עדכונים

../images/Emo54.gif עדכונים ../images/Emo41.gif

סקר חדש- מה אתם הכי אוהבים בבאפי? נוספו קצת תמונות לגלריות: טארה, באפי, דיויד, ג´יילס, ווילו, פיית´, קורדיליה, וקבוצתיות. נוספה גלריית ´נזכרים, נשכחים ואחרים´ שמוקדשת לשחקנים אורחים שהדמות שלהם מתה בסדרה, ובכלל לשחקנים אורחים. רעיונות, הצעות, דיבורים ועניינים, ניתן למצוא אותי באייסיק 51118582, או באימייל. ואל.

nAm250

New member
הצעה קטנה

אולי שאתם שמים תמונות חדשות תשימו מסביבית מסגרת בצבע שונה או שהכיתוב מתחת לתמונה יהיה שונה וככה יהיה אפשר לדעת מתי תמונה היא חדשה

מה להשקיע, ואיך?.

אתם מוזמנים להעלות רעיונות, ואולי נעשה פרויקט בנושא. ואל.

dawn 14

New member
שאלה

המחיר של העונה ה-5 כאילו של כל העונה זה 560.74? אני ממש צריכה תשובה מהירה תודה מראש.

dawn 14

New member
השאלה היתה בגדול

האם המחיר שכתוב למשל עונה 1 325.05 זה המחיר של כל הפרקים? והמחיר של העונה 2 537.37 זה המחיר של כל הפרקים? וכך כל העונות כולל הרביעית והשלישית והחמישית מלעלה?

כתוב לך למטה

את שמות כל הפרקים מהעונה החמישית, אז אני מניחה שכן.. ואל.

The Flash

New member
אוי נו...

אף אחד לא צופה בבאפי בשביל האקשן וסצינות הקרב(אפילו שהן חביבות)....לפחות אני לא מכיר מישהו או מישהי שעושים זאת

אולי

ואולי לא. יש אנשים שלא מתייחסים לזה דווקא כסדרה עמוקה וכו´ אלא רואים את זה בשביל האקשן והמכות, אולי באפי לא נוצרה בשביל זה, אבל יש הרבה סדרות שנוצרו לזה, והם לא סתם נוצרו, יש אנשים שצופים בהם. ואל.

Buffy1

New member
עוד לא הצבעתי לסקר

אני בהתלבטות קשה בין:
ההומור השחור והמתוחכם.
סדרה שמייצגת בני נוער ומה שעובר עליהם, ומצליחה לשמור על עלילת פי השאול.
הדרמות, הזוגות והפרידות. מה לעשות, יש כל כך הרבה דברים נפלאים בבאפי, שקשה להחליט מה הכי אוהבים.

הקונפליקט

גם אני התלבטתי.. בכוונה אין אפשרות של הכל, כי כולם היו בוחרים בה.. ואל.

buffstar

New member
וואו ממש קשה לבחור בסקר הזה...

ממש נקרעתי בין האפשריות...

Marsha Figg

New member
הנה הצעה לשיפור:

לדעתי כדאי כשמחליפים את הסקר לכתוב את התוצאות הסופיות של הסקר הקודם, כי אחרת בשביל מה לעשות אותו?

למעלה