עדכונים

../images/Emo54.gif עדכונים ../images/Emo28.gif

קודם כל, לתוצאות הסקר הקודם- מה אתם הכי אוהבים בבאפי. אחרי מאבק די צמוד בין סדרה שמייצגת בני נוער ברחבי העולם וכו´, להומור השחור והמתוחכם, התקבלו התוצאות הבאות: 36% - 19 מצביעים ל´הומור השחור והמתוחכם´ 21% - 11 מצביעים לאהבת באפי במיוחד בגלל שהיא סדרה שמייצגת בני נוער ויותר ומה שעובר עליהם, ומצליחה לשמור על על עלילת `פי הגיהנום` ומה שקשור אליה. 19% - 10 מצביעים לכך שהם אוהבים את באפי הכי בגלל הדרמה, הזוגות והפרידות. 17% - 9 מצביעים למה שהם הכי אוהבים בבאפי זה את סצינות הלחימה המעולות , והאקשן בכלל. ונותרו 5% - 3 מצביעים שהם הכי אוהבים בבאפי את הרעים, השדים, ערפדים וכו`.
יש סקר חדש- מי הייתם רוצים שיחזור לסדרה? רוצו והצביעו. בבקשה להיזהר בתשובות לסקר בספויילרים. ולעדכונים, נוספה פינת פנפיקים עם פנפיק אחד שתירגמתי, היא הפינה שלכם, חברי הפורום, כיתבו פנפיקים בהמונכם, ותשלחו אותם אלינו ל[email protected] ובאותו העניין, נוספה פינת ראיונות עם 2 ראיונות, אם אתם מוצאים ראיון מעניין, פנו אליי או להייזל ונוסיף אותו. בזמן האחרון חלק ממכם לא כל כך נזהר בדיבורים על הורדות מתוכנות לא חוקיות, אז זה לא משנה שהרבה אנשים עושים את זה, זה לא משנה שזה קיים, אסור בפורומים של תפוז לדבר על זה, אז אל תדברו על זה! אף אחד לא אוהב כאן למחוק הודעות ושרשורים שלמים, אבל אין לאף אחד גם הרבה ברירה. כמו כן,
להיזהר ולהזהיר מספויילרים לשישית- כן, גם תמונות. ולשביעית שעקב זה שהיא התחילה בארה"ב, מדברים עלייה כאן הרבה, בכיף, אבל להזהיר תמיד, גם אם הסימן של הספויילר לא עובד, להזהיר במילים. עודכנו הימי הולדת שלכם, מי שעדיין לא ציין את היומולדת שלו שישרשר בשרשור של הימי הולדת למטה, או להשאיר תגובה כאן , או לאמייל אותנו ל[email protected] עד כאן להפעם
ואל. Giles: Would someone please rip that bloody bell off its hinges? Xander: Would that involve moving? Willow: My feet are numb. Xander: I´ll see your numbness and raise you a lower back pain. Giles: I think I liked it better when demons would just crash in here and tear the place apart. Just seemed so much simpler

אוקיי,

יותר מדי קישורי כאן, בעוד שהקישור היה מכוון רק לפעם האחרונהף בשביל יצירת קשר איתנו, סליחה.

רינת4

New member
בקשר לסקר החדש-

אם אני רוצה להסביר למה בחרתי ב"אחר",זה בסדר, או לחכות פשוט לתשובות,ולא להתחיל פה שירשור חדש...?

רינת4

New member
יופי!

אז אני בחרתי ב"אחר". למה? כי אני פשוט מאוד אוהבת את כל מי שעזב. ברור שעקרונית הייתי בוחרת באנג´ל, אבל אז לא הייתה לו סידרה משלו,והרי ברור שהוא ובאפי לא יכולים לממש את האהבה שלהם,אז למה לגרום סבל להם ולנו?(זה יותר מדי כואב...). אוז-ממש אהבתי את כל השנינויות שלו. כמו:"נתקוף אותם עם חומוס"-זה אחד המשפטים האהובים עלי מהסדרה.תמיד היה לו משהו מחוכם לומר.הוא היה ממש חמוד! ג´ני-גם הייתה חמודה.היא הבינה את ג´יילס,ואהבה אותו.בנוסף,היא הייתה תוספת ממש מעניינת-כל הניגודים בינה לבין ג´יילס הם בעצם מה שחיבר אותם אחד לשני.זה היה ממש יפה,והייתי בהלם כשאנג´ל הרג אותה-לא חשבתי שהם יילכו עם זה כל כך רחוק. זה מה שהראה לנו שבאמת אין יותר אנ´ל...
דרו-ברור שהייתי רוצה שהיא תחזור.היא מוסיפה המון פילפל, וחוץ מזנ שעכשיו שספייק מאוהב בבאפי,יהיה יפה לראות אותה מנסה להחזיר אותו אליה.וחוץ מזה-שאני בכלל אוהבת אותה(כל מה שמתקששר לאנג´ל,הרי זה מבורך). קורדיליה-האמת? מעניין איך יהיו עכשיו היחסים בינה לבין החבורה. נכון,היא השצנתה הרבה,אבל היא עדיין אותה קורדיליה בהרבה מובנים. היה נחמד לראות אותה שוב יורדת על החבורה ועל זאנדר ועל אניה-בכלל הייתי רוצה לראות אילו הערות מחוכמות יהיו לה.זה היה יכול להיות מעניין.אבל שוב-אני חושבת שמקומה באמת עם אנג´ל.החברות שלהם ממש יפה. וזה הצחיק אותי לראות את הפרקים הראשונים כשאנג´ל בכלל לא חי עליה(סתם...משחק מילים-מפגר,אני יודעת,אז מה?-) או כשהיא נדבקה אליו בפרק עם הגופות...עכשיו הקשר ביניהם חשוב לשניהם,ואני אוהבת את זה. פיית-באמת? אני צריכה להסביר בכלל?פיית היא פיית. למרות שעכשיו שהיא כביכול נרגעה,אז זה לא יהיה אותו הדבר.אבל אני סומכת עליהם שכשהם יחזירו אותה,,הם יידעו מה לעשות.

ההתלבטות

שלי היתה בעיקר בין דרוסילה לפיית´ או ג´ני קלנדר. לא אוז, כי כוחו של אוז הוא באוז עם ווילו, ואני לא רוצה כל כך שהם יחזרו להיות ביחד (וכמובן, גם אין הרבה סיכויים שלא יקרה) כי טארה וווילו זה הרבה הרבה יותר נחמד
דרוסילה- ג´ולייט לנדאו היא שחקנית מוכשרת שגורמת לדרוסילה להיות דמות עוצמתית ביותר שתמיד טוב לראות בסדרה. פיית´- פיית´ היא ביצ´ית כיפית ומתוסבכת, say no more. וג´ני קלנדר- כמו שאמרת , גם אותי זה הפתיע לראות שהרגו אותה כשהרגו אותה, וזה גם היה די עצוב, כי אהבתי אותה ואת ג´יילס ביחד, היא היתה ספייסית ותמיד יכלה להביך את ג´יילס ובכל זאת היתה להם מערכת יחסים נוגעת ללב, שלא לדבר על היופי הספרדי-איטלקי שלה. ואל.

mscooter

New member
את שלי לא הצעתי אבל בכל זאת

הייתי בוחר (פעם) באנג´ל, אבל אז הבהירו לי טוב טוב (בפרק באנג´ל עם פיית´) שהוא ובאפי זה פיניטו ניגמר קומפרנדו טוב טוב אז אני חושב שהייתי מחזיר את אוז... אהבתי את המשפטים הקצרים והשנונים שלו... :)

ANGEL N

New member
רינת אחותי צריך בכל זאת לבחור...

בכל מה שאמרת צדקת ואני מסכים איתך בכל אבל צריך בכל זאת לבחור רק אחד. את האמת שאני הייתי בוחר אמ אנג´ל, אין ספק שזו הדמות של הסידרה לדעתי, דמות יפה מורכבת ועמוקה ביותר, אבל הסדרה שלו כ"כ טובה שהחלטתי לא להחזיר אותו לקביעות אבל בהחלט הופעות אורח בתדירות גבוה ישמחו אותי. ולכן בחרתי בסופו של דבר באוז ("מי זו הבחורה הזו?"), אני לא יודע למה אבל הוא חסר לי. אהבתי אותו ואת איך שהוא משחק ובכלל את הקשר בינו לבין וילו

רינת4

New member
לא נכון! לא חייבים

לבחור אחד. יש שם "אחר",ואני בחרתי בזה- שזה אומר כולם חוץ מאנג´ל וקורדיליה, שגם אני מעדיפה כרגע שיהיו בסדרה משלהם. אלא אם כן היו מוצאים פיתרון לאנג´ל ובאפי שהם יוכלו להיות יחד,ואז אני אוכל לוותר על הסדרה שלו- אבל רק אם זה פיתרון לתמיד,ולא זמני.

ANGEL N

New member
אני בנתיים מעדיף אותם בנפרק עם ...

סדרות נפרדות. ככה יש יותר זמן מסך של באפי ואנג´ל או שיהיו ביחד אבל הסידרה תהיה שעתיים ולא שעה

buffstar

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה 6...

אני בחרתי "אחר" בשביל כמובן טארה *סניף* סניף*
אבל אני מתגעגת גם לאנג´ל קורדי ואוז...

למעלה