סקר שישי
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo152.gif.

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה >>3 דברים שקניתם לאחרונה >>3 דברים שבחיים לא תעשו >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם

בא לי.

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק- טישו, שפתון ופלאפון. >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד- דיסקמן, דיסקים של עברי ושילה ופלאפון. >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול- צ'יפס, שניצל וחומוס. >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה- המ, ניקח דיסקים. "מתוק שחור", "יותר טוב כלום" של עברי ודיסק ההופעה שלו. >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים- עברי, שילה ו..ו..
. עילי בוטנר
. >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן- יו, באמאשלי, לגמרי. >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים- הבניאס, סקנדינביה ואוסטריה. >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה- עברי, שילה, איריס פרחי/גלעד שגב/ערוץ 24. >>3 דברים שקניתם לאחרונה- טיפות רוזמרין
, ו.. לא זוכרת. >>3 דברים שבחיים לא תעשו- לעשן, ללבוש ורוד/זהב/נוצץ, לאהוב את פרסון [
]. >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם- לשים על עברי/עילי כתר, להיות בהופעה של שילה ולהיות בפולין. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם- וואו, על כל העקרונות שלי אני לא יכולה לוותר. לא אוהבת לטעות, לא יכולה לסבול שלא מעריכים אותי, לא יכולה לסלוח בקלות. >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם- הופעות של עברי, להתחפש לבלרינה ומפגשים עם אשתי והבת שלי
.

WhiskyBar1

New member
מגניב

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק-פלאפון, ארנק ומפתחות [נראה לי לגיטימי] >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד-את האייפוד שאין לי,מישהו מעניין ומקל קסמים >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול-קורנפלקס,רביולי ופיצה? >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה-מאסיב אטאק, פיונה אפל ודפטונס >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים-יותר מדי-שילה פרבר,פיונה אפל,פיג'יי הארוי ומיינארד שלא יוצא מאף רשימה שלי >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן-אוכל,פיפי ולישון >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים-תל אביב >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה-תפוז >>3 דברים שקניתם לאחרונה-שתי חולצות וחצאית >>3 דברים שבחיים לא תעשו-אענה כלב, אוכל עגבנייה שלמה ואשמע מזרחית >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם-ללכת להופעה של שילה,לעשות טיול ברחבי הארץ ב100 שח[אפשרי?] ולגור לבד >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם-לאכול,לישון ולעשות פיפי >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם-להכיר אנשים,לעשות שטויות, ולשמוע מוזיקה ואני אוסיף-אחד הדברים הכי מרגשים שעשיתם-לראיין את שילה

ADVAM4

New member
שלי שלי שלי!:)

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק-פלאפון,כסף...וסוכריה:) >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד-מחשב,טלוויזה ופלאפון >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול-קוסקוס,אוכל פרסי(לא משנה שמו) ושוקולד. >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה-זה לפי זמרים: דנה,בתי ושילה. >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים-יש המון... ררר... אני מעריכה את שילה ועברי על הכתיבה הגלוייה שלהם את בתי ודנה על המילים שנוגעות בכל אחד ואת אביב ודניאל סלומון על הלחנים המדהימים! >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן-"יאיי","סקסי","אני חושבת.." >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים-אממ ספרד,ת"א והצפון. >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה-בתי,שילה ודנע >>3 דברים שקניתם לאחרונה -צמידים:) 3 חחח >>3 דברים שבחיים לא תעשו-אמממ לא יודעת >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם-לטוס לארגנטינה,לחבק את אורנה בנאי ולסיים כבר בית ספר! >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם- אמממ לבגוד,לאכול בעליי חיים ולא יודעת מה עוד >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם - להגיד לה שאני אוהבת אותה, לחבק אותה, ולחייך:)

Margarita chum

New member
אוו נראה לי כיף!!! ../images/Emo67.gif

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק
נייר טואלט, אוכל, ומסטיקים. >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד
כל דבר שמשמיע מוזיקה, המון אוכל!!!, ופנקס ועט. >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול
חומוס!!! טחינה!!! ופחמימות מכל סוגיהן. >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה
החברים של נטאשה/שינויים בהרגלי הצריכה, נושאי המגבעת/נושאי המגבעת, וזקני צפת/זקני צפת 1. >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים
פורטיסחרוף(כאחד), מאור כהן, אביב גפן. ועברי ושילה ודן תורן ונו יש מלאאא... >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן
תחנונים ובכי שהולכים כך: מממממהההה, חומד, ועוד איזה קללה באמהרית שלמדתי מילד מהכיתה: וואטאבאש. >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים
אוו לא יכולה... >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה
לא ממש גולשת... אבל בכל זאת: שילה, מאיר אריאל, ורוק ישראלי. הפורום של עברי מפחיד אותי לאללה... כותבים שם כל 3 שניות ואני לא מספיקה לעקוב.. אני עוד בשלב שאני לומדת בעל כורחי לשרשר נכון(מפחדת מאורעד ומהגר)... >>3 דברים שקניתם לאחרונה
הדיסק הראשון של נקמת הטרקטור, נעליים ממש יקרות של ואנס, ואמממ אגרה לתיאוריה?!... >>3 דברים שבחיים לא תעשו
לא אוכל בשר, לא אלך לבדי לתחנה מרכזית ת"א, ולא אעשה בגרות בפיזיקה. >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם
ללכת לבד להופעה, לעבוד שבוע שלם בבאסטה בניצנים(וזה עומד לקרות), ולהינשא למורה שלי לאיסלאם. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם
צמחונות, מחאה על תאגידים, ולא להפסיק לחייך.... >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם
הייתי בקורס מדצ"ים, מאור כהן הציג את עצמו בפניי, התחלתי לקנות דיסקים ישראליים

punk bubbles

New member
שלי.. |כיבשה|

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק: אין לי תיק =]
>>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד: אייפוד, הכלבה שלי, ספר.
>>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול: ספגטי, פיצה, חומוס.
>>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה: משתנה כל הזמן.
>>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים: ארקדי, מאיר בנאי, שילה.
>>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן: תכלס, חי בסרט, כפרע.
>>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים: ים- לא משנה איפה.
>>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה- פירסינג וקעקועים, פה, וספרות וכתיבה גאה. משתתפת רק פה(וגם זה בקושי:)
>>3 דברים שקניתם לאחרונה: סיגריות, וודקה רד בול וגולדסטאר. -אתמול-
>>3 דברים שבחיים לא תעשו: אין דבר כזה.
>>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם: קעקוע, בנג'י, דרום אמריקה.
>>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם: קשה לפרט ככה..
>>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם: סקס, הופעות של ארקדי, חיבוקים.

LiLdon

New member
>.<

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק כסף.סיגריות(נובלס.)ומצית? >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד פלאפון.ספר.ואיש. >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול במבה.אורז.ומילקי
>>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה טוצ'קה של שילה התקף לב קטן ובחתונה של גרי של יוני >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים יוני בלוך שילה ושחר אבן צור >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן נבלה אימו 'מה-את\ה-אומר\ת >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים תל אביב ניו יורק ופלורידה >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה יוני בלוך שייגעצ ופה?
>>3 דברים שקניתם לאחרונה תחתונים >.< טבעות עם כוכבים ושרוכים >>3 דברים שבחיים לא תעשו לאדעת :X >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם לגור בתל אביב להקה משהו חסוי>< >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם להיגרר בגלל דעות אחרים פדופוביה מוזיקה. >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם סקס
הופעתי[אבל סתם לא רציני] וברחתי לתל אביב להופעות עם חברים.

אסססס

New member
^^

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק: מסטיק,סיגריות,ת.ז >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד:פלא',מחשב,וסיגריות >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול:פיצה,המבורגר,וקולה נחשב? >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה:pINK FLOYD-WISH U WERE HERE,RASMUS-HIDE FROM THE SUN וזהו נראה לי >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים:דיויד גילמור,רוג'ר ווטרס,ואקסל מגאנס >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן:במאמא שלך,עינאל דודה שלך,אמא שלך בלאפה מקולקלת עם חומוס משנה שעברה :/ >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים:ניו יורק,כפר תבור,ות"א >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה:פורומים לא..אבל קומונות כן.. >>3 דברים שקניתם לאחרונה:סיגריות,מפרטים,וביסלי
>>3 דברים שבחיים לא תעשו:אין לי שמץ... >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם:לנשק אותו (לא חשוב),מ...לא יודעת לא מצליחה להיזכר עכשיו >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם:אין לי מושג >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם:התנחלות אצל חברה,לשתות,מוזיקה בווליום מטורף תוך כדי שתיה

dsol

New member
באיחור קל _../images/Emo189.gif

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק - 1.עט 2.ארנק 3.פלאפון >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד 1. אמצעי בידור 2. מצית 3. סכין >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול 1. לזניה 2. פרגיות 3. ג'חנון >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה 1. המכשפות - האוסף הכפול 2. יהושע - יהושע 3. חיים צינוביץ' - קצת פורקן קצת חום קצת אהבה >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים 1. עברי לידר 2. אביב גפן 3. להקת NOVA >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן 1. עזבו אותי 2. אחר כך 3. אני רעב >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים 1. אשדוד (כי אין כמו בבית) וזהו
>>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה 1. להקת NOVA 2. שייגעצ 3. רוצה קינן >>3 דברים שקניתם לאחרונה 1. חבילת מסטיקים 2. דלק לרכב 3. תחתונים >>3 דברים שבחיים לא תעשו לא עולה לי לראש כרגע.... >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם 1. קעקוע 2. באנג'י ממטוס לוך הים בצלילה 3. להתאהב >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם 1. לשקר (אני לא אוהב לשקר... למרות שלפעמים אין ברירה) 2. לבגוד 3. להשאיר מישהו לבד >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם 1. צללתי 2. הייתי במסע בפולין (כמה שלא תרצו זה דבר מאוד כיפי...) 3. שלל הופעות למיניהם

שבוע טוב ../images/Emo39.gif

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק - קלמר, מסטיקים ופלאפון >>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד - מחברת+עט, גיטרה, רדיו >>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול - טוסטים טעימים ומלאי כל טוב
, פיצה, ותפוחי אדמה
>>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה - המ...די משתנה, אבל ה"מובחרים" כבר כמה שנים הם תענה לי, שנינו שווים וסוף העולם (של המכשפות) >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים - ווא המ..ענבל פרלמוטר בטוח בניהם...זהו
>>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן - סליחי, קקי, סנקיו
>>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים - הגולן וים >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה - היהודים, זה ודנה >>3 דברים שקניתם לאחרונה - קטורת, חולצה וגלידה >>3 דברים שבחיים לא תעשו - להרוג מישהו בכוונה, לפגוע במישהו בכוונה והמ..לא יודעת מה עוד >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם - צניחה חופשית, טיול תרמילאים, ולעזור במוסד כלשהו.. >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם - תנו לחיות לחיות, חבק כפי יכולתך, לחייך זה כיף
>>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם- קורס מדצים, מסע חוף, ולהיות איתה בהופעה

orkerist

New member
האמ.

>>3 דברים שתמיד נמצאים לכם בתיק- אין תיק
>>3 דברים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד- שדה תעופה, מטוס וטייס
>>3 מאכלים שאתם הכי אוהבים לאכול- בורגר, פופקורן, שניצל >>3 דיסקים/שירים שאתם שומעים הכי הרבה- לאחרונה- פסקול שר הטבעות, סוס של יהלי סובול, והחומה >>3 אמנים (מוזיקה) שאתם הכי מעריכים- יהלי סובול(מוניקה סקס), שילה, פרדי מרקורי(קווין) >>3 מילים/ביטויים שאתם משתמשים בהם כל הזמן- פאק, האודי, שייסה >>3 מקומות (בארץ/עולם) שאתם הכי אוהבים- ים לא משנה איפה, החדר שלי, ות"א >>3 פורומים שאתם גולשים בהם הכי הרבה- כאן, רוק ישראלי, מוניקה סקס >>3 דברים שקניתם לאחרונה- לא זוכר:X >>3 דברים שבחיים לא תעשו- אתאבד, אוכל שרימפסים, אתעסק בפוליטיקה >>3 דברים שתמיד רציתם לעשות ועוד לא יצא לכם- צניחה, הופעה של קווין;[, טיול על מאדים >>3 עקרונות שבחיים לא תוותרו עליהם- אופטימיות. לא צריך יותר. >>3 הדברים הכי כיפיים שעשיתם- ...

למעלה