סדר

1Reebok

New member
פאק!!!!!!!!!!!!

יזהר אשדות הדג נחש היהודים ברי סחרוף ואביב גפן מארח את שלום חנוך?!?! איפה הקץ'? יש לי בגרות יום אחרי או משהו?

1Reebok

New member
נו בוודאי

שתהיה לי מתכונת באותו יום ושכל העסק יתחיל בשעה שתיים בבבבבוווווווודדדדדדאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

T S F1

New member
אמממממ..

אך פעם לא אהבתי את חיפה יותר ממה שאני אוהבת אותה עכשיו.. באמת..[למרות שידעתי על זה וכבר ביררתי את השעות של הבגרות במת'..]שמעו.. זה בסה"כ ברי... ויזהר.. ו.. לא משהו כזה שווה.. הבגרות במת' חשובה..אני מקווה שזה יעודד אותך..

1Reebok

New member
מוי כיף. זאת לא הבגרות במתמטיקה?

אנחנו לא עושים את אותה הבגרות?

בגרות במתבטיקה, כן.

רק שאני עושה את היחידה השנייה והראשונה, ככה שיש לי בינהם הפרש של המון זמן. משרד החינוך מטומטם. (אני עושה 3 יח"ל.|טיפשה|)

Buttercup p

New member
אם הבגרות שלך היא לפני הצהריים

אז תספיקי להגיע לא? ההופעות בטח מתחילות אחרי הצהריים אז גם אם תציא ב2 אני מניחה שתספיקי... וגם אם לא, ממש ממש ממש לא

מתןפ

New member
לכל בעלי הבגרויות במת'

ההופעה הראשונה היא של עברי לידר מ16:00-18:00 ואחרי הדג נחש מ18:00-20:00 כך שאם אתם באים בשביל ברי\מר גפן\ היהודים תוכלו להנות

T S F1

New member
לאאאאאאאאאאא..

אתה לא רציני.. :( כל מה שנשאר לי לקוות זה שאני אסיים מהר את הבגרות [ואם כל ההקלות שיש לי אני אסיים!!!]

ענת1986

New member
יש גם יום סטודנט בבן גוריון-

בתאריכים ה- 1-2.6.05. 1.6- משינה ומוקי. 2.6- יהודית רביץ מארחת את מאיר בנאי ואביתר בנאי, שוטי הנבואה ועברי לידר.

ענת1986

New member
לא חייב להיות קשר לברי.

שגם הדרומים, כמוני, ידעו שיש להם אלטרנטיבה טובה נוספת. רק חבל שב- 2.6 אני בחיפה.....

למעלה