סדר לפני שיתחילו כל השאלות על ימי הסטודנט סדר
ר רוצח משוגע New member 13/5/05 #1 ../images/Emo54.gifסדר ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif לפני שיתחילו כל השאלות על ימי הסטודנט סדר
../images/Emo54.gifסדר ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif לפני שיתחילו כל השאלות על ימי הסטודנט סדר
1 1Reebok New member 13/5/05 #2 פאק!!!!!!!!!!!! יזהר אשדות הדג נחש היהודים ברי סחרוף ואביב גפן מארח את שלום חנוך?!?! איפה הקץ'? יש לי בגרות יום אחרי או משהו?
פאק!!!!!!!!!!!! יזהר אשדות הדג נחש היהודים ברי סחרוף ואביב גפן מארח את שלום חנוך?!?! איפה הקץ'? יש לי בגרות יום אחרי או משהו?
1 1Reebok New member 13/5/05 #3 נו בוודאי שתהיה לי מתכונת באותו יום ושכל העסק יתחיל בשעה שתיים בבבבבוווווווודדדדדדאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
נו בוודאי שתהיה לי מתכונת באותו יום ושכל העסק יתחיל בשעה שתיים בבבבבוווווווודדדדדדאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
T T S F1 New member 13/5/05 #5 אמממממ.. אך פעם לא אהבתי את חיפה יותר ממה שאני אוהבת אותה עכשיו.. באמת..[למרות שידעתי על זה וכבר ביררתי את השעות של הבגרות במת'..]שמעו.. זה בסה"כ ברי... ויזהר.. ו.. לא משהו כזה שווה.. הבגרות במת' חשובה..אני מקווה שזה יעודד אותך..
אמממממ.. אך פעם לא אהבתי את חיפה יותר ממה שאני אוהבת אותה עכשיו.. באמת..[למרות שידעתי על זה וכבר ביררתי את השעות של הבגרות במת'..]שמעו.. זה בסה"כ ברי... ויזהר.. ו.. לא משהו כזה שווה.. הבגרות במת' חשובה..אני מקווה שזה יעודד אותך..
M Monster Of Glory New member 13/5/05 #9 בגרות במתבטיקה, כן. רק שאני עושה את היחידה השנייה והראשונה, ככה שיש לי בינהם הפרש של המון זמן. משרד החינוך מטומטם. (אני עושה 3 יח"ל.|טיפשה|)
בגרות במתבטיקה, כן. רק שאני עושה את היחידה השנייה והראשונה, ככה שיש לי בינהם הפרש של המון זמן. משרד החינוך מטומטם. (אני עושה 3 יח"ל.|טיפשה|)
B Buttercup p New member 13/5/05 #16 אם הבגרות שלך היא לפני הצהריים אז תספיקי להגיע לא? ההופעות בטח מתחילות אחרי הצהריים אז גם אם תציא ב2 אני מניחה שתספיקי... וגם אם לא, ממש ממש ממש לא
אם הבגרות שלך היא לפני הצהריים אז תספיקי להגיע לא? ההופעות בטח מתחילות אחרי הצהריים אז גם אם תציא ב2 אני מניחה שתספיקי... וגם אם לא, ממש ממש ממש לא
מ מתןפ New member 13/5/05 #17 לכל בעלי הבגרויות במת' ההופעה הראשונה היא של עברי לידר מ16:00-18:00 ואחרי הדג נחש מ18:00-20:00 כך שאם אתם באים בשביל ברי\מר גפן\ היהודים תוכלו להנות
לכל בעלי הבגרויות במת' ההופעה הראשונה היא של עברי לידר מ16:00-18:00 ואחרי הדג נחש מ18:00-20:00 כך שאם אתם באים בשביל ברי\מר גפן\ היהודים תוכלו להנות
T T S F1 New member 16/5/05 #33 לאאאאאאאאאאא.. אתה לא רציני.. כל מה שנשאר לי לקוות זה שאני אסיים מהר את הבגרות [ואם כל ההקלות שיש לי אני אסיים!!!]
לאאאאאאאאאאא.. אתה לא רציני.. כל מה שנשאר לי לקוות זה שאני אסיים מהר את הבגרות [ואם כל ההקלות שיש לי אני אסיים!!!]
ע ענת1986 New member 13/5/05 #11 יש גם יום סטודנט בבן גוריון- בתאריכים ה- 1-2.6.05. 1.6- משינה ומוקי. 2.6- יהודית רביץ מארחת את מאיר בנאי ואביתר בנאי, שוטי הנבואה ועברי לידר.
יש גם יום סטודנט בבן גוריון- בתאריכים ה- 1-2.6.05. 1.6- משינה ומוקי. 2.6- יהודית רביץ מארחת את מאיר בנאי ואביתר בנאי, שוטי הנבואה ועברי לידר.
ע ענת1986 New member 13/5/05 #13 לא חייב להיות קשר לברי. שגם הדרומים, כמוני, ידעו שיש להם אלטרנטיבה טובה נוספת. רק חבל שב- 2.6 אני בחיפה.....
לא חייב להיות קשר לברי. שגם הדרומים, כמוני, ידעו שיש להם אלטרנטיבה טובה נוספת. רק חבל שב- 2.6 אני בחיפה.....