נמ. חדשה?

I SanGo I

New member
../images/Emo54.gifנמ. חדשה?

זה ישמע לכם מוזר , אבל אני רק בפרק 80 ^-^ מקווה לא להתקל בספוילרים. אגב , כמה פרקים כבר יצאו? נמ , התקבלתי? צריך לפרסם רקורד אנימות?

ashkeloni

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא צריך לפרסם רקורד אנימות P: אבל יהיה נחמד אם תגידי איך קוראים לך ובת כמה את

ליסאן

New member
ברוכית ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

תהני בפורום והשתלבות מהירה , ואל תדאגי בקשר לספויילרים עד שיגמרו הפילרים לא מדברים פה בכלל על נארוטו.

Roronoa Zoro

New member
היי...(=

חחח הפורום הוא לא איזה אגודה סודית של אוגרים המצילים את העולם(חבל שלא..נאמ..),לא צריך לפרסם רקורד ולהביא המלצות מאנשים כדי להוכיח שאת מתאימה,כל חובב\ת אנימה יתקבל פה בברכה.. אבל יהיה נחמד אם תרשמי איזה אנימות ראית עד עכשיו וסתם תספרי על עצמך.. אני נעם ד"א..^^

gloom

New member
חיחיחיחי../images/Emo66.gif

אל תגידי שלא כולם כאן אוגרים שמצילים את העולם, אני יודע שלא הייתי באנימה קון (ואני מצטער על זה עד עכשיו) אבל אני ראיתי תמונות!!!!! כולם יודעים שכשצילמו אותם בדשא הם מהר הפכו את עצמן לאנשים כדי שיחשבו שלא ראינו אותם אבל נאי שמתי לב לאוגר שם!!! נאי אפרסם את התמונה עוד מעט (ולא, היא לא ערוכה בפוטושופ!!!)

gloom

New member
תראו../images/Emo66.gif

מה לעשות, זה מה שעושים כשיש מחר טיול שנתי...

Roronoa Zoro

New member
נאמ..O: האימה!!!!

אף פעם לא ראיתי אוגרים כל כך עצומים... חשבתי שזה ייקח יותר זמן,אבל כנראה שההשתלטות מתחילה עכשיו.. *הולך למטבח,חוזר עם סיר על הראש ומחבת ועומד בתנוחה מגניבה* "נראה אם אוגר יעז להיכנס לי לחדר" אויי דאמיט..האלכוהול מתחיל להשפיע..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה ^_^

יצאו 176... אבל תראי עד 135.. אחרי זה זה פילרים... [עוד מעט זה נגמר D=]

A K I R A

New member
:O פרק 80!?

רוצי להמשיך לראות!!! יש עכשיו 3 פרקים חזקים XD וברוכה הבאה :>

Kawaii Me

New member
| פרפר|שלום לך יקירתי../images/Emo140.gif.

ברוכה הבאה
. פרקים מעולים מה שתראי עכשיו..:) בקרוב יגמרו הפילרים..~נרעשת~ ואז תהיה סאגה מדהימה
, אז רוצי לראות^_^~

sasuke girl

New member
תורידי חולמה ואני מבטיחה לך

שכווווווווווווווווווווווווווולם יאהבו אותך ^^'

למעלה