מפגש פורים

On My Own l

New member
../images/Emo13.gif

אני צריך לדעת לפחות שבועיים לפני כדי שאוכל לבקש חופש מהעבודה, משהו שבטוח לא יקרה כי אתם קובעים רק יומיים לפני - וזו בעיה מבחינתי..

הממ

יש עוד איזה שלושה שבועות אם הרבה יגיבו אז אולי אפשר כבר לקבוע מראש.. אם בחמישי שלפני פורים או בזה שאחריו.. יש תקווה :)

On My Own l

New member
יפיוף קטן!../images/Emo24.gif

אני מת להגיע !!!! אני מקווה שזה יתואם מספיק זמן מראש שאני אוכל לדבר עם המנהלת שלי.

אני רוצה לבוא.... אבל

תתחשבו באנשים שמגיעים מרחוק או שצריכים לחזור לבית הרחוק... צריך מקום שקרוב לרכבת... ואישית אני שונא את דיזנגוף סנטר ואת איך שהוא בנוי, אבל עקרונית לא אכפת לי... אבל כמה זמן לוקח להגיע מהרכבת לשם? או נגיד ממחלף הסירה לשם?

מבוך סיוטי

הטראומה שלי משם היא שהסתובבתי עם ידידה בת"א והלכנו מלא והיינו נורא רעבים, ומצאנו את הסנטר וכמעט רצנו לאכול מרוב שהיינו מורעבים... אבל האם מצאנו חנויות נורמליות לאכול בהן? לא, לא, לא... כי המתכננים המטומטמים של הסנטר החליטו לא לעשות דבר חכם ולשים חנויות אוכל מרכזיות במרכז הקניון, כמו שצפוי וכדאי לעשות, אלא להתחיל לתקוע אותן בכל מיני פינות וחורים.... אני והיא אשכרה הסתובבנו שעה וחצי כדי למצוא מקום נורמלי לאכול בו!!!!!!! כבר יצאנו לרחוב וחיפשנו שם אבל לא היה וחזרנו... טוב שאין שם שלט שמראה מקדונלדס, והחנות נמצאת בכלל שלוש קומות מעל... או טוב שיש את השלט של ארומה, והיא נמצאת שתי קומות מתחת וגם לא ליד החנות... אז למה לשים שלטים בכלל?! כדי לבלבל אנשים?? פאקינג שיט... אגב, מצטער על הזעם- הדבר הוא פשוט טרגדיה נוראית, כבר כמעט אכלנו אחד את השנייה מרוב שהיינו רעבים... מזל שהיה את יריד המזון וכיבדו לנו קצת...

גם גולש

New member
סליחה על ההתפרצות, אבל...

אני כל הזמן עובר במקומות שבהם אומרים לי ש"קורים שם דברים מעניינים" אבל איכשהו, שום דבר מעניין לא קורה לי... זה ממש לא הוגן!

למעלה