מפגש פורים

white star

New member
../images/Emo54.gif מפגש פורים

טוב מכיוון שהרבה זמן לא היה מפגש, אני מציע מפגש פורים הבעיה שככל הזכור לי פורים יוצא יום ראשון או שני. אז מה אתם מעדיפים, חמישי לפני או אחרי? אני מציע להיפגש בגולפי אם יהיה מזג אוויר יפה, אם לא אז בדיזינגוף סנטר ככה כרגיל בסביבות 4 אחר"צ מה אתם אומרים?

wiseman19

New member
בהתחשב בעובדה שיש פה חיילים

הייתי מציע מפגש רק בימי חמישי ובשאיפה לשעה 17:00. אם אני לא סוגר שבת אז מטכל"י אני מגיע ב-18:30 כי הבסיס שלי בחיפה ואני מסיים משמרת בשעה 17:00.

UHUstick

New member
מ-ע-ו-ל-ה

רעיון נהדר! לא הייתי שנים במפגש, אי מאמין שיש עוד כמה שכן זוכרים אותי (יותר נכון, רוצים לכור אותי), אז אני שמח מאוד להגיע, רק תגידו יום וזמן ואני אהיה שם...

../images/Emo47.gif בגדול זה רעיון.. מעניין....

אני לא יכול לדעת כרגע אבל אני אהיה יותר חכם קרוב למועד המתוכנן...

GrimBoy

New member
לתשומת לב הקוראים..

לאחרונה הגיב לשירשור זה בחור שתהה מה אמורים לעשות בחורים ב-"מסגרת" מסויימת שיכולים לצאת רק ביום מסויים מה-"מסגרת" הזאת .. רק בשעה "מסויימת"... (טוב המרכאות היו מיותרות ב-"מסויימת").. אני מזהיר בזאת שבמידה והנ"ל יראה את נוכחותו במפגש הפורום של החג "המסויים" הזה, כל המתקרב במרחק של יותר ממטר לנער צפוי לקבל קרינה מיננת קשה לחלות בסרטן ולמות מוות נוראי ובלתי צפוי מנעל בראש... זת'ו.. מקרינה... אני פשוט מזהיר כי מאוד איכפת לי ממכם .. זהו. בקרוב השירשור "החבר הקנאי"... סיפורו של בחור שעד היום חשבו שהוא חטוף בלבנון אבל בעצם נעלתי אותו במרתף...

../images/Emo47.gif לא הבנתי...זה אתה וראם שביחד?

OMG - oh my god AYI - אללה יוסטור ולהקתו NFM - ניהול פיננסי מזדיין. יש לי מבחן ביום ראשון ואין לי כוח לזה כבר. מדד המצברוח לא מרקיע...

wiseman19

New member
עם המזל של הבחור הזה

הוא יסגור גם ככה שבת אז אין מה לדאוג. דווקא ממש מתאים מפגש פורום בפורים, אני בעד הגולפי! אין על הגולפיטק.

אין כמו נוסטלגיה ראם ../images/Emo13.gif

המקום הזה ממש מזכיר לי תקופה טובה עם זאת גם תקופה רעה.

../images/Emo88.gifאגב, שכחתי להאכיל אותו שבוע

שעבר, קיבלת את הSMS שלי נכון? אםלא - גש עכשיו למרתף!!!

../images/Emo47.gif הגולפיטק בת"א.. על הדשא יעני

תיכף אריאל יכתוב "ממש ליד סמינר הקיבוצים, איפה שאני לומד הוראה"

פרבול

New member
רותם אתה זוכר מה קרה לי...

במפגש פורים הקודם... וואי..זה קצת הזוי.. זה אומר שבפורים זה יהיה שנה שלמה מאז הבכי הרציני האחרון שלי... זה קצת הזוי לא רותם? *טפו טפו טפו* כשחושבים על זה בכלל יש לי היסטוריה של טראומות ארוכות טווח בפורים.. זה התחיל בטראומת התחפושת של כיתה ה'.. שרדפה אותי כמה שנים טובות.. ועכשיו יש את זה.. טוב יש רק לקוות שהשנה יעבור באופטימיות ובשמחה:) וכייף:)

למעלה