מומלצי השבוע
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo79.gif.

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה

ADVAM4

New member
../images/Emo149.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)?"איזה זהב" מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)?עברי לידר-לבד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו?הדיסק "נסה אותי" של בתי.. פשוט דיסק מעולה. משהו שהרס לכם את השבוע? הלחץ שלפני פורים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?החופש של פורים:) מסר לאומה- תחייכו:)

../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? קשה להחליט מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? "3121" מהחדש של פרינס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> משמאל עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: "מתוק שחור"
והסרט "טרומן קפוטה" משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן, מוות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום דבר מיוחד מסר לאומה: אין

.

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? אדם חופשי. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? 'מבול' של רונה קינן. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר. קול למתים/אורסון סקוט קארד. וזה שלפניו [המשחק של אנדר]. משהו שהרס לכם את השבוע: האמת היא שאין, הו, האושר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אולי טיול ו/או מפגש במהלך החופש. מסר לאומה: די, נו, באמת תהיתי כמה זמן יעבור עד שדברים כאלו יופיעו גם בפורום הזה. אבל הכל ברוח טובה...

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? איזה זהב, אדם חופשי מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? עברי לידר- איש יקר, כבשים, ואולי, חורף, מרי לנצח, אישה לוויתן, סינדרלה רוקפלה איגי וקסמן- לא מחכה יותר לדוור, בעדינות, אדום, רק רגע, נדנדות, תמיד אוהב תמיד נפגע, משחקת עם בובות, דולי פרטון christina aguilera- beautifil craig david- walking away, seven days, im sorry, all the way far away, photograph- nickelback תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עילייי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר: חופשייה לאהבה משהו שהרס לכם את השבוע? 58 במתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אממממ לא יודעת

עילי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.

שראיתי את התמונה שלו פה, לשנייה חזרתי לבדוק אם אני לא בפורום עברי
.

../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)?איזה זהב,רק לנו מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)?אביב גפן-השיר שלנו ואמממ אצלך בעולם של ארכדי נדמה לי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו?הדוכנים בטילת באילת
חחח לא זה לא ספר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?המשלוחי מנות
והמסיבה של פורים. מסר לאומה- תצביעו ליכוד!!! , לפחות ניסיתי

וואי נכון

איזה שטויות אני מדברת,אדעת למה חשבתי שהוא ואביתר שרים ביחד... תודה

אין על מה ../images/Emo13.gif

חח את אולי התבלבלת כי באהבה קצרה מאיר וארקדי שרים ביחד.. אין להם קול דומה בכלל

אניאני.

מה שיר השבוע שלכם? (של שילה)- "אסור זה אסור". מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- "אישה לויתן", עברי לידר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- הדבר המושלם הזה הוא שלי.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו הדיסק של שילה, כמובן
משהו שהרס לכם את השבוע- נמ, בדיקות מגעילות.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לקנות את הדיסק של שילה, פורים, להיפגש עם אשתי והבת שלי
, חופש
. מסר לאומה- בא לי רעשן.

אני...

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)?רק לנו
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה):הילדים קופצים, אין אני של שוטי הנבואה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: משמאל
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסרט "למראית עין" (ראיתי אתמול- סרט ענק) ומשחק כדורסל של ידיד שלי- ממליצה ללכת לכל משחק!
משהו שהרס לכם את השבוע:יום חמישי בבוקר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פורים ללא ספק ופגישה עם חברים שלא ראיתי מלא זמן!
מסר לאומה: אומה (תורמן) את שחקנית מעולה!!! חופש

inbal83

New member
אוקיי אז...

"אל המחט" , "אסור זה אסור" מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)
our truth של הלהקה lacuna coil תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
הסולנית של הלהקה lacuna coil עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
ספר- נ.ב אני אוהב אותך , של ססיליה אהרן. מומלץ ביותר! משהו שהרס לכם את השבוע
ביום שלישי בלילה לא נרדמתי כל הלילה, כשכבר כן נרדמתי השעה הייתה 5 בבוקר וקמתי ב5:50 כי הייתי צריכה לנסוע לראיון עבודה, סיוט!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לקנות את הדיסק של שילה,אם יתמזל מזלי אולי זה יקרה עוד היום:) מסר לאומה
אין לי משהו חכם להגיד כרגע,אולי בהמשך...

xdye1

New member
תורי../images/Emo3.gif

"שיר החניון". יש בו מן הגאוניות.
שי גבסו-"במקומי".
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: "טראנס-אמריקה".
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
הירושלמים.

orkerist

New member
"בתוכי קמה אש לנופים אחרים של ירוק

ריחני, של כחול טובעני..." מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? לילה מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? Save Me-Queen תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קווין:) הם ענקים. משהו שהרס לכם את השבוע- הכל=\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש:) מסר לאומה- אל תסניפו גרבילים.

Marj17

New member
התקרה מנמיכה מזכירה זאת אני

זאת אני!! האאא
מה שיר השבוע שלכם (של שילה) - אל המחט. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה) - שותקת - בנות ואן גוך. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - זכיתי באלבום של שילה! הו יהה בייב. משהו שהרס לכם את השבוע - מבחן בתקשורת שלא עשיתי.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - מפגש פורום ג"צ והופעה של ירמי קפלן. מסר לאומה - כולכם שעועיות רקובות.

האגוש

New member
אני רוצה ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה) "הרגע" מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה) עברי לידר-"אף אחד משנינו" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו "מתוק שחור" , זה דיסק מעולה
משהו שהרס לכם את השבוע השבוע עצמו היה די הרוס מלכתכילה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא חופש...
וכל מה שנלווה אליו
מסר לאומה לצרוב זה רע!

pishkashit

New member
זו הפינה שלי!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לך
ללא כל ספק, היא שרה אותו בהופעה האחרונה
ממ.. Sway-Bic Runca
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> רגע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הנסיעה לצפון, ההופעה של שילה
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "למראית עין" זה סרט מעולה.
משהו שהרס לכם את השבוע- ממממ לא משהו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מפגש עם אנשות מדהימות.
מסר לאומה- בלאאאאט

למעלה