מבוגרים במועדון

white star

New member
../images/Emo54.gif מבוגרים במועדון

היי חברים כבר הרבה זמן לא חזרתי הביתה מסריח מסגריות ועם צלצולים באוזניים
למה? כי עכשיו חזרתי ממועדון שידידה שלי הזמינה אותי ליום הולדת שלה. עכשיו למה אני מספר על זה? המועדון שהיינו הוא מועדון של רוסים. עכשיו זה פעם ראשונה שאני הולך למועדון כזה. אחד הדברים שהכי בלטו לי שם (חוץ מהעובדה שברוב השירים לא הבנתי חצי מילה ממה ששרו או שהDJ אמר) שהיו שם לא מעט זוגות מבוגרים. עכשיו מבוגרים אני מדבר איתכם על 40 פלוס ו50 פלוס. ככה היו שם לפחות 20 זוגות כאלה. אז בדרך הביתה תהיתי לעצמי, למה בעצם במועדונים שלנו, או סתם במועדונים "ישראליים" אין דבר כזה, או שזה מאוד נדיר? האם זה הבדלי מנטליות? הרי גם כשמגיעים לגיל מתקדם עדיין נהנים ממוזיקה, אז למה לא בעצם? סתם דברים שאני תוהה לעצמי לפני שאני הולך לישון... רותם נ.ב - אולי זה האלכוהול ואולי העייפות, אני לא ממש בטוח שיש לי פה שורה תחתונה בהודעה...

אני אגיד לך את דעתי

כי בתוך קהילה שמקדשת את הנעורים ובזה לכל מי שמגיע לגיל 29, זוגות מבוגרים יותר בכלל ואנשים מעל גיל 40 בפרט נתפסים כמשהו מוקצה. שי לב באטרף דייטינג למשל, כמה בעלי כרטיסים דואגים להדגיש במיוחד שהם "לא מחפש מעל גיל 30, יש לי סבא ואני לא מחפש תומכים ושאר סוטים למינהם". אני רואה את זה לעיתים גם בבני גילי שמגיעים למסיבות הביג בויז ומרימים גבה על חברה מבוגרים יותר שגם מגיעים. בעיני זה מקסים!! הרי כולנו מזדקנים, מי יותר יפה ומי פחות, ויש לא מעטים שעדיין חיים בסוג של הזיה שהם ישארו צעירים חלקים ויפים לנצח.

בעניין הגיל

לפני שש שנים חבר טוב שלי הגר בת"א הגיע לגיל 50. הוא החליט שחיי המין שלו הסתיימו משום שאיש לא ירצה בו , מבוגר ושעיר בן חמישים. לא היה לו מחשב בבית. הוא התחיל ללכת אל מעסים עבור תשלום, והם, בנוסף לעיסוי , סיפקו גם שירות "הרפייה". עבורו זה היה עולם הסקס שלו בלי כל כוונה או תקווה לשינוי עד סוף ימיו. באחד מביקוריי בארץ שכנעתי אותו לקנות מחשב ולהתחבר לאינטרנט. צילמתי אותו דיגיטלית בבגד ים, בגופיה או בחזה חשוף (הוא דרש ש"אכרות" לו את הראש בתמונה - אמרתי, טוב, איך שאתה רוצה), ופתחנו כרטיס אישי עבורו באתר דובים בינלאומי. תוך שבועיים צבאו לפתחו אנשים מכל הגילים, מ 18 ועד 60 , כולם חובבי מבוגרים מאפירי שיער. האיש, שהוא חסון וחטוב, גילה שבעצם מה שהוא אוהב (צעירים חלקים רזים ובלונדים), הוא לא בהכרח מה שאחרים אוהבים. כיום הוא איש שמח ומרוצה, עם חיי מין מלאים.

white star

New member
../images/Emo54.gif לא התייחסתי רק להומואים

גם במועדון של סטרייטים אין. בכל אופן, לא יותר מזוג אחד פעם במליון שנה

המבוגרים שאני מכיר מעדיפים שיחה וצחוק במועדון

את זה קשה לעשות כשהמוסיקה היא ב 90 דציבל והאוויר רווי עשן. בשכונה שלי ישנם כעשרה מועדונים לגייז ורובם משמיעים מוסיקה בווליום גבוה, ולכן המועדונים מלאים בצעירים רק עד גיל 30 וקצת. בכל זאת, אחד או שניים מהמועדונים מנגנים מוסיקה בווליום נמוך יותר והם מושכים אנשים בגילים 20 עד 60 . אתה רואה אותם משוחחים בקול רגיל, בלי צעקות, שומע אותם צוחקים צחוק טבעי, אולי קצת מוגבר ע"י הבירות ואלכוהול אחר. לשמחתי אסור לעשן בשום מועדון כאן. אין לי מושג למה מבוגרים מעדיפים ווליום נמוך יותר, אבל זו עובדה בשטח.

מנסיון אישי

תירוצים יש בשפע למה לא ללכת למועדונים בגילנו המופלג (אני בת 49 למי שלא יודע). החל מ:- אין כוח, למי יש חשק לצאת. ואם כבר יוצאים:- זה רועש, זה רק לצעירים, זה לא מתאים לגיל שלנו. זה לא רק למועדונים, זה גם להופעות. שנים לא הלכתי להופעות כי אף אחד לא היה מוכן לבוא איתי מהסיבות שציינתי למעלה. לבסוף החלטתי ללכת לבד, ואני לא מתחרטת שניה על ההחלטה הזאת. החרטה היחידה שלי היא שלא עשיתי את זה מוקדם יותר. הרבה גבות הורמו, הרבה הערות נזרקו ועדיין נזרקות. אז שיגידו שאני פתטית, שאני מוזרה. אני אמשיך ללכת להופעות והם יכולים לשבת בבית מול הטלוויזיה, אני ארקוד ואשיר בהופעות של עברי, ואתגלגל מצחוק בהופעה של גידי גוב, והם ישבו ויקטרו על המצב והחיים בכלל. מעניין מי נהנה יותר ?

למעלה