כחוללללללל

**פרינסס

New member
../images/Emo54.gif כחוללללללל

מישהו/י יודעים משהו על כמות החתולים הכחולים שיש בישראל? אם יש מגדלים מקצועיים שלהם? החתולים הכחולים ממש מהממים~!!! *ומיוחדים*
יש חתול רוסי כחול וחתול בריטי כחול, או שאין הבדל
פרינסס---,--´-{

kittydoc

New member
כחול

שתי התמונות הם של בריטי כחול מצורפת תמונה של אמדאוס שלי, אני אנסה לצלם אותו יותר טוב השבוע ולשלוח

**לילך**

New member
איזה חתיך - יפיוף אמיתי ../images/Emo20.gif

כמובן שישר הוא עולה לגלריה........ נשארו רק 9 תמונות....של השאר... ושאלה לגבי חתולים עם סכרת: מה הגורמים למחלת סכרת אצל חתולים ומה הטיפול שצריך לתת להם?

kittydoc

New member
סכרת בחתולים

הגורמים: גנטיקה זכרים פי 2 מנקבות---> זה המקרה של אמדאוס שימוש מופרז בסטרואידים מחלות דוגמת קושינג ואדיסוניאן--> בעיות של בלוטת יותרת הכליה( האדרנל) טיפול לדאבוני ייצוב של חתולים הוא מאוד קשה ולפעמים אינו אפשרי אוכל מיוחד העלאת כמות הסיבים, הורדת פחממות וסוכרים וכמובן אינסולין אמדאוס מקבל 2 זריקות ביום : בוקר וערב

kittydoc

New member
כחול

יש רוסי כחול ויש בריטי כחול ויש ביניהם הבדלים משמעותיים לי יש בבית רוסי כחול , אחד מתוך 3 גזעיים והשאר מקרי הצלה שזרקו ,התעללו ..... אמדאוס שלי(jacomo blue mauritius( הוא אלוף אירופה אך לצערי הרב גם חולה סכרת קשה! ההבדלים הם בצורה החיצונית ובאופי ,אם יש עוד שאלות לגבי רוסים כחולים אשמח לענות! אין הרבה רוסים כחולים בארץ ויש מגדלים שלהם, אך לעניות דעתי הם אינם עומדים בטיב של FIFE האירופי ובוודאי לא בזה של CFA או TICA

בקי@

New member
הם פשוט מ ה מ מ י ם!!!!!!!!

נראה לי שאלו החתולים הכי הכי יפים שאי פעם ראיתי!!!! זה נראה כאילו הפרווה שלהם צבועה...וואו!! חבל שכבר יש לי כלב ארנב ותוכים... :( בכל מקרה הם ממש מקסימים!

אפרת ר

New member
כחול זו בסה"כ הגדרה של צבע בגזעים

כחול משמעותו אפור בעצם...זה מעין אפור בגוון של כחול... בארץ יש מספר מגדלים של בריטים כחולים, וגם של רוסים כחולים. יש הבדל בניהם במבנה גוף וצבע עיניים. לבריטים יותר עגולים ושמנמנים, הרוסים רזים וארוכים יותר. לבריטים עיניים בצבע נחושת, לרוסים עיניים ירוקות. מכיוון שכחול זה בעצם הגדרה של צבע, תוכל למצוא גם פרסים כחולים למשל... יש גם צבעי כחול בעוד כמה גזעיים - מה שיש בארץ לפי מה שראיתי בתערוכות הם פרסים, ספינקס, קוראט, וצ´רטרו. לי יש בבית בריטי כחול אחד, וחתול רחוב אחד שדומה מאוד לקוראט.. אפשר לראות תמונות באתר שלי...

**פרינסס

New member
תשומי מהמם :)))

אתר יפה, בעיקר אלה שמצולמים בו ^-^. אני זוכרת שפעם קראתי כתבה על חתולים רוסים כחולים, אבל באמת התמונות ראו שהם רזים..יותר יפה חתולים שמשמנים
יפים יפים יפים יפים
פרינסס---,--´-{@

אפרת ר

New member
תודה על המחמאות

אני אמסור לתשומי... האתר דרך אגב, יהיה יפה עוד יותר עוד מעט... אנחנו עובדים על עיצוב מחדש, שיכלול כמובן את שתי התוספות החדשות למשפחה- מילקי וקפיץ- בריטים קולר-פוינט...

למעלה