חהחה

• פותח הנושא J92
  • פורסם בתאריך

J92

New member
../images/Emo54.gifחהחה

Southernplayalisticadillacmuzik אומר/ת: יש לי בקשה גדולה, ענקית, עצומה ממך.\ Southernplayalisticadillacmuzik אומר/ת: תפתחי היום (רק היום!!!! מודגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!) את פינת השבוע. Southernplayalisticadillacmuzik אומר/ת: ותודה רבה, כמובן. את מאוד נחמדה. אני נחמדת :) אז לא לסקול אותי,בתודה. שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם): " " " "(לא של פרל ג'אם): שירי השבוע ובלאגנים: איש שגרם לכם לחייך השבוע: מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו: חווית השבוע: תיכנונים מרגשים לשבוע הבאה: תמונת מצב: אוהבת אותכם,סוף שבוע נעים 1590

וואי שנים שלא כתבתי פה.

שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם): Alive " " " "(לא של פרל ג'אם): Evergrey - In Remembrance שירי השבוע ובלאגנים: Dream Theater - Wait For Sleep, Everygrey - Different Worlds, Incubus - Rogues. Testament - Return To Serenity, Testament - Sins of Omission, Testament - Into The Pit איש שגרם לכם לחייך השבוע: מישהי...:) מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו: הוווו ילדים מהביה"ס שלי!! חווית השבוע: כל מיני, היה לי שבוע כיף! תיכנונים מרגשים לשבוע הבאה: הממ? לא יודע. תמונת מצב: אין לי כוח הפעם!

an li shem

New member
אהלןןןן.

שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם): מחלה ירוקה. " " " "(לא של פרל ג'אם): אממ..אין ממש כזה. שירי השבוע ובלאגנים: אין, הייתי בגדנ"ע אז לא יכלתי. איש שגרם לכם לחייך השבוע: רננה, שקדי ואדווה, אחחח צוות 6. מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו: בר הג'ינג'יתתתתת!!!!!! חווית השבוע: הקשב המפקדת: גדנ"ע כמובן. תיכנונים מרגשים לשבוע הבאה: אין. אולי ללמוד לתיאוריה סוף סוף. תמונת מצב:

brass monkey

New member
ברררר

פרל : האמת לא היה.....אולי footsteps לא פרל: הרגע מצאתי ביצוע אדיר!! גאנס מבצעים אתהשיר הנושא של "הסנדק".....פשוט גדול... אני אולי אשמיע את זה בבי"ס, זה יהיה מצחיק
שירי השבוע: שירים של בוש, אבל לא מכירים אותם כל כך כאן...
לחייך: משהי שאני לא זוכר את השם שלה (וזה ממש אירוני כי אני מכיר אותה המון המון זמן) שאטגאן: אמממ....זיינוקים שחושבים שהם ערסים מבי"ס, אבל לא שאטגאן, זה יהיה מהיר מדי
חוויות: כלום...למודים...אולי יום שלם בירושלים - נחשב? תיכנונים: כלום...לנגן...

J92

New member
../images/Emo54.gifיוווווווווו

שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם):קאבר הכי מצחיק בעולם לדייפ.לא מוצאת קישור. " " " "(לא של פרל ג'אם):זכוכיות,והשיר שאחרי מארסי בפרדייס לוסט. שירי השבוע ובלאגנים:לימור לימור לימור איש שגרם לכם לחייך השבוע:לימטור ליחומור לימור מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו:חווי חווי חווי,סתם לא מסכנה לא היה לה בטריה בפלאפון. חווית השבוע:לימר ךימור המיטה של לימור. תיכנונים מרגשים לשבוע הבאה:לחקור על החיים של אתגר קרת. תמונת מצב:מצב ג'ינגג'י אוהבת אותכם,סוף שבוע נעים 1590,גם לך יקירה לימור לימור לימור

I am Cornholio

New member
-_-"

שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם): אין כזה " " " "(לא של פרל ג'אם): "nations of the world" by Yakko Warner
שירי השבוע ובלאגנים: פלאש, של סטון טמפל פילוטס כמובן. איש שגרם לכם לחייך השבוע: אחי
מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו: מממממ.... המורה שלי למתמטיקה... היא דפוקה לגמרי. חווית השבוע: היה לי שבוע מוזר.. עזבו. תיכנונים מרגשים לשבוע הבא: להבריז ממתכונת בהסטוריה כדי לעשות חוזרת.. אני לא מוכנה! תמונת מצב: ":-|"

מי זאת

Southernplayalisticadillacm ומה לעזאזל הכינוי הזה אומר?.. שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם):לא שמעתי " " " "(לא של פרל ג'אם):לא זמזמתי לזכרוני שירי השבוע ובלאגנים: איש שגרם לכם לחייך השבוע:לאדעת מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו:לאדעת חווית השבוע:הליקס חדש וכאב חדש תיכנונים מרגשים לשבוע הבאה:האדם מתכנן ואלוקים מסתכל מלמעלה וצוחק תמונת מצב:מתבהרת

ושירי השבוע..

(העונש שלי על שאני עצלנית) Sepultura-Refuse/Resist,Territory After Forever-Intrinsic,Monolith of Doubt,My Choice

Girl In The Box

New member
אחלה שבוע../images/Emo13.gif

שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם):alice " " " "(לא של פרל ג'אם):dark side of the moon-pink floyd שירי השבוע ובלאגנים:כל מיני של מטאליקה,סיסטם,פינק פלויד,דרים ת'יאטר איש שגרם לכם לחייך השבוע:חברים שלי מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו:אעאעאעאעע ילדים מהכיתה שלי חווית השבוע:מועדון,סרט עם חברים תיכנונים מרגשים לשבוע הבאה:האמ..לא יודעת תמונת מצב:

SecondFace

New member
שבוע טובבב

שיר שלא הפסקתם לזמזמם(פרל ג'אם): " " " "(לא של פרל ג'אם):Ironic שירי השבוע ובלאגנים:היום יומולדת ממישו לרוץ איתו..חח חברה שלי טחנה תשיר אז נדבקיתי^^ איש שגרם לכם לחייך השבוע:חח ידיד שלי מהקיבוץ התקשר ואמר לי לנחש מי זה ואני שונאת ששואלים את זה אז כמעט נתקתי לו ואז הוא אמר שזה הוא ושמחתי והוא אמר שהוא שמע שאני באה השבת ושהוא יהיה,יהייי :] מישהו שבכיף הייתם מוצאים שאטגאן ומחוררים אותו:מי טיצ'ר. חווית השבוע:קיבלתי טופס לקבלת תעודת זהותתתתת צ'יזסס חח אני כולה בת 15!! שווה להיות גדולה:p תיכנונים מרגשים לשבוע הבאה:סופש בקיבןץ+נסיעה עם חברות טובות ובעז"ה עוד מעט קניית מעיל חדש ויפה שהתאהבתי בו ומערכת סטריאו חדשה:]] תמונת מצב:אני שמחה :] מאוד. מאודמאודמאוד טפו טפו עוד שתי שניות אני בטח אבכה..חח אוהבת אותכם,סוף שבוע נעים 1590 :) אני אוהבת את רעות

J92

New member
../images/Emo54.gifאותי?

מה עשיתי?:) אח הבטן שלי מעכלת רק סושי כבר שלושה ימים.. אני מתדלקת סושי!

הוד11

New member
אני

שיר של פרל ג'אם- אושנס המופלא שחזרתי אליו השבוע, גון המצויין ובייחוד הגרסה מההופעה שWINE העלתה פה לפורום ואיוון פלוו שירים לא של פרל פרל ג'אם- נשל הנחש- מאיר אריאל מושלם!!!!!!! מטאליקה- פיד טו בלאק, מאסטר אוף פאפטס אליס אין צ'יינז- רוטן אפל, גוד אם ג'רי קאנטרל- SETTLING DOWN קולולוש- פייט רבל סאן וזה השבוע שהיה לי סך הכל

למעלה