חדשה =]

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gif חדשה =]

היי אני בתאל 13 וחצי מנהריה הייתי בקומונה של טוקיו הוטל אבל דיי נימאס לי מהם קצת... טוב אז מקווה להשתלב פה מהר =]

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gif חח..

תודה ואמ...די הרבה טוב אני קצת אפרט בון ג'ובי ניקלבק Bullet for my לינקין פארק אוונסנס מיי כימיקל רומנס גריין דיי אבריל לבין (האלבומים הישנים) גוד שארלוט three deys grace פול אאוט בוי בילי טלנט אממ..ויש עוד...

Anuerysm

New member
איך אמר סבא שלי כשרצו לראיין אותו בקשר לאטמי

אוזניים: "קחו את הדברים האלה שהורסים לי את השמיעה ותדחפו אותם לתחת"

MilkShack

New member
ברוכה הבאה בתאל =]

אני לא ממש אוהב את רוב הלהקות שציינת, אני מקווה שתישארי בפורום ונוכל לכוון אותך לכיוונים יותר איכותיים=]

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gif חח..כן אני מבינה אותך...

לא ממש אוהבים את הסיגנון שלי כי חלק מימנו זה מיאומטיוי ושם הם ממוסחרים תאמת אני דווקא אוהבת סליפנוט ומטליקה אה..ושכחתי גם את נירוונה יש להם שירים טובים!!

«Jimmy Page»

New member
לא לא,

הם ממוסחרים בכל מקום. וזה בכלל לא רלוונטי, לא אוהבים את הסגנון בגלל שהוא פשוט מסכן מבחינה מוזיקלית ומשעמם בצורה מדהימה.

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gif אוקיי

אבל דווקא אני יותר מתקשרת למילים... אבל אני לא ממש אוהבת להקות כמו של פינק פלויד אני בסדר איתם כאילו יכולה לשמוע אבל לא קבוע...

«Jimmy Page»

New member
הממ...

אני חושב שאת הליריקה העמוקה שלך ניתן למצוא גם במוזיקה איכותית. שם הם פשוט יודעים להחביא את זה, להוסיף דו משמעויות, ולשם שינוי, מסר. ולא יודע מה איתך, אם הייתי מחפש רק ליריקה טובה, הייתי קורא שירה. כי אני, אישית, לא מסוגל לשמוע את אותו סולן שוב [כי כולם בז'אנר הארור נשמעים אותו דבר], לא יכול לשמוע את החפירות על הפאוור קורד ברקע, ובטח שלא לראות חבורת אימו בויז מקועקעים שהולכים לעשות מליוני דולרים על הפקת מוזיקה ברמה של "דפקתי את הראש בפסנתר ויצאו לי אקורדים טובים, בואו נעשה שיר".

Rock my life1

New member
../images/Emo54.gifגם אני לא יכולה

אני יכולה כאילו לשמוע אולי פעם אחת ביום שיר אחד וזהו אבל אני יכולה לשמוע את אותו הסולן אבל בשירים שונים אבל לא לשבת ולחרוש על זה.. ומה שבטוח אני מעדיפה להקות שיער מאשר אימו למרות שהם בסדר בקיצור אני יותר שומעת את המילים ואת הקצב אני לא ממש חורשת על אותה להקה הרבה כל כך..

sha na na revol

New member
לא מבין את ההגדרה של כולם ל'אימו',

ברגע שאני אבין על מה הם מדברים, אני אביע דעה. זה מזכיר לי שפעם הייתי בצחוק אומר שלהקות שאני לא אוהב הן לא פאנק. אולי כל הלהקות שהם לא אוהבים נקראות כאן 'אימו'.

epitaph

New member
חחחח...אתה קרוב...

זכור לי שפעם הבאתי את ההגדרה של אימו, בעיקרון זה קיצור לאימוציונאלי, כלומר רגיש, ואיכשהוא זה לא ממש מסתדר להרבה אנשים עם פאנק אן שזה נחשב פאנק לייט.

«Jimmy Page»

New member
לאו דווקא לייט...

חחח, הסאב-ז'אנרים היותר כבדים של האימו נשמעים יותר כבדים מהרבה שירי בלאק שיצא לי לשמוע. אבל כן. P:

sha na na revol

New member
אפשר רשימה../images/Emo35.gif...

התכוונתי לבקש רשימה של המלצות מהפורום קודם, אבל אני קצת חולה לפרט. אתה יכול להגיד לי שמות של להקות אימו כבדות... אה, ורק לא הCambria האלה, לא מצאתי מהם שומדבר מקסים, סורי.

«Jimmy Page»

New member
הממ, זאת יכולה להיות בעיה...

אני ממש לא מאזין לז'אנרים האלה. פשוט יצא לי לשמוע הארדקור רציני בכמה מועדונים ומסיבות, וזה נשמע כמו חתול על ריטלין עטוף בנייר צלופן שמנסה לרדת במדרגות. פחות או יותר.

sha na na revol

New member
נו, כבר מעניין... ../images/Emo6.gif

טוב, יום אחד אני אנסה איזה וויקי או משהו....

למעלה