../images/Emo54.gifתודה כולם! [כנסו יש תשובות!!]
[בשביל החולי סדר שירשור למיניהם אם יש פה כאלה החלטתי להגיב לעצמי כי אני עונה על הרבה שאלות מכל מיני הודעות ולא היה לי כוח לענות לכל אחד בנפרד..- יש את הפורומים האלה שעל כל חוסר שירשור נכון מתנפלים עלייך..] *אין לי מושג מה מנת המשכל שלי *שפיות היא בהחלט תכונה שאין לי ולא ממש צורך חיוני עבורי @.@ *אני אוהבת שוקולד מריר אבל לא יותר משוקולד עם עוגיות! *איך מבטא בריטי יכול לעצבן?! בריטים שולטים
*אני מכורה למכושפות מכל בחינה אפשרית ואומנם קוראת לפעמים בפורום ומגיבה פעם בשנה אבל אני לא ממש בפורום וגם לא רוצה להיות.. לא ממש אוהבת את האנשים שם או לפחות אלה שהיו פעם ועזבו והם הוציאו לי את החשק להיות חלק מהפורום הזה... *בתור חברה חדשה בפורום אני יכולה להעיד שהפורום נראה לי נחמד [בניגוד לפורומים אחרים...] ואם יש מישהו שיברח מפה בצווחות אימה זה רק מראה שהפורום לא מתאים לו בכלל.. ולא האנשים של הפורום אשמים בכך. ניסיתי לעקוב אחרי כל הדברים שהסברתם לי ודיי הלכתי לאיבוד אבל אני מקווה שאני אשתלב בקרוב.. ^___^ זהו... משוחררים. *חוזרת ללמוד לפסיכומטרי* *בוכה* *בועטת בכיסא* *בוכה על זה שבעטתי בכיסא* *בועטת במחשב* *הוא מתחיל לעבוד מהר יותר* [סיפור אמיתי! @.@]
[בשביל החולי סדר שירשור למיניהם אם יש פה כאלה החלטתי להגיב לעצמי כי אני עונה על הרבה שאלות מכל מיני הודעות ולא היה לי כוח לענות לכל אחד בנפרד..- יש את הפורומים האלה שעל כל חוסר שירשור נכון מתנפלים עלייך..] *אין לי מושג מה מנת המשכל שלי *שפיות היא בהחלט תכונה שאין לי ולא ממש צורך חיוני עבורי @.@ *אני אוהבת שוקולד מריר אבל לא יותר משוקולד עם עוגיות! *איך מבטא בריטי יכול לעצבן?! בריטים שולטים