חדשה+שאלה!

sparx

New member
../images/Emo54.gifתודה כולם! [כנסו יש תשובות!!]

[בשביל החולי סדר שירשור למיניהם אם יש פה כאלה החלטתי להגיב לעצמי כי אני עונה על הרבה שאלות מכל מיני הודעות ולא היה לי כוח לענות לכל אחד בנפרד..- יש את הפורומים האלה שעל כל חוסר שירשור נכון מתנפלים עלייך..] *אין לי מושג מה מנת המשכל שלי *שפיות היא בהחלט תכונה שאין לי ולא ממש צורך חיוני עבורי @.@ *אני אוהבת שוקולד מריר אבל לא יותר משוקולד עם עוגיות! *איך מבטא בריטי יכול לעצבן?! בריטים שולטים
*אני מכורה למכושפות מכל בחינה אפשרית ואומנם קוראת לפעמים בפורום ומגיבה פעם בשנה אבל אני לא ממש בפורום וגם לא רוצה להיות.. לא ממש אוהבת את האנשים שם או לפחות אלה שהיו פעם ועזבו והם הוציאו לי את החשק להיות חלק מהפורום הזה... *בתור חברה חדשה בפורום אני יכולה להעיד שהפורום נראה לי נחמד [בניגוד לפורומים אחרים...] ואם יש מישהו שיברח מפה בצווחות אימה זה רק מראה שהפורום לא מתאים לו בכלל.. ולא האנשים של הפורום אשמים בכך. ניסיתי לעקוב אחרי כל הדברים שהסברתם לי ודיי הלכתי לאיבוד אבל אני מקווה שאני אשתלב בקרוב.. ^___^ זהו... משוחררים. *חוזרת ללמוד לפסיכומטרי* *בוכה* *בועטת בכיסא* *בוכה על זה שבעטתי בכיסא* *בועטת במחשב* *הוא מתחיל לעבוד מהר יותר* [סיפור אמיתי! @.@]

sparx

New member
../images/Emo54.gif וה..טקס קבלה

הוכיחו באינדוקציה שלכל n טבעי מתחלק הביטוי מימין במספר משמאל ללא שארית: (n(n+1)(n+2)(n+3 ב-24. אנו..... מה זה אינדוקציה? @.@
1. מהו הספר האהוב עליכם? לא סיימתי אפילו את הספר הראשון..@.@ אבל אני מניחה שאני הכי אוהב את תרועת המוות [סתם השערה פרועה מכיוון שאני אוהבת את מוות]
2. מהי הדמות האהובה עליכם? אה אופס כבר עניתי על זה.. מוות. אבל זו לא חוכמה קראתי רק ספר אחד זה עוד יכול להשתנות..
3. כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים/ סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? התפתחה? הא? מה הוא פוקימון? @.@
4. מהו הקטע האהוב עליכם? אני אחזור לזה כשאני אסיים את הספר.
5. מהו הציטוט האהוב עליכם? כנ"ל
6. מה המקור לכינוי שלכם? המ.. משחק פלייסטישן 'ספיירו'
7. בצעו את המבחנים שמופיעים בקישורים וספרו לנו על התוצאות.
#1 The Lawyers' Guild וזה גם היה הניחוש שלי חיחי.
#1 Cpl. Cecil "Nobby" Nobbs - Of the Ankh-Morpork City Watch. An old-school guard and petty thief, but a romantic at heart. #2 Cohen The Barbarian - A barbarian hero, man and boy and senior-citizen. Straightforward, unsentimental and in the habit of surviving Cohen The Barbarian - A barbarian hero, man and boy and senior-citizen. Straightforward, unsentimental and in the habit of surviving #3 DEATH - The Ultimate Reality. An anthropomorphic personification. Likes cats and curry. Would like to be liked. והניחוש שלי היה מוות.. טוב כי הוא בין היחידים שאני מכירה ואני מעדיפה לצאת מוות. @.@ אגב אין לי מושג מי השניים הראשונים.
#1 Constable Dorfl זהו.. וכן זה מה שאני עושה במקום לסיים ללמוד.. ><"

מ א ג ר ט

New member
אם היית...

אני פעם הוכתי את זה, כדי שנטע תהיה מרוצה. בכלצ אופן השניים הראשונים אחד הוא מ'שומרים! שומרים!' והשני נראה לי היה בצבע הכשף אבל לא לםמוך עלי.

ויימס

New member
כוהן הברברי:

מופיע בצבע הכשף וב Interesting Times, הבת מופיעה שלו במעשי קסמים.

Lord bigfoot

New member
ההוכחה פשוטה מאוד

בארבעה מספרים עוקבים חייב להיות לפחות אחד שמתחלק בשלוש, אחד שמתחלק בארבע ועוד אחד שמתחלק בשתיים 2*3*4=24 ולכן הכפל של כולם מתחלק בהכרח ב 24 ללא שארית. נו, אני מספיק משועמם?

אמממ... לא מדויק...

כתבת: "ואם יש מישהו שיברח מפה בצווחות אימה זה רק מראה שהפורום לא מתאים לו בכלל.. ולא האנשים של הפורום אשמים בכך." והיתי רוצה לתקן ולהוסיף כי אם יש מישהו שיברח מפה בצווחות אימה ואחריו רודף איזה מופרע עם בלון גז בוטאן וצוחק צחוק מופרע, או שרודף איזה מטורף ובידו הימנית פיתה נוטפת עמבה ובידו השמאלית מזלג, או שרודף איזה משוגע שבשבילו הכל בטעם עוף... במקרה זה כנראה שכן האנשים של הפורום אשמים בכך.

FijianSeas

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עוד נתנייתית חובבת פראצ'ט ו
.. ובזמן האחרון אני רואה כמה בלאקרים קטנים מסתובבים בעיר.. משונה..

FijianSeas

New member
ג'יזס!! ../images/Emo13.gif

כל החבר'ה ששומעים מטאל כבד מאוד ומשתובבים כל היום בשחור.. ועל כן הכינוי. כוונתי היתה שנתניה מתחילה להיות קרקע גידול פוריה של פריקים *מצביעה עליך, עלי ועל אותם חבר'ה* ולא רק של ערסים.. הוריי!

Athaclena

New member
ערסים? למה מי ערס?

אני לא מנתניה אבל היו לי סבים וסבתות שם... ותמיד חשבתי שזה כר גידול של זקנים וגימלאים לתפארת מדינת ישראל. המעט שאני מכירה משם הם סתם אנשים נורמליים.

FijianSeas

New member
בהחלט

יוצא דופן, בוא נגיד שיש סיבה שכל פעם שאני מספרת למישהו מאיפה אני, התשובה כוללת הערות כמו "עיר הפשע והרשע"..\ אבל יוצאי דופן זה עניין מעודד

sparx

New member
אה... אם ככה זה טוב..שיכחדו הערסים

!!! חה בנתניה אין ערסים פחחח... אגב אנשים מחר כלומר היום מבחן פסיכומטרייי תחזיקו לי אצבעותתתת אני ממש לחוצה.... *נושמת עמוק* *נחנקת* *בוכה*

יש לי הפתעה...

יש לי את soul music. הסדרה. המצוירת. מי רוצה מפגש אצלי בבית לצפיה משותפת עם שוקולד מריר? (אזהרה: מחזיקי גז בוטאן לא יורשו להכנס)

מ א ג ר ט

New member
נחמד!

אוי, זה ממש ממש טוב... הבעיה היא מי יבוא למפגש פורום? (כולם?). חוץ מזה אחרי שכולם יראו את הסדרה כבר לא יהיה לנו על מה לדבר. זה כמעט כמו הצהרה חגיגית מלואיס (למה אין לו שם משפחה?) שהוא אישית יתרגם את כל הספים לעברית בחופשת חנוכה הקרובה וישלח את ג'ודי מוזס ניר שלום ולא להתראות להביא את יקירנו (פראצ'ט, לא לואיס) לארץ.

למעלה