הקורבן

sabag12

New member
../images/Emo54.gifהקורבן ../images/Emo190.gif

Extraordinary Girl 8 הנבחרת לא לראשות הממשלה לקורבן
מוזמנים להתחיל להציף אותה בשאלות ו... סתם שאלות רגילות: שם: גיל: מיקום:

צכילה

New member
../images/Emo60.gif יאיי סוף סוף מתחילים

איך קוראים לך: מאיפה: גיל: מה השעה אצלך: את מצחצחת שיניים: איזה פוקימון את אוהבת: את אוהבת בכלל פוקימון (כןןן): השמש זורחת במערב?: מה את עושה עכשיו: את אוכלת ארוחת בוקר<? ראית היום את הליקוי (אני כן מוחהחהחה): *-השאלה-* את אוהבת גרבר?

../images/Emo26.gif

איך קוראים לך: טובי [שוב?] מאיפה: ירושלים גיל: 17 מה השעה אצלך: 19:34 את מצחצחת שיניים: רק בראש השנה איזה פוקימון את אוהבת: אני בניגוד אליך לא ראיתי את התוכנית המפגרת הזו P: את אוהבת בכלל פוקימון (כןןן): דיג'ימון!! השמש זורחת במערב?: אני יודעת שהיא שוקעת שם P: מה את עושה עכשיו: עונה לך על השאלון? את אוכלת ארוחת בוקר? בד"כ לא.. אני קמה בצהריים ראית היום את הליקוי (אני כן מוחהחהחה): איזה ליקוי? *-השאלה-* את אוהבת גרבר? כןןןןןןןןןןןןן

Elfangor

New member
יאלה, הקורבן :)

זרקי מספר מעודף מ1 עד 4421 אבוקדו- בעד או נגד? פסיפלורה- אקזוטי וסקסי או יוצא מכל חור אפשרי? עיסוקים עיקריים: אנשים שלא תרצי לפגוש בחיים פוליטיקה- ענין חשוב ומענין או חרא של מבוגרים? ארנק- קטן וקומפקטי או שיכיל את כל מה שצריך בשעת צרה? מוזיקה מועדפת: אמנים אהובים: ג'ים מוריסון? קלטת לוהטת- של יעל בר זוהר או של ביבי נתניהו? מה את חושבת על ירושלים? ועל ת"א? איפה הידים שלך בד"כ כשאת קוראת איזו שטות באינטרנט? פרות- החיה הכי שקסית שאלהים ברא? יש אלהים? יש בודהה? את מאמינה שאיזה חצי אל יכול לעשות מדיטציה אלף שנה? בכלל, מיתולוגיה, בעד או נגד? הסבירי פרטי ונמקי. דיסקים קנויים- שווה את הכסף? אריזות דיסקים- מה הם צריכים להכיל? פלאפונים- הדור החדש או ישן נושן? אריק איינשטין- יש בי אהבה או עוף גוזל? מוזיקה- באוזניות או ברמקולים? את בועטת במשהו במקרה? (כרגע) קנית מחשב בשנתים האחרונות? עבודה חלומית? עסודה שלא תרצי לעבוד בה: מה את חושבת על שוקולד? איפה את רואה את עצמך בעוד עשרים דקות? בעוד 20 שעות? בעוד שלושה חודשים? בעוד שבע שנים? האם הכאבת למישהו היום? נתת לאמא שלך נשיקה היום? ולאבא? למה? את מחשיבה את עצמך כגזענית? איזה גזע את הכי שונאת? כלבים או חתולים? חילזון או צב? יש לך הרבה שגיאות כתב? זונות- קובן או נשות עסקים? ^^ בעעעעעע, הלכתי, אני אמשיך יותר מאוחר ^_^

../images/Emo26.gif

זרקי מספר מעודף מ1 עד 4421 - 8 אבוקדו- בעד או נגד? נגד פסיפלורה- אקזוטי וסקסי או יוצא מכל חור אפשרי? סקסי לגמרי PP: עיסוקים עיקריים: טישו אנשים שלא תרצי לפגוש בחיים: את המנהלת שלי מהבצפר הקודם פוליטיקה- ענין חשוב ומענין או חרא של מבוגרים? חרא של מבוגרים ארנק- קטן וקומפקטי או שיכיל את כל מה שצריך בשעת צרה? שיהיה נוח בעיקר. אין על הארנק השחור הישן שלי P: מוזיקה מועדפת: מממ רוק ישראלי, רוק, מטאל, פאוור מטאל אמנים אהובים: יש המון ג'ים מוריסון? מה איתו? קלטת לוהטת- של יעל בר זוהר או של ביבי נתניהו? קשה.. מה את חושבת על ירושלים? חרא של עיר... ועל ת"א? מלוכלכת אבל מעניינת איפה הידים שלך בד"כ כשאת קוראת איזו שטות באינטרנט? על העכבר פרות- החיה הכי שקסית שאלהים ברא? אני מעדיפה זברות יש אלהים? יאפ יש בודהה? אם תרצה את מאמינה שאיזה חצי אל יכול לעשות מדיטציה אלף שנה? מה אתה רוצה? בכלל, מיתולוגיה, בעד או נגד? הסבירי פרטי ונמקי. זה לא כזה מעניין אותי דיסקים קנויים- שווה את הכסף? תלוי [ואם כן אז רק בתו השמיני] אריזות דיסקים- מה הם צריכים להכיל? דיסקים [?] פלאפונים- הדור החדש או ישן נושן? החדש אריק איינשטין- יש בי אהבה או עוף גוזל? עוף גוזל מוזיקה- באוזניות או ברמקולים? ברמקולים וכמה שיותר חזק! את בועטת במשהו במקרה? (כרגע) לא קנית מחשב בשנתים האחרונות? לא עבודה חלומית? לא לעשות כלום ולהרוויח כמו רופאה עבודה שלא תרצי לעבוד בה: בפחי זבל [אין דבר כזה "כל עבודה מכבדת את בעליה"!! בולשיט] מה את חושבת על שוקולד? יאמי... כשזה על הגוף יותר P: איפה את רואה את עצמך בעוד עשרים דקות? הולכת לכתוב ברכה PP: בעוד 20 שעות? ממממ אין לי מושג בעוד שלושה חודשים? מי חושב על העתיד בעוד שבע שנים? כנ"ל האם הכאבת למישהו היום? כן, לפני כמה דקות, לאחי נתת לאמא שלך נשיקה היום? לא ולאבא? לא למה? הם לא צריכים, יש להם אחד את השני את מחשיבה את עצמך כגזענית? מממ לא איזה גזע את הכי שונאת? P: כלבים או חתולים? כלבים חילזון או צב? חילזון יש לך הרבה שגיאות כתב? לא זונות- קובן או נשות עסקים? ^^ ענה לי על זה אתה בעעעעעע, הלכתי, אני אמשיך יותר מאוחר ^_^ לא צריך P:

zoe5

New member
טוב אני לא אשתגע ב100 שאלות

אבל 4 יספיקו: 1.מה הדבר הכי מביך שאי פעם קרה לך 2.מה הדבר הכי נועז שעשית 3.האם את מתחרטת שנרשמת לשאלון הקורבן אחרי כל השאלות המחייבות החודרניות וה...לא יודעת... 4.את אוהבת סושי?

סבבה

1.מה הדבר הכי מביך שאי פעם קרה לך? לא זוכרת. 2.מה הדבר הכי נועז שעשית? לא זוכרת P: 3.האם את מתחרטת שנרשמת לשאלון הקורבן אחרי כל השאלות המחייבות החודרניות וה...לא יודעת... בכלל לא היו שאלות חודרניות. לא מתחרטת P: 4.את אוהבת סושי? אף פעם לא אכלתי...

../images/Emo186.gif../images/Emo132.gif

לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלכי? למה? איפה היית מתה להיות? למה? מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ו.. זהו

../images/Emo26.gif

לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלכי? למה? ממממ לא יודעת איפה היית מתה להיות? למה? כרגע? סוד P: מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם עם אופי טוב מספיק כדי להיות עשיר בעיניי. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא זוכרת [כנראה שלא היה] איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? חחח אמממ קשה להחליט..

טובי!

את אוהבת אותי? עד כמה? ואת הפינה שלי בפורום פאוור? היא הכירה לך להקות חדשות? מתי אני רואה אותך שוב? זהו.

ג'ים!!!!

את אוהבת אותי? כן!! עד כמה? עד הארון וחזרה [נו, אני צריכה להשאיר קצת מקום לחבר שלי P:] ואת הפינה שלי בפורום פאוור? אוהבת :) היא הכירה לך להקות חדשות? כן אבל לא היה לי זמן להוריד אלבומים.. מתי אני רואה אותך שוב? פסח?

../images/Emo24.gif לא עד פסח../images/Emo7.gif

טוב נו עדיף על כלום :) וחבר שלך לא צריך הרבה מקום

למעלה