../images/Emo26.gif
זרקי מספר מעודף מ1 עד 4421 - 8 אבוקדו- בעד או נגד? נגד פסיפלורה- אקזוטי וסקסי או יוצא מכל חור אפשרי? סקסי לגמרי PP: עיסוקים עיקריים: טישו אנשים שלא תרצי לפגוש בחיים: את המנהלת שלי מהבצפר הקודם פוליטיקה- ענין חשוב ומענין או חרא של מבוגרים? חרא של מבוגרים ארנק- קטן וקומפקטי או שיכיל את כל מה שצריך בשעת צרה? שיהיה נוח בעיקר. אין על הארנק השחור הישן שלי P: מוזיקה מועדפת: מממ רוק ישראלי, רוק, מטאל, פאוור מטאל אמנים אהובים: יש המון ג'ים מוריסון? מה איתו? קלטת לוהטת- של יעל בר זוהר או של ביבי נתניהו? קשה.. מה את חושבת על ירושלים? חרא של עיר... ועל ת"א? מלוכלכת אבל מעניינת איפה הידים שלך בד"כ כשאת קוראת איזו שטות באינטרנט? על העכבר פרות- החיה הכי שקסית שאלהים ברא? אני מעדיפה זברות יש אלהים? יאפ יש בודהה? אם תרצה את מאמינה שאיזה חצי אל יכול לעשות מדיטציה אלף שנה? מה אתה רוצה? בכלל, מיתולוגיה, בעד או נגד? הסבירי פרטי ונמקי. זה לא כזה מעניין אותי דיסקים קנויים- שווה את הכסף? תלוי [ואם כן אז רק בתו השמיני] אריזות דיסקים- מה הם צריכים להכיל? דיסקים [?] פלאפונים- הדור החדש או ישן נושן? החדש אריק איינשטין- יש בי אהבה או עוף גוזל? עוף גוזל מוזיקה- באוזניות או ברמקולים? ברמקולים וכמה שיותר חזק! את בועטת במשהו במקרה? (כרגע) לא קנית מחשב בשנתים האחרונות? לא עבודה חלומית? לא לעשות כלום ולהרוויח כמו רופאה עבודה שלא תרצי לעבוד בה: בפחי זבל [אין דבר כזה "כל עבודה מכבדת את בעליה"!! בולשיט] מה את חושבת על שוקולד? יאמי... כשזה על הגוף יותר P: איפה את רואה את עצמך בעוד עשרים דקות? הולכת לכתוב ברכה PP: בעוד 20 שעות? ממממ אין לי מושג בעוד שלושה חודשים? מי חושב על העתיד בעוד שבע שנים? כנ"ל האם הכאבת למישהו היום? כן, לפני כמה דקות, לאחי נתת לאמא שלך נשיקה היום? לא ולאבא? לא למה? הם לא צריכים, יש להם אחד את השני את מחשיבה את עצמך כגזענית? מממ לא איזה גזע את הכי שונאת? P: כלבים או חתולים? כלבים חילזון או צב? חילזון יש לך הרבה שגיאות כתב? לא זונות- קובן או נשות עסקים? ^^ ענה לי על זה אתה בעעעעעע, הלכתי, אני אמשיך יותר מאוחר ^_^ לא צריך P: