הפגישה הראשונה עם שילה
.

יש קליפ לקונסוליישן?!

אני מכיר קליפים לדינגו, להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך, עד העונג הבא, סוויט דרימז (בהופעה) ושיוורס

Marj17

New member
תתפלא

אבל כן, גם ל"פחד אמיתי" יש קליפ, לפני שבוע שידרו אותו בערוץ 23.. ואפילו יש לי את "קסם על ים כנרת" בביצוע על חוף הכנרת עם קהל של זקנים מבוהלים וגם יש לי את "המכשפות". אם תרצה אני יכולה לשלוח לך אבל "פחד אמיתי" באיכות גרועה כי הסרטתי את הקליפ עם הדיגיטלית בשקל תשעים שלי.

את יכולה להעלות את זה

לאתר בסגנון מייספייס, במה חדשה, או נניח לבקש מאלון שישים את זה בארכיון של אלונה דניאל?

מתנות

New member
הממ...

זה היה ממש מזמן. חברה שלי דיברה איתי עליה כמה פעמים ומתישהו התחלתי להוריד שירים. "גשם", "רק לנו"... ועוד ועוד. זו הייתה התאהבות משמיעה ראשונה
כמה זמן אחר-כך שלחתי את אבא שלי לחפש בתל-אביב את הדיסק שלה. (ככה זה כשגרים בחור.) וממ... זה היה לפני שנתיים בערך. וזהו.

לפני חצי שנה

קראתי עליה באיזה מקום והחלטתי לנסות ולשמוע שירים שלה.. שמעתי את "רק לנו" ו"גשם" וישר התאהבתי... מדהימה

utopia 111

New member
ספטמבר 2003

אני לא זוכר בדיוק איך זה התחיל, נראה לי שגם אצלי זה היה אחרי שראיתי את הקליפ לאדם חופשי. אני רק זוכר שאותה תקופה הייתי כותב בלוג, וכל כך התלהבתי מזה שישר נזפתי בשניים וחצי קוראים שלי לקנות את הדיסק (שקניתי כמה ימים אח"כ). האמת שבהתחלה ממש התלהבתי, אבל אז זנחתי אותה לחצי שנה, ואז שוב גיליתי אותה ומאז אני מכור.

S h A b i T

New member
בשנת 2003 מתישו..

ממש אהבתי את דניאל סלומון, הוא באותה תקופה התחיל ת'סיבוב הופעות עם שילה... התחלתי להתעניין מי זאת שילה, הורדתי את השירים שהיו בוואי נט.. והתאהבתי לחלוטין. באוקטובר 2003 הלכתי להופעה של אביב גפן כשדניאל ושילה חיממו.. קניתי את הדיסק ברגע שהיה לי מספיק כסף (הוא עלה כמעט 80 ש"ח!) ומשם, הכל היסטוריה.

Tal Pe

New member
היי :)

הפגישה הראשונה עם שילה היתה לפני בערך שנה - דרך ידיד שלי שחברה טובה שלו ממש אוהבת אותה... שמעתי רק את השם בלי לשמוע את המוזיקה שלה. אמרו לי שזו זמרת ללסביות.... אח"כ חברה נתנה לי לשמוע את השיר "רק לנו" והתאהבתי... לפני חודש חברה אחרת הביאה את הדיסק הראשון שלה לצבא ולפני שבועיים הייתי פעם ראשונה בהופעה שלה (בתמונע) שהיתה מעולה ומאז הדיסק החדש שלה לא מפסיק להתנגן לי במערכת!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהומ...

כמו שהכרתי את המכשפות במפתיעה... אח שלי הביא דיסק שלה הבייתה, ושמעתי.. ואז המשכתי לשמוע, שוב ושוב.. =)

למעלה