הפגישה הראשונה עם שילה
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifהפגישה הראשונה עם שילה ../images/Emo2.gif.

ספרו

As I Am

New member
הממ, יוני 2003? כמדומני~ ../images/Emo103.gif

אין הרבה מה לספר, יצא לי לשמוע מפה לשם על איזו רוקרית לסבית שאני בטח אסמפט ע"פ הטעם הנוכחי שלי לאותה תקופה, ערכתי מספר בירורים והאזנות קודמות, מצאתי [וקניתי] את הדיסק כמה ימים אח"כ, ומשם - הכל היסטוריה~

xdye1

New member
לפני כחודשיים,

לירון אמרה לי לשמוע שיר של אחת בשם שילה: "איך קוראים לשיר?" "יום אחד גם את תמותי" "ג'יזס!"
*אבל אז בא "איזה זהב" ונדבקתי. אחר-כך "רק לנו" יצא ובכלל נשבתי*

WhiskyBar1

New member
אז ככה

את השם שמעתי מבת דודה שלי: "שילה פרבר" "מה?" "שילה פרבר..!" "אה..?" משהו כזה.. ואחרי כמה זמן ראיתי איזה קשוחה אחת בערוץ 24 עם קליפ לא משהו אבל סאונד טוב..ומיד הבנתי.."שילה פרבר!" וגם ראיתי אותה פעם אחת ברחוב אבל לא היה לי את האומץ להגיד לה-שילה פרבר! הייתי בטוחה שהיא תברח עוד לפני שאספיק להגיד את שם המשפחה שלה..

לפני שנתיים בערך

שוטטתי ב-MOOMA והשמות של השירים סיקרנו אותי אז הורדתי ב-SOULSEEK. הרגשתי כאילו גיליתי אוצר ותוך כמה ימים רכשתי את "תתנהגי יפה".

קצת מוזר האמת.

ראיתי את "אדם חופשי" בערוץ 24, אהבתי את השיר והזמרת נראתה לי ממש... מסקרנת כזאת, לא יודעת. אחרי כמה שבועות התחלתי לשמוע עוד ועוד שירים שלה, והשירים שלה תמיד היו אצלי.. בצד כזה. שמעתי אותה, אבל לא בתדירות כ"כ גבוהה. עד שזה נהיה יותר רציני לפני שנה, כמעט.

PopPy

New member
מאי 2004

באחד הערבים היותר הזויים שהיו לי, הסתובב על הרצפה איזה דיסק של איזו אחת, שילה פרבר, יחד עם עוד מיליוני דיסקים אחרים. האמת שלא ממש שמתי לב אליו, אבל לין (As I Am
), שזה גם במקרה היה הבית שלה, הבטיחה שהיא ממש טובה - וכמה ימים אחר-כך חיפשתי (או שמא קיבלתי? אני לא ממש זוכרת) חומרים שלה, ושמעתי. בהתחלה לקח לי זמן להתחבר לקול, והרבה זמן אהבתי את המוזיקה של שילה - אבל לא את שילה עצמה (את הקול והניואנסים), ואז הגעתי להופעה אקוסטית שלה, והתאהבתי כמו שצריך - גם בשילה, וגם בשירים.

orkerist

New member
וול,

שמעתי עליה, אנ יכבר לא זוכר איך וממי. ורציתי לנסות משהו חדש. אז נכנסתי לחנות וקניתי את הדיסק. מבחינתי, זו הייתה אהבה משמיעה ראשונה.

Orange Queen

New member
אני ! ב-20/2/2004

אמממ, לחברה שלי <שמאוד אהבה את שילה> הייתה יום הולדת ואני ועוד חברה הפתענו אותה ולקחנו אותה להופעה של שילה בפעם הראשונה בחייה <ובחיינו>. בהופעה הזו שמעתי בפעם הראשונה שירים של שילה <ועזבו שנרדמתי בהופעה כיון שהייתי אחרי יומיים ללא שינה>. בכל אופן- אחרי ההופעה שמעתי את הדיסק והורדתי את השירים שאין בדיסק ומאז... זה כבר הסטוריה (חחחח...)

צוותא

הופעה של אביב גפן החימום דניאל סלומון פתאום עולה איזו אחת לבמה עם דניאל ומתחילה לשיר,אני לא זוכרת מה הםשרו,אני רק זוכרת שהיה את גשם ושם התאהבתי. אחר כך ראיתי אותה בחוץ הולכת וצעקתי לה איזה משהו שהיא שרה יפה נראה לי והיא זרקה מבט לאחור אמרה תודה והלכה,כמה מעליב...

Esmena

New member
לפני שלוש שנים ככה,

משעשע לחשוב שכנראה ההיכרות התחיל מהשרשור המעצבן (היו שם הודעות שנמחקו של איזה ספאמר)הזה עם החמודצ'יק ההזוי שכנראה עוד לא הכרתי אז,למרות שבטח כבר שמעתי את שמה בכל מיני מקומות של יודעי דבר,כמו פורום רונה קינן בהיידפארק.כמה זמן אחר כך, וואלה העלו את "תתנהגי יפה" לתחנת הרדיו שלהם,ואני,שרציתי לבדוק מה גרם למיני-בלגן ההוא בפורום,הקשבתי והתרשמתי מאוד לטובה. לא כמו "אומייגוד!!!!111תביאו לי את הדיסק שלה ועכשיו!!!1" כי אחרי הכל אני בן אדם ביוקרטי להחריד שמתעניין בהרבה מוזיקאים,ומה ששמעתי לא הביא אותי לחדר מיון.אבל מאוד לטובה. אולי היה כבר 2004 כהורדתי כמה שירים שלה בתוכנת הק' (בתוכנית הס' לא מצאתי
),וחרשתי על רובם קשות. כמה חודשים אחר כך,בפסח,קניתי את "תתנהגי יפה" שזכה למספר גבוה מאוד של האזנות מאז ועד עצם היום הזה.כן,וזה סופו של הסיפור המרגש והמרתק שלי על איך הכרתי את שילה. בקרוב הסרט,המחזמר והמכתביות-לבחורות-שנרדמו-באייטיז.:פ

utopia 111

New member
גם את

סוג של סלבירטי פה בתפוז .... אני מזהה אותך מפורום אלטרנטיבית.

Aaheli

New member
שלח אליי את המטומטמת

זה התחיל מאז...מאז אנחנו פשוט לא נפרדות

ADVAM4

New member
אוקי... אממ...

הפעם הראשונה שבאמת ראיתי ושמעתי את שילה פרבר.. זה שיצא השיר "אדם חופשי"... בהתחלה רק שמעתי אותו קצת ברדיו.. ואז היה קליפ ב 24...:) ואז קצת חקרתי עלייה... וקניתי את הדיסק.. ומכאן זה התפתח:)

Justin Angel

New member
מוזיקה 24

לפני שבועיים זיפזפתי להנאתי ביום חופש שלקחתי וראיתי את הקליפ "איזה זהב". לאחר מכן הזמנתי את הדיסק "מתוק שחור" שהגיע לפני כמה ימים.

ובכן,

לפני כשנה וחצי קראתי במקרה מילים של כמה שירים, ו... כלום. לא התלהבתי, נורא מוזר הענין הזה, הייתי צעירה וטפשה.
אבל אחרי כמה חודשים נתקלתי איפשהו במשפט מ"מה שלא תתני, מה שלא תקחי, אני אדם חופשי", וחזרתי לאותו אתר הליריקס הנחמד והמסורבל, על מנת לבדוק איזה שיר זה. זה היה בחורף/אביב שעבר והתפתח ל"גשם", "טוב, תשלח אלי את המטומטמת", "שתשתוק כבר ואוכל ללכת", ובאיזשהו שלב הכרתי את רוב השירים שהופיעו באלבום ושלא. למילים התחברתי בקלות, לקול קצת פחות, אבל עם הזמן הכל הסתדר. זכיתי ב"מתוק שחור" [הידד, מענין אם אקבל אותו], וסופסוף הצלחתי לחסוך קצת כסף לקניה של הדיסק הראשון [בושה!], אז בקיצור... בקרוב אהיה מאושרת.

VengaGirl

New member
וואו, זה היה מזמן.

אי שם בתחילת כיתה י' שמעתי את השם [אחרי שראיתי אותה מקפצת על הבמה בזהירות מהמרווח], ומישהי עשתה מצווה ושלחה אלי את הדיסק. את האמת? לא ממש שמעתי אותו יותר מדי. באותו קיץ, אותה המישהי החליטה שאני הולכת איתה להופעה של הגברת שילה פרבר. אז שמעתי את הדיסק כמה פעמים נוספות, וב31.7.2003 התייצבתי בתמונע להופעה אקוסטית. אחרי ההופעה הדיסק כבר התנגן אצלי המון, והשתדלתי לא לפספס אף הופעה.

Marj17

New member
האמת שהכרתי את שילה דרך

חתימות של אנשים בפורמים, היה להרבה ציטוטים וזה נורא משך אותי.. התחברתי למילים והכל ואז ראיתי אצל אחת את השם "שילה פרבר" אז החלטתי להוריד כמה שירים שלה, בהתחלה שמעתי מידי פעם..אחר כך ראיתי את הקליפ של "אדם חופשי" בערוץ 24 ונורא התלהבתי נראה לי גם אחריו היה קונסוליישן של המכשפות.. בכל מקרה זה היה בערך לפני שנה אם אני לא טועה.

למעלה