היי

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifהיי../images/Emo9.gif

אני נסטיה, עוד ארבעה חודשים בת 17, מקנדה.
קראתי את כל הספרים וזה. אדוארד *-* מקווה להשתלב מהר. D:

orw93

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני אור:) ומסתבר שאני לא מחבבת אותך

xXx Lilo xXx

New member
אני חושבת שאת לא מחבבת אף אחד שגר שם../images/Emo29.gif

או גר במקום שהוא לא בארץ או מדינות ערב... אני טועה?

shaharory

New member
גמאני! היי פייב! ><

נכון זה לא צודק? נכון גם את מפנטזת על החלום האמריקאי או לפחות על בנים עם מבטא בריטי? יו אס איי! יו אס איי! >< לי יש בשיקגו משפחה אבל אף פעם לא הייתי שם =\ אבל הם באו כמה פעמים לפה שהייתי ממש קטנה ואז היה אחד שדומה לבן דוד שלי ועד ה-20 לינואר הוא גר ברחוב של ברק אובמה *ריספקט* הלוואי עליי לראות אותו עושה ריצת בוקר XD אבל המשפחה שלי שם מה זה חמודים!! שלחו לי כסף לבת מצווה, ושסבתא שלי ביקרה אותם לפני 3 חודשים אז זוג אחד הביא לי עותק של האמי על קלטת, ואחד אחר (שהוא מאומץ [כאילו הוא כבר בן 30+] אבל הלוואי שהיה לנו אותו דם כי הוא נראה כמו כוכב קולנוע [חחח יצא תיאור כמו קארלייל]) אז הוא קנה לי 3 דיוידים (המשרד 4, החיים על פי נד 1, משחק מלוכלך) שביקשתי מסבתא שלי רק 1 מתוך הרשימה!!! הוא עשיר חח. אה ולא הזכרתי את השניים שהיו שותפים של מייקל ג'ורדן בניהול המסעדה המפורסמת שהייתה לו בשיקגו! עיין יש לי טונה מגנטים של הבולס ויש לי תמונה עם מסכה שלו חח

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

אני קיבלתי מהסוגשל דודה מניו יורק תיק חתום מניו פאונד גלורי ומלאמלא מפרטים מהאקססוריז שלהם. היא חברה ממש טובה של הסולן

sweet shir

New member
נסטיוששש חיימשלי ברוכה הבאה! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עכשיו ישלנו עוד מקום לתקשר! חהחהXD

Emergency Exit

New member
ברוכה הבאה|D:|

למה את גרה בקנדה?
אני ליאור, בת 16 מנתניה שבישראל
חעחע. את תשתלבי מהר אל תדאגי D;

Emergency Exit

New member
כיףלך../images/Emo2.gif :)

ובו זמנית באסה לך. אנלא אוהבת אנשים שעוברים לגור בחו''ל. איפה הפטריוטיזם שלכם אנשיםםם
XD זה בגלל שליחות או סתם ככה?

xXx Lilo xXx

New member
ידיד שלי מקבל עוד שבוע גרין קארד ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

זבל
ומצטרפת לשאלה של ליאור.... שליחות או סתם ככה?

orw93

New member
איכשהו אצלך כולם גומרים בסוף בחו"ל../images/Emo205.gif

למעלה