דיון

זה תלוי בכלכך הרבה גורמים לדעתי..

זה נכון שעל הומואים צוחקים הרבה יותר אבל חלק מזה זה בגלל שקשה להם להסתתר למשל כשמראים בתקשורת מישהו שהוא לפחות טיפה נשי ישר מזהים את זה כשאישה היא יותר גברית מהרגל לא תמיד שמים לב לפעמים זה אפילו נראה סקסי אבל כשמישהי ממש נראית כמו גבר.. ואני לא בטוח שיש לנו דמויות כאלה בתקשורת עם שיער קצר והתנהגות בוצ'ית.. אז גם עליה יצחקו וגם, בנות הרבה יותר מקבלות כלפי הומואים, להרבה הומואים יש "חברות הכי טובות" מה שלא בהכרח נכון לגבי לסביות, כי בנים לא מעט פעמים רואים בהם משהו סקסי/מגניב וזהו.. מצד שני לפעמים הדברים משתנים מבנאדם לבנאדם ואנשים נהיים חברים בלי קשר לנטייה שלהם.. במיוחד במקומות שהיחס נעשה פתוח לזה.. להקים משפחה נראה שללסביות יותר קל.. בקיצור אני לא חושב שאפשר להגיד מה קל או קשה יותר.. שתי הקבוצות מופלות כלפי שתי הקבוצות יש סטריאוטיפים.. הקושי בחיים עצמם בדרך כלל משתנה מבנאדם לבנאדם וגם תלוי באופי שלו סתם מחשבה: לפעמים גם קושי זה דבר טוב. כשאני מסתכל למשל על תקופת הצבא אני מאוד שמח שהיא מאחוריי.. ועוד אחת: נראה לי שאנחנו לא מדגם מייצג כלכך.. אין פה לסביות כאילו דהה? :)

וואי שכחתי לגמרי לקטע של הקמת משפחה

נראה לי ששם זה המקום היחיד שאולי ללסביות יש קצת יתרון על הומואים בכך שזה נראה יותר טבעי שלילד יהיו 2 אמהות מאשר ששני גברים יגדלו ילד- בגלל כל הקטע הפסיכולוגי הזה שהאמא היא הכי קרובה לתינוק...ושנשים צריכות לגדל את הילדים...

sergew2

New member
לדעתי לסביות..

אבל לא יותר מידי קל. מה שכן, כפי שאמרו, לסביות מקבלים יותר בקלות מהומואים, אבל עדיין, גם להן קשה, וגם הן צריכות להתמודד עם המשפחה, חברים וכאלה. בכל אופן, אני בטוח שמבחינה נפשית, הומו ולסבית עוברים פחות או יותר את אותו הדבר...

פרבול

New member
זה מתחלק..

אויש אני כמעט התפתתי לרשום משהו שהוא כוללני וסתמי.. ללסביות יש את הצרות שלהן, ולהומואים יש את הצרות שלהם.. הצרות שונות לכן אשמח לשבת עם לירי לדוגמא ולדון בזה. נעשה רשימה ונציג אותה לכם.
לירי כנציגת הציפורות בפורום, ראי זאת כהזמנה!

קשה לדעת

אף פעם לא יצא לי להיות לסבית, אבל לא נראה לי שההבדלים כאלה גדולים מבחינת הקבלה החברתית. נראה לי שאם יש מישהו שקשה לו אלה טרנסקסואלים...

נראה לי שככל שאתה בולט/חריג יותר

ככה קשה לך יותר, לא? אז בעצם כמו שלטרנסקסואל קשה להסתובב ברחוב אז מהרבה בחינות אישה שנראית כמו גבר או גבר שהוא נשי בצורה קיצונית יהיו במצב דומה לטראנסים..

לא רק

לדעתי זה מה שבאמת שם אותנו יחד באותה סירה, העובדה שאנחנו "חריגים" בחברה בכל מה שקשור למיניות, ובאמת ככל שתתרחק יותר מהנורמה, טבעי שיהיו יותר תגובות. אבל אצל טראנסים יש קושי נוסף לחריגות החברתית, הקושי עם הקבלה העצמית שלהם. בעוד שאנחנו צריכים לקבל את עצמנו נפשית, אצלם זה עניין פיזי שמצריך שינויים קיצוניים וארוכים עד שהם יכולים להתחיל לחיות חיים נורמלים.

ללא ספק וכפי שכבר אמר קוסמולינו

אלה שהכי קשה להם\ן אלה\ו הטראנסג'נדרים. מעטים האנשים בחברה שמקבלים אותם, כולל הומואים ולסביות, וזה חבל.. יש קוקסינליות וטראנסיות שמתנהגות כמו בהמות (אני מתכוון לזה) ומרביצות לאנשים ורבות מכות ובכלל מתנהגות כמו פריחות ואפילו כמו אלה שהמציאו את המשמעות למילה הזו, אבל חשוב לציין שאלה רק מיעוט ושלא כולן ככה. בעבר נהגתי לחשוב שכל הטראנסיות הן כאלה, אבל זה דבר לא נכון ומוטעה. כמו כל דבר בחיים, כמו שיש ערבי טוב ויש ערבי רע, כמו שיש יהודי טוב ויש יהודי רע, כך גם יש טראנסיות טובות ורעות... צריך לקבל את כולם

וכמובן שבלי לשים לב פספתי תאפוונטה

והתשובה היא ללא ספק שלסבית, להיות לסבית זה דבר יותר קל מלהיות הומו.

../images/Emo47.gif הצצתי בפורום שלך השבוע

איזה סרט אכלו שם בקטע של הטרנסג'נדרז חחח (שמת לב שעשיתי פרסום סמוי לפורום שלך? אחוזים ווקשע!)

white star

New member
../images/Emo54.gif הוא תקף את השניצל! ../images/Emo46.gif

לא תוקפים שניצל תירס!!!
ואי אבל איזה סרטים הבן אדם ההוא אוכל מספיק בשביל להיות סניף שלם של בלוקבסטר

GrimBoy

New member
הדשא של השכן?

אם תשאל סטרייט אם להיות אישה יותר קל הרבה מהם יגידו לך שכן. ההפך לגבי הנשים. ובזמן שהנשים רואות בגבר אדם לעצמו חופשי שיכול לעשות הרבה שטויות מבלי "להענש". אנו מקנאים בנשים על כך שהן יכולות ללדת ולשבת בבית וכו וכו... אנחנו ההומואים בכלל מגלים חולשה ל-"להיות נשים" כי אנחנו גם נמשכים יותר לסטרייטים שנמשכים לנשים האלה ומכאן גם הטינה כלפיי הלסביות ש-"כאילו מה את מפגרת? את אישה ואת מעדיפה נשים? תראי איזה כוסונים יש שם.." וכו.. חח בקיצור, טבעי שלסביות יחשבו שלהומואים יותר קל (DO THEY?) וטבעי שנחשוב אנחנו ההפך... ככה או ככה אם זאת מהבחינה האישית, איך שאני רואה את זה, לסבית זאת עדיין אישה והיא עדיין קיבלה את המתנה הכי גדולה שזה היכולת ללדת, מה שלנו אין.. כי לסבית מחר יכולה להחליט שהיא רוצה להיות אמא ולהיכנס להריון.. אנחנו לא...

wiseman19

New member
הכל תלוי במי מקבל.

לדעתי החברה (באופן כללי) מקבלת לסביות יותר מהומואים.

למרות שנהוג לחשוב שלסביות מקבלים

יותר- זה סתם מיתוס, ואת שני המינים מקבלים ממש לא בעין יפה מחוץ לתל אביב...

למעלה