דיון

white star

New member
../images/Emo54.gif דיון ../images/Emo88.gif

מה יותר קל להיות, הומו או לסבית? כלומר את מי מקבלים ביותר קלות לדעתכם ולמה? (כמובן אני מתייחס לכל הארץ, לא רק לגן עדן התל אביבי)

../images/Emo47.gif בורים יישארו בורים

אבל מצד שני, אם מדובר בפלח הערסים - סביר להניח שללסביות לא יעשו ממש בעיות ואף ייהנו מהן...

משום מה- לסבית.

מעבר לזה שמלא סטרייטים מתחרמנים מלסביות ומקבלים אותן כ"אחות שלי" למיניהם, זה נראה על פי רוב כמעט טבעי שבת תתנשק עם בת. גם רואים לא מעט חבורת טובות שמתנשקות וזה "נורא חמוד". לעומת זאת הומו זה סוג של קללה [כמובן שאני מכליל כרגע - אבל הכוונה היא לרוב האוכ'], הומואים יותר מתוסבכים עם עצמם לרוב ויותר חוששים מהיותם הומואים. אני לא יודע למה- אבל זה פשוט ככה ... אבל עם הזמן כולם יקבלו אותנו כמו שצריך. לאט לאט ובזהירות, יהיה בסדר .

../images/Emo47.gif כי זה סטיגמה כזאת

שגבר עם גבר צריכים להיות מאופקים.. מקסימום כאפות -צ'פחות כאלה כדי להראות חיבה או החלקת יד כזאת... ונשים יכולות בכיף לתת נשיקה בשפתיים גם סתם ככה... וכמובן שלסטרייטים אין שום בעיה לראות את זה...

../images/Emo88.gifתלוי באיזה תרבות

למשל בסין הגברים הולכים מחובקים כמו גם בטורקיה הגברים הולכים משולבי ידיים או מחובקים ברחוב אצלנו כשסטרייטים מתחבקים חייבים גם לטפוח על הגב, כאילו "אוקי זה גבר, שהמעגל לא יהיה מושלם אז אני לא אניח את היד אני ארביץ"

דווקא פה בארץ

אני דיי רואה שגברים גם נותנים נשיקה על הלחי.וזה לא מעורר שום חשד,כי זה טבעי במקומות מסוימים.

white star

New member
../images/Emo54.gif אני סטרייט? ../images/Emo12.gif

יש כאלה שאני מחבק עם טפיחה כי לא מתאים לי חיבוק קרוב. ויש כאלה שאני יכול לחבק אותם דקה שלמה עד שאני עוזב. (כמובן אני מתייחס לידידים, לא לחבר שזה חיבוק מסוג אחר לחלוטין)

בעיקרון על שניהם יסתכלו לא יפה

אבל יקבלו יותר לסביות.גברים כי זאת גם מעין פנטזיה.ונשים כי יותר קל להם לקבל שוני.כמו שהן מקבלות הומואים.

ברור שלסבית!

כי בנים לפי תפיסה פרימיטיבית צריכים להיות גבריים וחסונים וכל זה... לא לדבר על הרגשות שלהם, לא לבכות, לא זה, לזה... והומואים בדר"כ כלל (או לפעמים רק) לא מתאימים לתפיסה הזאת... ובנים יותר מתעללים בבנים אחרים שהם פחות גבריים ומקניטים אותם יותר, מאשר מקניטים בנות... חוץ מזה, שבאותו מובן ובאותה תפיסה, בנות צריכות להיות רגישות ועדינות וכל זה... וזה לא שלסביות הן לא כאלה (יש ויש, כמובן). אז העניין נראה לי יותר קשה להומואים מאשר ללסביות. חוץ מזה שבדר"כ אפשר לראות על בנים יותר בקלות שהם הומואים מאשר על בנות שהן לסביות. זאת רק דעתי, לא בטוח שזה נכון... אבל זה מה שאני חושב.

ברור שלסביות,הם בחורות

וסטרייטים רוצים ציצי וכוס,ולא משנה עם הבת לסבית דו או סטרייטית כמו שאומרים"זין עומד שכל בתחת"

ללא ספק שמקבלים יותר לסביות

משום מה לסביבה קל יותר לקבל לסביון מה שכן שמתי לב שלנשים קשה יותר לקבל חברה לסבית מאשר חבר הומו בניגוד לגברים.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אוקיי אז ללסביות יותר קל?

כי מבחינת הסטרייטים זה מדליק שתי נשים יחד? אוקיי סבבה אבל זה לאו דווקא יותר קל זה ממש מקשה כי אז הם מניחים שישר נצרף אותם ואז הם מתחילים להטריד ולהעיר הערות ולגעת ולהציק קל יותר? ממש לא. מבחינת להיות עצמנו בציבור יותר מקבלים כשבנות מתנהגות כמו לס אבל זה לא אומר שזה יותר קל להפך זה יותר מקשה עלינו

אני מסכים איתך

אני ממש לא חשוב שללסביות יש חיים יותר "קלים" בחברה שלנו, אם גבר רואה אשה שהיא חזקה ונראית לו מאיימת הוא יתייחס אליה חרא כדי להוכיח לעצמו שהוא גבר (ומצטער עם זה נשמע סטיגמתי הקטע של "אשה חזקה" או "גברית" כשמדובר בלסביות, אבל זה קיים...)

למעלה