אני ודרור

amet

New member
כולכם רושמים שהוא מטומטם

אבל בואו נניח שאתם הכרתם מישהו ואחרי יומים של שיחות ומיזמוזים הוא היה אומר לכם "נו אז....אנחנו חברים".... איך הייתם מגיבים
אני בטוח שדיי הייתם נרתעים, ואני מכיר הרבה שאמרו "עוד לא התחלנו והוא כבר התאהב"...... ולשמוע כמה זה היה מתאים לכם. אז אני חושב שלפני שאומרים על ההוא כמה שהוא מטומטם, אולי כדאי להסביר לחבירנו שלא כלכך מהר צריך לרוץ למושג הזה חברים, שאולי גם אנחנו צריכים לראות איך זה זורם כמה ימים, ואם זה מתאים אז לדבר על אה ודא. יכול להיות שהבחור נבהל מהמהירות של התפתחות הדברים, קיפל זנב ועזב!!! לגיטימי הייתי אומר. נכון שיש כאלה שלא יבהלו ויש כאלה שכן, אני אומר כדאי ללכת לאט לאט, וכך אפשר לראות את הכל בצורה מהנה יותר, כשאתה רץ אתה עלול לפספס הרבה דברים יפים בדרך. בדיוק כמו סקס! שיהיה המשך יום נעים

Yaniv-DC

New member
ועדיין מטומטם.

ראשית, בהודעתי כתבתי שתמוהה בעיני הריצה לעבר המושג "חברים" וכל הקטע הזה של דילוג על שלב הדייטינג. ואם הוא מייד ענה "בטח", אז כן, מטומטם. ואם הוא באמת פחד פתאום מהקצב ואין לו ביצים להגיד את זה אלא לתרץ במרחק לא ממש רחוק, אז כן, מטומטם. ואם הוא לא פחד והמרחק הוא אכן הסיבה... אז... נו, אתה יודע.

Liroy26

New member
אף אחד לא אומר שזה לא לגיטימי

לקום וללכת אם לא מתאים לך. אבל ליצור תחושה שמשהו כאן מתחיל ולחתוך את זה באותה הנשימה?? לא לעניין.

S h a m i

New member
מותק...

עזוב, עוד אחד שעבר ברשימה של הדייטים הקצרים בהיסטוריה... הכי חשוב שתבין (לפחות תנסה) להבין מה קרה שם, מבחינתך, ותמשיך נלאה לחיפושים נרחבים יותר אחר האביר על הסוס הלבן (מרצדס לבנה גם הולכת...) רק טוב! שמי

Yaniv-DC

New member
שמחים ששיפרנו

ועדיין - קח גם את מה שאמט אמר ואת שאני אמרתי על ההזדרזות הזאת להכרזת החברות. אתה כבר לא בכיתה ד' שמציעים חברות. מערכת יחסים מכל סוג זה משהו שנבנה, לא הכרזה.

למעלה