אז מה זה בעצם דוגמן?...

ובקשר ל....

לעשות את כל מה שאומרים לך.. אני חושבת שזה בדיוק ההפך!! אתה לא צריך לעשות את כל מה שאומרים לך כי יכול להיות שאחר כך תצא זול עם עצמך... אסור לעבור את הגבול יותר מדי.. לפעמים זה גם סכנה לקריירה!!

SuperKeren

New member
זה בדיוק מה שניסיתי לעורר מהמשפט

הזה
מצד אחד אתה צריך לעשות את כל מה שאומרים לך אחרת יחשבו שאתה מתנשא ויותר מידי טוב בשביל דברים מסויימים. ואי הרצון לעשות צילום מסוים יכול לגרום לך לכמעט ניתוק מהתעשייה. בעוד שאם תעשה כל מה שיבקשו ממך תיחשב כ"זול" ופחות נחשק. בטח כולכם חושבים שצריך לשמור על גבולות ולהצמד אליהם, אבל מה תגידו על ג'ון בפרק הסיום?

הדעה שלי....

אם זאת תחרות והוא בגמר אז אני חושבת שזה שווה את זה!! אבל אם אתה כבר בתעשייה והכל אז בחיים אל תעשי משהו שאתה לא רוצה לעשות אותו!!

לפי דעתי...

מה שהפריע לג'ון זה לא הקטע שהוא צריך להצתלם עירום אלא כל הקטע של האמת בתוכנית..ארי שגילו שקוין פיק שתול אז הוא התחיל לפקפק בכל התוכנית והכל הוא לא רצה שיצא מצב שהוא יצתלם עירום ויום למחרת כל העולם יראה את זה באינטרנט..! ואחרי שהוא הבין שזה לא יקרה הוא הסכים בכל זאת הוא עבר דרך ארוכה ורצה לנצח....אני דווקא לא כל כך אהבתי שרוב יישר הסכים להצתלם ככה..כאילו זה לא ממש טוב שאין לו גבולות.. אני לא חושבת שבן אדם אם גבולות הוא מתנשא ממש לא מדובר בעירום זה הגוף שלך ככה שאתה לא חייב למכור אותו וכמו שקווין פיק אמר מי שמסכים בקלות להצתלם ככה אחרי זה ירצו אותו רק עירום!

למעלה