אולי די?!

אולי זאת הדעה שלך...

וגם אם מה שכתבת עם הכפרים הערבים נכון.. זה לא שהם סתם לא רוצים את זה.. למה הכנסת מתיחסת אליהם כמו אל כל אזרח יהודי.... אפשר לתת אין סוף סיבות על מי צודק... אבל עדיין.... גזענות פה, משני הצדדים זה דבר מגעיל, שבגללו המצב ביננו נראה ככה... וכדאי להוציא את הלהט והכעס על האנשים מאיתנו שלא מחבבים את הערבים אם את חושבת שאולי תוכלי להשפיע עליהם, אפילו קצת מאשר להוציא את זה על האנשים מהעולם ששונאים אותנו שבמילא זה לא יעזור..... ולהגיד אני לא גזען, אני רק שונא ערבים. זה להגיד אני גזען בהכחשה.. כי מה זאת בעצם גזענות? בכלל, בהודעה שלך... את מכלילה את כל האנשים בכפר... דבר ראשון, אףפעם לא כולם חושבים אותו דבר.. אפילו אם הם עושים אותו דבר... ודבר שני, התקשורת מחפשת משהו שיעניין, שילהיט, כשהם יראיינו מישהו מאחד הכפרים האלה והוא יגיד שהוא שונא את נסראללה ואוהב את ישראל.. לא ישדרו את זה, לא מעניין אותם... תלוי כמובן באייטמים שהם מחפשים.

מיטלוש8

New member
תגובה מוזרה וקשה לי..

תראה, בוא נתחיל מזה שהמצב ביננו נראה כמו שהוא נראה בגלל שכשרצו לחלק את המדינה הם לא רצו, הם רצו את כולה. אוקיי? נמשיך מזה שהערבים, רובם ככולם, רוצים פה מדינה משלהם, ועל זה אין פה ויכוח. גם הערבים הנחמדים רוצים מדינה, וזה לגיטימי. אבל אני לא רוצה פה מדינה שלהם (דבר שבסוף יקרה, השאלה היא רק מתי וכמה גדולה היא תהיה), מסיבה אחת פשוטה- הם מתרבים בקצב אטומי, כלומר, בעוד כמה שנים הם יהיו הרוב פה, ומחבלים תמיד יישארו, ומחבלים תמיד ירצו את כל המדינה ותמיד יילחמו עליה נונ סטופ. ואני לא אכנס לסיבה הדתית, שהיא המנחה אותי בחיים.. אני מאוד לא מסכימה עם דברייך- את הלהט והכעס צריך להוציא אולי על אולמרט, שיפעל יותר חזק ע"מ לקדם את מטרותיו מהלחימה בצפון ובראשן- שחרור החטופים, צריך להוציא על הממשלה, שלא תפקדה כראוי במלחמה, צריך להוציא על ההסברה לעולם, צריך להוציא את הלהט על איחוד העם ולא על לנסות לשכנע אנשים שכן יחבבו ערבים.. חח זה מאוד משעשע אותי.. הם מטרתם היא לתכנן איך יקימו פה כבר מדינה והמטרה של חלקנו כאן היא לשכנע אחרים שהערבים הם בסדר. אני מעולם לא אמרתי שהם לא בסדר. אבל להם יש 22 מדינות. לנו יש אחת. ואנחנו רבים אחד עם השני על "למה שונאים ערבים" במקום לעשות דברים חשובים יותר. אגב, זוכר את הקטע בכפר קנא שאמרו שנהרגו איזה 60 נשים וילדים? נהרגו שם רק 20-25, הם התבלבלו. אבל התמונות של הילדים רצו ברחבי העולם. באזור בו גרו היו מחסני נשק של החיזבללה. אבל מה קרה לך? הם תמימים והם לא עשו כלום. וכן, התקשורת מחפשת ומחפשת.. אבל גם אתה מחפש.. יותר מידי מחפש להגן עליהם.. גם לפני 60 שנה הגנו על הגרמנים, אמרו שלא יקרה כלום.. סליחה על ההשוואה.

אין פה בכלל השוואה לגרמנים...

וקרו הרבה דברים.. הם רצו אנחנו לא.. אחרכך אנחנו כן והם לא.... מה שהיה היה.. ומה שהיה לא צריך להשפיע על מה שיהיה... אלא מה שיש צריך להשפיע על מה שיהיה... וואלה, מה אני אגיד לך.. הם חכמים ומראים את התמונות הכי קשות שיש להם.. אבל מה אצלנו?! מחפשים למי יש מקלט משוכלל... הם לא מראים את כל האנשים שלא אכלו כמה ימים.. ואני לא מדברת על חיילים, בעיקר על זקנים שהיו במקלטים ואףאחד לא דאג להם... ואמרתי לך, אפשר לחפור על הנושא הזה כלכך הרבה... ותמיד ישאר מה להגיד.. אז אין פה ממש על מה לריב

מיטלוש8

New member
רק תזכירי לי..

מתי אנחנו לא רצינו? אולי פספסתי.. לא הבנתי איך הפסקה השנייה קשורה.. דיברתי על זה שהם מראים את התמונות הכי קשות של הילדים השקועים מתים, תמונה של ילדה מתה בערך 5 פעמים מזוויות שונות, אבל אצלינו כשילד מת חס וחלילה, את זה לא מצלמים. בכלל לא דיברתי על המקלטים ועל הזקנים שלא דאגו להם- זה כבר שייך לממשלה, ולדאגה הכללית שגם היוותה בעיה ענקית במדינה, אבל בכלל לא קשור למה שאמרתי לגבי התקשורת ואיך שהם מנצלים את המוות של הילד בשביל להראות לכל העולם ואנחנו בחיים לא נצלם את הילד במצב כזה ונצלם לכל העולם. ב ואני לא רבה עם אף אחד, אני מתדיינת ובעיקר מנסה להבין למה אנשים תמיד מנסים להגן על הערבים בכל מחיר, ועל עצמנו מסתפקים באמירה פשוטה, אם בכלל. למה הממשלה שלנו לא השתמשה בכל הכלים והכוחות הצבאיים שיש לה ע"מ לנצח במלחמה הזאת? למה חיילים רבים נהרגו? בשביל מה? בשביל שהם יצאו עם ידם על העליונה, או בניסוח אחר- כדי שאנחנו לא נצא עם ידינו על העליונה? מכעיס אותי המוסריות הזאת שהרסה לנו את המלחמה. מכעיס אותי שאנחנו תמיד מחפשים תירוצים אצלהם ולא מבינים שאין פתרון, שהם רוצים את המדינה. שהם לא רוצים אותנו פה. ואם נמשיך ככה, בעוד כמה שנים הם יהיו הרוב ולא נוכל לחיות פה יותר ביחד (גם עכשיו החיים לא הכי שלווים, אבל העתיד טומן בחובו...הו אה..) אני מקווה לטוב, ומקווה שאחרים יבינו שאנחנו עם אחד, שצריך בעיקר להגן על עצמו ולא לחשוב כל הזמן על האחרים, אלא ראשית כל על עצמו. לילה טוב

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאז כנראה שאת בנאדם קטן יותר

ממה שחשבתי! אם זאת דעתך זאת זכותך אבל זה ש"חלק" (שהוא, אגב, אחוז מאוד מאוד קטן מאוכלוסיה ענקית!) מנהגים בצורה כזאת זה לא אומר שזה לא טיפשי וילדותי מצידם! והקטע הזה של "אני אקלל (עתיד בגוף ראשון שמים א'!! לא י'!!! א'! א'!!!
) ערבים כמה שבא לי" זה משהו שילד בגן אומר! וזה מראה לך עד כמה בוגר המשפט הזה

בן אדם קטן נסחפת../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

אולי באמת המשפט של "אני אקלל ערבים כמה שבא לי" היה דפוק אבל התכוונתי לערבים אנטישמים ששונאים אותנו,לשאידים,לערבים שרוצים להרוס אותנו ושהרגו לנו אנשים במדינה שלנו אבל יש ערבים טובים ואין לי שום דבר נגדם אני לא מתה עליהם אבל אין לי שום דבר נגדם

Simply an Angel

New member
סיון, את שוב סותרת את עצמך.../images/Emo189.gif

מצד אחד את כותבת שאת שונאת ערבים, ופשוט אין מה לעשות, שום קטע של גזענות- פשוט שונאת אותם. ומצד שני את אומרת שאת שונאת ערבים ששונאים אותנו. מצד אחד את עושה הכללה (אומרת שאת שונאת ערבים), אבל מצד שני את אומרת שאת שונאת ערבים ששונאים אותנו. ולהגיד שאת שונאת הרבים, פשוט כי בא לך, לא רק שזו גזענות, זה גם ממש גועל נפש לשנוא בן אדם רק משום שאת לא תומכת בעקרונות הדת שלו. זה כמו שתלכי סתם בכפר ערבי, תעצרי סתם מישהו ערבי ותגידי לו: "אני שונאת אותך!" בדיוק ככה! אין לכך שום סיבה... אין לכך שום הצדקה... זה נראה לך נכון לעשות כזה דבר? אל תחשבי שאני מתנפלת עלייך, כי גם אני לפני כמה שנים עשיתי הכללות, אבל הגעתי למסקנה שלשנוא בנאדם סתם ככה זה דבר מגעיל ולא נכון לעשות. אז הפסקתי עם ההכללות והתחלתי יותר לדייק בדבריי. למרות שהתכוונתי למחבלים, יצא שבעצם עשיתי הכללה. מבינה? אז בקיצור סיון, אני לא מצפה ולא רוצה שתסכימי איתי, מה שחשוב הוא שלהבא תתנסחי בצורה שבה כולנו נבין את כוונתך. סבבה?

חחח צודקת,די השתגעתי../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

הדעות שלי די מוזרות
אבל אני די ימינית,לא בעד שלום עם הערבים[ושווווווב הכוונה לאלה ששונאים אותנו אני לא מכלילה יעל בחייאת
]אלא בעד שייתנו להם משו שהם רוצים [ולא שטחים שלנו כן
] ושיטוסו לנו מהמדינה כל השאידים והערבים שהורגים לנו אנשים שלא עשו שום דבר....
וזהו בקשר לערבים הטובים והחביבים,אותם לא הכללתי

danit1234

New member
סתם ידע כללי ../images/Emo3.gif

ערבים יכולים לשנוא יהודים כמה שירצו אבל לא יכולים להיות אנטישמים . למה? כי גם הם בעצמם צאצאים של שם [מהמילה שמים] הם לא שונאים את עצמם

מיטלוש8

New member
אנטישמי= ../images/Emo26.gif

צורר יהודים, שנאת יהודים. (הגדרת המילון) משמע, אם ערבים מסויימים שונאים יהודים--> הם אנטישמיים.

Dark chocolate

New member
אוי'ש באמת..../images/Emo4.gif../images/Emo211.gif

מה זה גיבוב השטויות הזה?! אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות!!! תאמיני לי שאם חלילה יהודים נוספים יהרגו בפיגוע הם ממש אבל ממש לא יתכוונו לבכות עליהם!! אז מה את רוצה להגיד לי?! שאת בעד ערבים?! מה את עיוורת?! לא ראית מה קרה במלחמת לבנון?! אה בטח שלא ראית.. את היית עסוקה בלבכות על ג'לל המסכן [שהוא רק דמות!!] שדריה מתאכזרת אליו! אבל דמאט!!!!!1 בתכל'ס אם זה היה קורה למישהו מהמשפחה שלכם ולכם היה חבר ערבי הייתם נפרדים ממנו! במיוחד אחרי שהוא אומר שצה"ל הורג ילדים! אז אל תשחקו לי אותה יפי נפש סטייל אביב גפן!!!!!! כל אחד פותח כאן דיון על כמה שדריה רעה על זה שהיא מתאכזרת לג'לל המסכן! אוי באמת.. הוא נוראאאאאאא מסכן.. לבכות עליו!! כולם אבל כל הערבים היו חוגגים אם היו עושים לנו שואה שנייה!!! אז חלאס לצאת מהבועה הקטנה והמטומטמת של:"הערבים מסכנים! אנחנו אכזריים! לא נקלל אותם!". תעשי היכרות עם המציאות!!! לכי לפורום ערבים, תקראי כמה הודעות ותראי מה הולך שם!!!!! אז תפסיקי להיות תמימה כמו ילדה בת 10 ותקלטי- זה או אנחנו או הם!!

Simply an Angel

New member
אבל למה את מתנפלת? ../images/Emo4.gif ../images/Emo189.gif

עם כל זה שלפעמים את ממש גורמת לי לצחוק... לפעמים את ממש מגזימה בתגובות שלך... יש דרך להביע דעה... בין אם את מסכימה איתה ובין אם לא... לא היית רוצה שכל הפורום ייתנפל עלייך בגלל דעתך בנושא מסויים, נכון? אז אני חושבת שזה לא בדיוק נעים לקבל כזו תגובה עצבנית כשבסה"כ היא צודקת. היא מדברת על עניין ההכללות, ולא מתחילה להיכנס פה לפרטים של ערבים שמקללים את כל יהודים ושל יהודים שמקללים את כל הערבים. היא מדברת על עניין ההכללות שקורה בפורום הזה, אני לא חושבת שיש לה כל עניין להתחיל ולפתור את כל הקטע של הקללות וההכללות המגעילות בינינו לבין הערבים. כולה העירה על מה שקורה בפורום הזה, וכאן לפי דעתי היא כן יכולה להשפיע ולהביא את העניין לתודעה כדי שאנחנו כפורום נתנהג בצורה נורמלית ולא יהיו פה חילופי קללות וגינויים שבסה"כ לא נעימים לאף אחד מאיתנו. ואם אני לא טועה, היא הדגישה שהיא נגד טרוריסטים והם אלו שצריך לחסל, איפה את רואה פה שהיא כותבת שהיא בעד ערבים? אז מיכלי, תאמיני לי, אין לך שום סיבה להתעצבן ולכתוב תגובות לא נעימות לאנשים, אם אפשר להפוך את הפורום הזה למקום יותר טוב לכולנו, אז למה לא?

למעלה