• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

n k

New member
../images/Emo53.gif

שלום! אנחנו קבוצת תלמידים, נדרשנו במסגרת בית-הספר לכתוב עבודה קצרה על פונדקאות. נשמח אם תוכלו לענות לנו מתוך ידע וניסיון אישי שלכם, כאנשים העוסקים ומתעניינים בתחום, על השאלות הבאות: א. האם יש ביניכם פונדקאיות? כיצד הגעתן לתחום? מה גורם לכן לעסוק בתחום זה? הרצון לעזור לאנשים? הכסף? האהבה לתחום? ב. מהו התהליך שעוברים ההורים והפונדקאית? ג. אילו אפשרויות עומדות בפני ההורים המעוניינים בפונדקאות? לאן עליהם לפנות? נודה לכם אם תוכלו לענות על השאלות.
יש לכם אחלה פורום!

n k

New member
אופס... ../images/Emo4.gif תתעלמו...

עכשיו הבנתי שזה לא אליי...
ובאותה הזדמנות - הק
תענו! זה חשוב!!!

מירבי*

New member
אני רוצה להפנות אתכם למערכת

הקישורים והמאמרים של הפורום, שם תוכלו לקבל הרבה מאוד מידע על התהליך מההיבטים השונים. יש בפורום הזה מספר פונדקאיות שאני מניחה שיגיבו להודעה שלכם מתי שהוא. רוב הזוגות הזקוקים לפונדקאות, מגיעים לתהליך אחרי שמוצו כל האפשרויות האחרות להרות, במקרה האישי שלי, היגעתי לפונדקאות אחרי הרבה מאוד הפריות מבחנה שנכשלו. רוב הזוגות בוחרים לעבור את התהליך באופן פרטי וזאת כדי לחסוך את דמי התיווך שמבקשים המשרדים השונים שעוסקים בתיווך. היצע הפונדקאיות הוא לא גדול וגם המרכזים שעוסקים בזה מפרסמים מודעות בעיתונים כדי למצוא פונדקאיות, מעבר למציאת הפונדקאית התהליך לא מורכב וכולל בדיקות רפואיות, אבחונים פסיכולוגים ועריכת וחתימת חוזה אצל עו"ד שמתמחה בפונדקאות. בהצלחה מירבי*

למעלה