ronishel

New member
../images/Emo53.gif

מחפשת שיר לאהוב לשעבר שנמצא במצב נפשי קשה, שיזכיר לו שאני אהיה שם בשבילו תמיד, ולא משנה מה יקרה בעתיד..

ronishel

New member
מקווה שכן

שיבהיר לו שלמרות כל מה שהיה ויהיה בעתיד אני תמיד יאהב אותי (ולא בקטע זוגי) וחלק ממנו ישאר אצלי בלב

n o g a1

New member
את תמיד

תואהבי אותך
... נראה לי שזאת הוא יודע.... אני יודעת שזו טעות. חושבת שאם הוא קשור אלייך רגשית ואת לא רוצה אותו , שיר כזה רק מעצים את הכאב . זו דעתי...

n o g a1

New member
כשמישהו מאד רוצה אדם אחר

והוא לא נענה לו , זה מכאיב מאד : שירים , מכתבים כגון ..."אוהבת אותך ותמיד אהיה בשבילך אבל..." עדיף לפעמים לשתוק , פשוט לשתוק. זה לעיתים משרת צורך להקל על יסורי המצפון של העוזב... אבל מי אני , מה אני .. קטונתי ... ביקשו שיר ואני דחפתי משהו אחר

טוב שהוספת

... "משהו אחר" לא הבנתי משום דבר שכתבה רונישל שהוא רוצה אותה מאוד אלא שהוא במצב נפשי קשה ,מאין לנו לדעת על מה מצבו כזה? קרול קינג בהחלט מתאימה :))

n o g a1

New member
היא לא כתבה

אך אינטואיציה הביאה אותי לשם... קוראת עכשיו ... שלא ממש טעיתי.

mr_lonely

New member
פעם אחר פעם

אם הקרקע תחתייך תבער ונפשך מייסורים תסער, אהיה שם בשבילך. פעם אחר פעם. עירום גופך אכסה ואהיה לך למחסה. פרחי אהבתי לך אפזר, פעם אחר פעם... ( את השיר הזה כתבתי לה פעם במצב דומה. )

ronishel

New member
../images/Emo7.gif עדכונים...

בהמשך לשרשור של אתמול ועוד לפני שהספקתי לחשוב על שיר מתאים , הלשעבר ביקש ממני שלא יצור איתו שום קשר, שאני אמשיך הלאה, וזשזה מפריע לו ("אולי בעוד שנה אחרי שאסדר את החיים שלי"), ואני כל-כך מבינה אותו ואת הצורך הזה להשתחרר ממני ולשחרר אותי אבל בכל זאת רוצה לחבק אותו ולהגיד לו שאני שם וחבל ואפילו עצוב, אבל אולי בעוד שנה.........

mr_lonely

New member
אישה יקרה ! ../images/Emo24.gif

אנשים שונים מגיבים בצורה שונה למצבים שונים. יש הרבה סיבות למצב שכזה. ואם את "מפריעה" ו"אולי בעוד שנה"...כנראה שאת עדיין בליבו ומה אגיד לך, גם אם איני מסכים איתו אני בהחלט מבין...אפשר להבין וכמובן שכל שאר הסיבות באות בחשבון ואולם, החשוב הוא שאת את שלך עשית, ברוחב לב וברוחב נפש. אפשר לתת נדבה ואולם אי אפשר להכריח קבצן לקבל נדבה...מבינה את הדוגמא ? וכעת, אנא....
קטן...לא יותר מכך

n o g a1

New member
אם את מבינה אותו

על אף הכאב שאת חשה ... תני לו ללכת! מאחלת לך רק טוב!

למעלה