מיקי בל

New member
כשאישה אומרת לא

היא מתכוונת ללא
לא יודעת למה כל כך מסובך להבין את זה, ולמה צריך תמיד להתחכם ולחפש משמעות נסתרת. לא = לא.נקודה. ומה העניין הזה של להראות שאתה "גבר" ? ככה מראים גבריות? אולי במקום זה כדאי להקשיב ולכבד את האישה? היא אמנם אישה, אבל בן אדם. בדיוק כמו שגבר הוא בן אדם (מה זה בכלל להיות גבר לפני בן אדם?!). ולגבי העניין של "מין דפקט שכזה" שקיים אצל נשים לדבריך... טוב, אני מעדיפה לא להגיב לזה בכלל. ואם כבר מדברים על הנושא יש לי עוד דבר. רציתי לספר על סטיה קטנה שיש לי. כשגבר שואל, ואני רוצה, אני עונה לו "כן". סוטה שכמותי. אולי כדאי שאלך לטיפול.

אטיוד5

Active member
שמה דברים בפי

תודה באמת שאת מדברת בשמי. איפה בדיוק ראית בהודעה שלי שלא כדאי להקשיב ולכבד את האישה? אין לי שום בעיה להבין "לא". כשהיא אומרת "לא" היא מתכוונת "לא". ואז הוא אמור לנסות שוב ושוב כי יש סיכוי שהיא תתרצה. בימי חלדי הרבים עדיין לא פגשתי אפילו אישה אחת שאומרת "כן" לאורך כל הדרך. אם האדון הזה תמיד יסובב גבו בהשמע ה"לא" הראשון, אחת דינו למות בתול זקן. אם היא אומרת "לא מחר" הוא חייב לשאול "ומה מחרתיים?" אין יותר פשוט ונכון מזה. ומתוך 100 נשים 99 לא תנדבנה את המידע שאפשר מחרתיים, בלי שהוא ישאל.

מיקי בל

New member
איפה בדיוק ראיתי בהודעה שלך

בבקשה: " שטויות המילה השגורה ביותר בפה האישה היא "לא". וזה כואב בלי סוף. ואף פעם לא מתגברים על "לא". וזה מפחיד ומלחיץ. ואמא שלך גם אישה, אז היא לא תבין את זה. אני לא יודע אם זה בנוי בגנים או שזה מחינוך, וזה גם לא משנה. לכן, גם כשהיא אומרת "לא" אתה חייב לברר איזה מין "לא" זה. לא באמצעים אלימים כמובן. רק בדיבורים. משום מה אתה אמור לגלות נחישות. להראות שאתה "גבר". הן מתות להרגיש שהן "רצויות". מין דפקט שכזה. כלומר, קודם אתה חייב להיות "גבר" ורק אח"כ בן אדם. בהצלחה. " קודם אמרת: "הצרה הכי גדולה היא שהיא אומרת לך "לא" גם כשהיא מתכוונת ל"כן"." עכשיו אתה אומר: "כשהיא אומרת "לא" היא מתכוונת "לא"." סליחה, אבל יש כאן קצת סתירה, לא?....

מיקי בל

New member
איפה בדיוק ראיתי בהודעה שלך

בבקשה: " שטויות המילה השגורה ביותר בפה האישה היא "לא". וזה כואב בלי סוף. ואף פעם לא מתגברים על "לא". וזה מפחיד ומלחיץ. ואמא שלך גם אישה, אז היא לא תבין את זה. הצרה הכי גדולה היא שהיא אומרת לך "לא" גם כשהיא מתכוונת ל"כן". אני לא יודע אם זה בנוי בגנים או שזה מחינוך, וזה גם לא משנה. לכן, גם כשהיא אומרת "לא" אתה חייב לברר איזה מין "לא" זה. לא באמצעים אלימים כמובן. רק בדיבורים. משום מה אתה אמור לגלות נחישות. להראות שאתה "גבר". הן מתות להרגיש שהן "רצויות". מין דפקט שכזה. כלומר, קודם אתה חייב להיות "גבר" ורק אח"כ בן אדם. בהצלחה. " קודם אמרת: "הצרה הכי גדולה היא שהיא אומרת לך "לא" גם כשהיא מתכוונת ל"כן"." עכשיו אתה אומר: "כשהיא אומרת "לא" היא מתכוונת "לא"." סליחה, אבל יש כאן קצת סתירה, לא?....

אטיוד5

Active member
בעיות בהבנת הנקרא

טוב, הגזמתי קצת, אבל לא פרשת נכון את דבריי. אני עומד על דעתי שרוב הנשים אומרות "לא" באיזה שהוא שלב לאורך הדרך. בודקות את הנחישות של הגבר שלהן. בודקות שמעייניו אינם זיון ומעבר הלאה. בודקות אותו מאלף כיוונים. זה נשמע אנכרוניסטי. ונכון שהיום הדברים שונים במקצת. במיוחד מאז שהכניסו את הגלולה. אבל עדיין אנחנו בני אדם. ואנחנו קשורים לצו אבולוציוני. צר לי לבשר לך שבני אדם הם זן של חיות. אמנם קצת יותר מתוחכמות, אבל הכללים האלה תופסים לגביהם. ראית פעם עדת חתולים או כלבים עוקבים אחרי המיוחמת? אז נכון שהיא רוצה, ונכון שבסופו של דבר היא "תיתן", אבל זה יהיה לאחד מהחבורה בלבד. ובמשך ימים שלמים היא תגיד "לא" לכולם. גם לאותו אחד שבסופו של דבר תתרצה אליו. שימי לב, מדובר פה על בחור שמחפש קשר יציב וארוך טווח. והבחורה מחפשת אותו דבר. ולכן מאוד סביר שהיא תבחן אותו. ואיך מכל זה משתמע שלא להקשיב ולכבד את האישה? כשהיא אומרת "לא היום", הוא חיב לשאול "אולי מחר". ראי, הוא קיבל את ה"לא היום". עם זה לא מתווכחים. מקשיבים ומכבדים את זה. אם היא ממשיכה להגיד "לא", אז סופגים את ה"לא" ועוברים הלאה. מה שקצת מוזר לי, הוא שנשים ממשיכות באותו דפוס התנהגות גם שהן מחפשות ריגוש מהצד. תאמיני לי, נבדק.

מיקי בל

New member
בוא נראה

בן 29 --> בגרות: העלם בוגר למדי => יתרון נראה כמו 24 --> מראה: נראה צעיר לגילו => יתרון מרגיש כמו 16 --> מצב פיזי: של בן 16 (גיל ההתבגרות, זמן התפתחות ופריחת ההורמונים) => עוד יתרוןןןןןןןןן רגע, תזכירו לי מה היתה הבעיה?

איך אמרו חכמינו?? ../images/Emo6.gif

תהייה גבר
תשפיל את עצמך
תהייה סמרטוט
תהייה גברררר
מה המקסימום שיכול להיות????? היא תגיד לא. וזהו. קדימה. לנשום עמוק, לספור עד 10 ו... בהצלחה

אטיוד5

Active member
איפה ואיפה

כשהמנהלת אומרת לו "תהיה גבר" - את משתוללת משמחה. כשאני אומר לו אותו דבר בדיוק - את אומרת שדברי אינם ראויים לתגובה.

מיקי בל

New member
איפה האיפה ואיפה האיפה?

משתוללת?
- זה להשתולל? (מילא
או
,
,
... אבל
?) הבחור הנחמד הראה חששות לגשת לבחורה מסיבות אלו או אחרות, ליאן עודדה אותו לקחת צ´אנס ולנסות, תוך ציטוט של הגשש, אם אני לא טועה, מעין קריצה הומוריסטית להנעמת האוירה, ואמרה בדומה למה שאמרה לו פרח גן עדן שמקסימום הבחורה תגיד לו לא, הבחור הגיב לדברים האלו "זה מה שהייתי צריך לשמוע. תודה!" (-מילים שלו) והגיב ב
(והפעם, אחרי שהבנת שאני "משתוללת", אני לא אנסה להבין מה
מביע לדעתך, לי זה נראה כמו חיוך וכמו סימן של חיוב.) אז הבעתי שביעות רצון (כן,
מבטא שביעות רצון לדעתי, מה לעשות) מכך שהבחור שנשמע (נקרא) לי עלם חביב, השתכנע מהמילים האלה, ושכך יתן לעצמו צ´אנס או לפחות יחשוב בכיוון (דויד, אני מתנצלת אם לא הבנתי נכון, תקן אותי אם אני טועה). וסליחה, אבל איפה בדיוק ראית שאמרתי שדבריך אינם ראויים לתגובה? אין סיכוי שאמרתי דבר שכזה, כי אני לא מאמינה בזה, כל אחד ראוי לתגובה! רק בעניין ה"דפקט הנשי" הגבתי שאני מעדיפה לא להגיב לזה. אז אטיוד, אני מתנצלת אם פגעתי בך בתגובה שלי, לא התכוונתי להפנות את הדברים אליך באופן אישי, בסך הכל הבעתי את דעתי כתגובה לדעתך.

מיקי בל

New member
אוי פסיפלורה ../images/Emo52.gif../images/Emo5.gif

ו
גם ליאן. יחסתי את תגובתך לליאן. טעות. טועים. טעינו. סליחה...

למעלה