~דויד~

New member
../images/Emo53.gif

אני רוצה חברה. מה לעשות? הענין הוא שיש מישהי מענינת, אבל מה אני צריך לעשות? לפנות אליה? ואז מה? להגיד, שלום אני דויד, ואז מה? אין לי מושג, אני מפחד

בד"כ אנחנו לא נושכות......../images/Emo8.gif

רק אם ממש ממש מעצבנים אותנו..... דויד-גש, פנה, תתעניין, תשאל-הדברים יזרמו לבד-התשובה הכי גרועה לה אתה עלול לזכות לקבל היא :"לא"!(אני בטוחה שתתגבר....) ואיך אמא שלי תמיד אומרת:"מה שלא הורג-מחשל".....! בהצלחה

neuron

New member
...תלוי איפה

...למשל בכדי ש"ההוא" ישאר תלוי במקום, רצוי לנשוך בעדינות. איברים אחרים יכולים לגלות יותר טולורנטיות

אטיוד5

Active member
שטויות

המילה השגורה ביותר בפה האישה היא "לא". וזה כואב בלי סוף. ואף פעם לא מתגברים על "לא". וזה מפחיד ומלחיץ. ואמא שלך גם אישה, אז היא לא תבין את זה. הצרה הכי גדולה היא שהיא אומרת לך "לא" גם כשהיא מתכוונת ל"כן". אני לא יודע אם זה בנוי בגנים או שזה מחינוך, וזה גם לא משנה. לכן, גם כשהיא אומרת "לא" אתה חייב לברר איזה מין "לא" זה. לא באמצעים אלימים כמובן. רק בדיבורים. משום מה אתה אמור לגלות נחישות. להראות שאתה "גבר". הן מתות להרגיש שהן "רצויות". מין דפקט שכזה. כלומר, קודם אתה חייב להיות "גבר" ורק אח"כ בן אדם. בהצלחה.

"כשאת אומרת לא-למה את מתכוונת?"

אטיוד-ומדוע ה"אופטימיות" המתפרצת?????? ואולי היא דוקא כן תהיה חיובית!! והאם כל האצבעות בידך שוות הן?? האם אין גברים שאומרים -לא? תוהה אנוכי-מהיכן האבחנה כי בגנים/בחינוך שלנו אנו יודעות רק להגיב בשלילה? דויד-תנסה -יקירי, אתה עלול להיות מופתע ולחיוב!! בהצלחה

אטיוד5

Active member
ברור שבסוף גם שומעים "כן" חלוש

שאם לא כן, הגזע האנושי היה נכחד.
אבל בדרך אליו אנו הגברים נאלצים לשמוע הרבה "לא". שאם לא כך, לא היתה קיימת המילה "חיזור". אין הוא החיזור, אלא הבקעת חומות של "לא". וכן, יש גם גברים שאומרים "לא". מספרם בטל בשישים לעומת הנשים ה"סרבניות". וכתבתי "סרבניות" במרכאות, כי גם ברור שזה משחק. לשם מה נחוץ המשחק הזה? זאת טרם הצלחתי להבין. אם כי, כידוע לך, יש הסברים ביולוגיים-אבולוציוניים די משכנעים.

למעלה