lool3

New member
../images/Emo53.gif

לא, אין לי באג. פשוט אני עושה כבר די הרבה זמן הופעות בפאב, אבל הגיע הזמן לעבור הלאה. יש לי 18 אלף ומשו מעריצים(כן אני יודעת שזה גרוע, נרשמתי לא מזמן) ו70 ומשו אלף. אני כבר רוצה להתקדם לבארבי, אבל איך אני עושה(מחיר כרטיס, יח"צ וכו') ככה שאני ארוויח כמה שיותר כסף ומעריצים? תודה לעונים, ומי שהולך לומר שזה האתר שלי בלבד בבקשה שלא יגיב וזהו.

ככה

תעברי האלה כנסי להופעות כמו שנכנסת עד עכשיו במקום לעשות באפב יש לך בחירה איפה לעשות תשני לבארבי או לאיפה שאת רוצה ולמטה יש ריבוע קטן של להוסיף יחץ

lool3

New member
זה לא מה ששאלתי

אני רוצה לעבור לבארבי, אבל אני לא יודעת באיזה דרך אני ארוויח הכי הרבה כסף ומעריצים.

ממ

אהה ממ אני מציעה לך לעשות לפי הסדר בארבי- כל יום 2 הופעות לא? 40-יום ראשון 80-ביום השני וככה הלאהה ואז תעברי לזאפה וכל זה ואזז תתקדמי גם במקומות ממ זה מה ששאלת נכון?

lool3

New member
אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב

באיזה דרך אני ארוויח הכי הרבה כסף ומעריצים? נגיד 80 שקל לכרטיס ויח"צ

I am IRiTooSH

New member
לדעתי../images/Emo204.gif

בפעם הראשונה זה יכשל ולא תרוויחי הרבה מעריצים... אבל תעשי בהתחלה 80 + יחצ אחרי יום-יומיים תעברי ל120+ יחצ ואחרי יום 120 בלי יחצ [:

larulz

New member
בשביל מעריצים...

כדאי לך לעשות הופעות בזאפה. תעשי איזה הופעה או 2 בבארבי ותמשיכי הלאה לזאפה! כמו שכבר אמרו.. תנסי באמת לקחת בהתחה 80 + יח"צ, ולאחר מכן כבר להעלות את המחירים ואחרי זה לבטל את היח"צ. בהצלחה! אגב, לכל מי שעוזר פה ולא אוהב לעזור בדילמות... מה ההבדל? פה אתם מסבירים בעצם את מהות המשחק! איך להרוויח כסף ומעריצים.. בדילמות זה כולה כן או לא... תחשבו על זה.. למה להיות אגואיסטים?

I am IRiTooSH

New member
כן גמאני לא מבינה את זה ../images/Emo4.gif../images/Emo204.gif

אני מנסה לעזור בהכל.. ופשוט בדילמות שמה את הסימן של
בשביל שמי לשא רוצה שלא יכנס!

אתה צריך

אם אתה רוצה יותר מעריצים- 40+יחצ. אם אתה רוצה יותר כסף120+יחצ בקיצור ככל שהמחיר נמוך יותר יש יותר מעריצים ויחצ גם מוסיף עוד מעריצים

ממ

אהה ממ אני מציעה לך לעשות לפי הסדר בארבי- כל יום 2 הופעות לא? 40-יום ראשון 80-ביום השני וככה הלאהה ואז תעברי לזאפה וכל זה ואזז תתקדמי גם במקומות ממ זה מה ששאלת נכון?

coral8

New member
תעשה איתי הופעה משותפת

תחלוק איתי אחוזי רק אים אתה רוצה

Tal2sh

New member
לדעתי..

אז ככה.. תעשי הופעה ראשונה הערב- 20:00 - בארבי - 80 + יח"צ 22:00 - פאב - איך שבא לך 23:00 - בארבי - 120 + יח"צ אני הצלחתי ככה בהופעות הראשונות וגם אחותי.. בהצלחה!

lool3

New member
תודה

ולאלה שאומרים שזאת רמאות כלשהי שיבינו משהו. אם אף אחד לא היה עוזר אחד לשני ולא היה כלום זה היה נקרה פורום תמיכה ובעיות. אבל מה לעשות, אנשים רוצים טיפטיפה עזרה מכאלה שהם כבר בדירוגים יותר גבוהים ובעלי ניסיון.גמככה אני כבר לא אזכה בטיסה הזאת, ואם המשחק ימשיך, מה הבעיה קצת לעזור?

למעלה