יש למישהו את מתכון בווריה שוקולד? אני מחפשת את המתכון כבר יומיים ולא מוצאת?
מ מיכל1754 New member 31/7/06 #1 ../images/Emo53.gif יש למישהו את מתכון בווריה שוקולד? אני מחפשת את המתכון כבר יומיים ולא מוצאת?
E ETK18 New member 31/7/06 #4 למעלה תמצאי שורה כחולה ובהם מאמרים כנסי למאמרים, מצד ימין כנסי לעוגות, אח"כ לבאווריה ומיצאי את הבאווריה שוקולד של פירגה. הנה היא באווריה שוקולד. אתי
למעלה תמצאי שורה כחולה ובהם מאמרים כנסי למאמרים, מצד ימין כנסי לעוגות, אח"כ לבאווריה ומיצאי את הבאווריה שוקולד של פירגה. הנה היא באווריה שוקולד. אתי
מ מיכל1754 New member 31/7/06 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif
D DUKASIT New member 31/7/06 #6 מזתומרת איך זה שאני פיספסתי את הבווריה הזו ? איזה תמונות יפות פירגה. אגב הכנתי היום את הפשטידת בצל של צחי, בלי גבינה לבנה רק פחות קמח. גם פיזרתי למעלה גבינה צהובה מגורדת ויצא טעים. מן ארוחת בוקר מושקעת.
מזתומרת איך זה שאני פיספסתי את הבווריה הזו ? איזה תמונות יפות פירגה. אגב הכנתי היום את הפשטידת בצל של צחי, בלי גבינה לבנה רק פחות קמח. גם פיזרתי למעלה גבינה צהובה מגורדת ויצא טעים. מן ארוחת בוקר מושקעת.
P pirge New member 31/7/06 #8 תודה כפולה לך דוכסית. על הבוואריה ו ועל פשטידת הבצל שנראית נפלא. ערב טוב.