ורד 1970

New member
../images/Emo53.gif

מחפשת שם לעסק אני עובדת מהבית בהסרת שיער ב IPL (קרן אור) ואפילצייה אני רוצה לצאת עם פירסום כרגע ולעשות כרטיסי ביקור,והגיע הזמן למצוא שם לעסק אשמח לקבל הצעות לשם שיכול להתאים השם שיבחר יזכה אותך בפרס
ביקשתי גם מאחד ממשרדי הפירסום שיעזרו ומחכה להצעות נוספות

ayb1

Well-known member
כתבת את השם ראי את האייקון../images/Emo53.gifאין

שם מתאים ממנו כולל הלוגו. והסיסמא "יש לך בעיות עם שיער עודף ?מיותר? אנחנו נוריד-חסר? אנחנו נשלים"

ayb1

Well-known member
בקושי פתחה עסק ואתה כבר מיתחרה בה

ערסlight

New member
השערת שיער

שאת מפגינה חזית מפותחת והחלטתי להרתם. כשהבחור על הבר באופן אולי קצת מוזר פונה אלייך בלשון זכר. ...אל תקחי ללב ...אין דבר. זה הוא ולא את. אז תישירי מבט תגלגלי ת'שפם ותביאי לו ראסיה...הבחור? יא סאלם. העולם די אכזר הגברים קרחים, ואת עם כל השיער אבל יש את ורד, תעשה לך IPL תהי גם עם קרחת, ובא לציון גואל. איך אני בשבילך?

תיראי...

ביגלל שאת עובדת מהבית ולא איזה קונצרן ענק... חושבת שהשם צריך להכיל רק את המילים ש"מספרות" מה את בדיוק עושה...."הסרת שיער לצמיתות" או משהו בסיגנון... ורד- הסרת שיער לצמיתות... אל תישכחי שלא יהיה שלט בחוץ עם השם שיתנוסס בגדול.....ואת לא תשקיעי הרבה כסף בפירסום..עד לרמה של להשריש את השם.... לא מדובר במותג כמו נגיד "סלקום"- שמיד יודעים במה מדובר -עלה להם הרבה כסף... את יכולה להוסיף לוגו נחמד לכרטיס...זה כן אבל חייבת שהשם שלך יאמר בנשימה אחת עם העיסוק וכשבנות בשכונה מדברות על ורד מייד יראו מול העניים את העיסוק - ושוב פעם זה ביגלל שכשעסק עובד מהבית אינטימיות -יחס אישי הם דברים חשובים .. מציעה לך להיכנס לפורומים-נשים בעסקים ולפורום שיווק בהצלחה. וזו רק עיצה -לא חובה לקבל (לפני שייתנפלו עליי)

ורד 1970

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

צודקת אני אנסה גם שם,תודה
בינתיים יש שני שמות שהציעו לי ודי ניראים לי,מה דעתכם? V.S-הסרת שיער לצמיתות (שמי ושם המשפחה)
קוסמטיק (וי מורד)

למעלה