†zLiLi

New member
את...

המאות אלפי אנשים שלקחו ממנו דוגמא והתחילו ללמוד לנגן בגיטרה. המאות אלפי אנשים שהמוזיקה שלו נתנה להם מקור השראה. המאות אלפי אנשים שלקחו את הבלוז והרוק ליותר מסתם משהו לשמוע. אמממ עוד משהו?...

רוברטוס

New member
ברור

אך בכל זאת, הוא לא כמו ג´ימי פייג´ שהנהיג את זפלין, או מיק ג´אגר שהנהיג את הרולינג סטונז. נכון, הנדריקס היווה עבור המונים השראה, אבל גם מפרד דרסט.

Nightwish-boy

New member
ועוד אומרים שאני לא מבין...

זה באמת רמות חדשות של בורות מוזיקלית. זה שג´ימי הנדריקס לא עבד עם הרכב כלשהו, לא מונע ממנו להיות הגיטריסט הגדול בכל הזמנים. מה הקשר בכלל? יש כאלה שעובדים טוב יותר ביחד ויש כאלה שמסתדרים יופי לבד, והוא הסתדר מצוין לבד. תגיד לי, מי יזכור את פרד דרסט בעוד חמש שנים? ישכחו אותו כמו כל כוכב ניו-שיט "קשוח" אחר. את ג´ימי הנדריקס תמיד יזכרו כגיטריסט הכי גדול והכי מדהים שהיה. ההשוואה בין הנדריקס לדארסט היא ממש עלבון לאינטלגנציה. שלך דור

Bodom-child

New member
קשה לי להאמין

שפרד דארסט יעלם עוד חמש שנים. יש לי הרגשה שיזכרו אותו כי אם תרצו או לא תרצו הוא אחד מהכוכבים הגדולים היום.

†zLiLi

New member
צודק...

דבר ראשון אתה צודק גם בקשר להנדריקס, וגם בקשר לפרד דורסט (טוב זה ברור שאי אפשר להשוות נו באמת...) ואנשים אתם מפספסים פה נקודה מאוד מאוד חשובה!!! אם אתם חושבים שלג´ימי הנדריקס הייתה קריירת סולו כל חייו אתם טועים... ג´ימי הנדריקס לא ניגן לבד! הוא היה כל הזמן בלהקות (היו לו הרבה להקות...)

†zLiLi

New member
אם "מנהיג" זה מנהיג של להקות...

אז ג´ימי הנדריקס הנהיג את: (לא לפי הסדר כמובן אין לי זכרון כל כך טוב) -The Jimi Hendrix Experiece -Band Of Gypsis -Rocking Kings -Jimi James And The Blue Flames

למעלה