hunny1

New member
../images/Emo53.gif

בבקשה, יש לי אורחים מחו"ל ואחד מהם צימחוני, חשבתי על איסט אבל נראה לי שאני לא אמצא שם מה לאכול,הוא גם לא אוכל דגים כה שסושי ירד מהפרק:(, יש עוד רעיונות ?

meravbr

New member
מה עם סגנון בראסרי / ביסטרו

יש את הבראסרי, קופי בר, אדורה, לוקאס, סרגוס, ג'ויה - בכולן אופציות צמחוניות...

מיצמיצ69

New member
אני צמחונית ואני אוהבת לאכול ב:

פנגיאה- השף מכין מנות צמחוניות גם מעבר למה שכתוב בתפריט אורנה ואלה קימל פסטיס- אין הרבה מנות צמחוניותאבל מה שאכלתי היה טעים

אין צורך להתייחס ספציפית לצמחונות

שלו. בכל מסעדה יש מנות צמחוניות(מגוון קטן יותר) ותמיד אפשר להפוך את התוספות או את המנות הראשונות לעיקריות (הכל תלוי כמובן במדיניות המסעדה). מנסיון - מסעדות צמחוניות הן לא הברקה. במסעדות איטלקיות יש תמיד מבחר צמחוני לא רע (אמורה מיו) ב"בית התאילנדי" - יש מגוון מנות צמחוניות (מומלץ מאד)

hunny1

New member
היינו באיסט

וממש התעכזבתי, אמרו לי בטלפון שיש תפריט צימחוני ולא היה, התפריט היה רק בעברית והיה מאוד קשה להסביר לאורחים שלי את הקומבינציות. אמנם המלצרית עזרה אבל צריך להיות תפריט בשפה האנגלית. אני הזמנתי פילה סלמון והגיעה מנה קטנה ומצחיקה ממש לא משביע ומאוד יקר 75 ש"ח לחצי דג, בן זוגי לקח אנטריקוט שחתוך לרצועות מה שלדענו הורס את הבשר, זה פשוט מייבש אותו. האורחים שלנו לקחו מנות פסטה עם פטריות, סלט וטמצפורה ירקות למנה ראשונה, הם אמרו שהיה להם מאוד טעים אבל הוסיפו כי הם ממש לא רגילים לאוכל כזה ולכמויות כאלו. יש לציין שהיין היה נהדר וזול מרלו שנת 2000 150 ש"ח לא נראה לי שנחזור או שנמליץ

hunny1

New member
כי

פה בפורום המליצו - ראי שרשורים קודמים על צימחונות - אבל בלי שום קשר התקשרתי ואמרו לי שיש להם תפריט מיוחד לצמחונים.

smartblonda

New member
חבל ,להבא יש לך את האופציה של

אורנה ואלה ברח שנקין את ג'ירף -אבן גבירול או רמת החייל כמובן את זוזוברה בפיתוח(סלטים מכל הסוגים והמינים וכמובן איטריות אסיתיות מוקפצות בכל שילוב אפשרי. האיטלקיות הטובות -פסטה מיה בוילסון בליני-במרכז סוזן דלל אמורה מיו באבן גבירול בכולן יש תמיד אופציות למנות צימחוניות ,בחלקן יותר ובחלקן פחות, אבל תמיד אפשר ,לומר/לבקש ,מהמלצרית שאת מעוניינת במקום המרכיב, שנכלל בתפריט ,האם יש אופציה למשהו אחר.

למעלה