../images/Emo53.gif

נכון שיצאתי מהצבא? אז אני רוצה לנצל כל שניה בחצי שנה שיש לי לפני השירות הלאומי.... איפה אני יכולה להתנדב? שמעתי שיש קבוצה שהולכים למחסומים בשטחים ובודקים שהחיילים מתנהגים בסדר לאזרחים..... אשמח מאד לכל מיני הצעות תודה

מחסום WATCH

אתם או אתם חושבים או חושבות שיתנו לי לקחת חלק למרות שאני צעירה בגילי? http://www.machsomwatch.org/heb/homePage.asp?link=homePage&lang=heb

מה זה פצט?

ונרשמתי שם באתר ההוא....בעצם... אולי אני אכנס שוב אולי יש טלפון אני אתקשר גם....

איך אפחד לא מבין מזה?

פצט זה הרעש שעושים כשלא יודעים. זה לרוב מלווה במשיכת כתפיים. נו, פצט.

Mיקי_

New member
מה שדיברת עליו נקרא מחסום ווצ'

פרטים על אירגונים תוכלי למצוא בקישורים.

../images/Emo13.gifהצטרפתי לוועד הישראלי נגד הריסת

לוועד הישראלי נגד הריסת בתים!!!! ייסורי המצפון הקטנים שגורמים לי לאי נוחות על זה שיצאתי מהצבא פוחתים מרגע לרגע ומרגע לרגע אני יותר ויותר בטוחה שעשיתי את הדבר הנכון... ביום רביעי עוד היו כמה מורות שראיתי שלימדו אותי בתיכון ששאלו אותי מה אני עושה עכשיו בצבא ולחלק אמרתי את שמו של תפקידי לשעבר כי לא התחשק לי להרגיש מובכת ולראות את מבטי ה"משתמטת!!!!!!" שכבר הספקתי לחוות... אבל מאז שאלו אותי כבר כמה וכמה אנשים ולכולם אמרתי את האמת. אני יודעת שזה אמור להיות בורר מאליו... אבל.... טוב, פרה פרה.... :)

Mיקי_

New member
כשתהיי כבר בתוך שירות לאומי

יהיה לך כבר יותר קל... (יהיה תפקיד אחר שתוכלי לספר עליו)

../images/Emo13.gif כן...

אגב- תוכלי לספר לי קצת מה היה התפ]קיד שלך בשירות הלאומי? הרגשת תורמת? הרגשת שמיצית את עצמך? נהנית...? אני רוצה תפקיד כמה שיותר משמעותי... אבל הבנתי שיש הרבה תפקידים שבהם לא כל כך "שמים על" בנות השרות.... מפחיד אותי לראות את עצמי בעוד חצי שנה מתייקת דפים באיזה משרד....

Mיקי_

New member
הנה שני לינקים

הרחבות תמצאי בתוך הקישורים שבלינקים האלו.

../images/Emo4.gif

אממ....קראתי.... נראה שבאמת נהנית והכל אבל.... אם אני מקבלת שירות שהוא ישיבה במשרד (וזה לא משנה מה אני עושה תוך כדי) אני מתה!!!!!!!!!!!!!!! וגם קראתי הודעות של אנשים שמיואשים מהשרות... מה הסיכוי שאני מקבלת משהו אקטיבי כמו מדריכה בפנימייה?

תבדקי

פה http://www.amutat-alon.org.il/ אם את רוצה להכנס לשנה הקרובה את צריכה לעשות את זריז מאד.. אני מקווה שייתנו לך. אני מאד רוצה להצטרף לשם.. ומחכה לפטור המיוחל. עקרונית הצטרפות לשם מקנה לך בטחון שלא תשבי במשרד מכיוון שכולם שם עושים אותו הדבר- חיים בקומונות וחיים חיי קהילה תוך עזרה לילדים ונוער בלימודים ובפעילויות אחהצ. אני בטוחה שיש עוד מקומות רבים, אני פשוט לא מבינה יותר מדי. אבל למה שלא תשאלי בפורום ש"ל? בהצלחה

תודה... עמותת אלון הזאת....

זה גם בא על תקן של שירות לאומי..? לא הבנתי... יש עוד מקומות שדרכם אפשר לעשות שירות לאומי חוץ משלומית וש"ל?

Mיקי_

New member
עמותות חילוניות: עיריית י-ם; שלומית

ושל. יש עמותות דתיות כמו בת-עמי; עמינדב; האגודה הישראלית לשירות לאומי וכ"ד.. אבל אליהם תוכלי להצטרף רק אם תקבלי על עצמך אורח חיים דתי במהלך השירות.

Mיקי_

New member
ושוב, זו פעם אחרונה שאני עונה לך

בנושא הזה פה. בשביל זה יש פורום שירות לאומי ומסרים. הודעות נוספות פרטניות בנושא ש"ל ימחקו וחבל.

Mיקי_

New member
סיכוי גדול - שוב זה דיון ל893

אבל בשירות לאומי הבחירה היא בידייך את לא מחוייבת להגיע לשום שירות אלא אם כן את מעוניינת בו, יפנו אותך לתפקידים שאחרי שתעברי ראיון יתאימו לך ולדרישותייך. הנה מגוון התפקידים שמוצעים לדוגמא בשלומית, כשתגיעי לראיון זה יהיה טוב מאד אם תהיי אחרי סריקה של מגוון התפקידים ותדעי פחות או יותר מה הכיוון שלך, כך יוכלו להציע לך יותר מהר תפקידים. לי עצה מאד התאימה, כי הדרישה שלי הייתה לתרום לאוכלוסיה רחבה ככל האפשר, וזו הייתה גם ההרגשה שלי בתפקיד. כל אחד ומה שמתאים לה. ושוב, שאלות בנושא שירות לאומי יש לשאול בפורום 893, אני אשמח לענות לך שם.

Tomak20

New member
שיקפצו כולם, תעשי רק מה שטוב לך,

רק במדינה חולה כמו שלנו צבא זה משהו שצריך להעריץ אותו ולהלל אותו.

למעלה