עם רומנים לא מדברים על גניבות ואפשר להמשיך לקרא לי סאני. אני עכשיו בשמי שלי האמיתי.
א *אביבה* New member 7/11/01 #21 עם רומנים לא מדברים על גניבות ../images/Emo3.gif ואפשר להמשיך לקרא לי סאני. אני עכשיו בשמי שלי האמיתי.
עם רומנים לא מדברים על גניבות ../images/Emo3.gif ואפשר להמשיך לקרא לי סאני. אני עכשיו בשמי שלי האמיתי.
R rubber duck New member 7/11/01 #23 היי אורלי וסאני כבר חזרתן מהפסקת צהריים אני בדיוק זז לאכול אחזור עוד מעט שרון
א אורלי_ל New member 7/11/01 #24 אני כן, אבל סאני כנראה נזכרה שהיא שכחה משהו ועזבה אותי לבד לבד עם ה"נֶטֵש" שלי...
R rubber duck New member 7/11/01 #25 שמתי לב שמשהו מוזר הולך פה היום ../images/Emo13.gif לא נורא קורא לכולנו וחוצמזה אנחנו אוהבים אותה כמו שהיא שרון
שמתי לב שמשהו מוזר הולך פה היום ../images/Emo13.gif לא נורא קורא לכולנו וחוצמזה אנחנו אוהבים אותה כמו שהיא שרון
ס סיון b New member 7/11/01 #27 אורלינקה, אם תשימי לב, הוא שם אייקונים של סמיילי במקום סימני פיסוק... מה תגידי על זה???
ס סיון b New member 7/11/01 #29 ואם מדברים על השיר אז יש עכשיו ברדיו את השיר: you´re in the army now... רק דיברנו... סיון
R rubber duck New member 7/11/01 #31 איזה כיף ../images/Emo13.gif ואגב כשהייתי בן.......... היקלטתי קלטת שלמה שני צדדים רק עם השיר הזה אהבתי אותו יותר מידי שרון
איזה כיף ../images/Emo13.gif ואגב כשהייתי בן.......... היקלטתי קלטת שלמה שני צדדים רק עם השיר הזה אהבתי אותו יותר מידי שרון
R rubber duck New member 7/11/01 #30 סיווני ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif איזה יופי מישהו שם לזה שרון
א אורלי_ל New member 7/11/01 #32 סיוני חזרת! ולא, אייקונים במקום סימני פיסוק זה לא מקובל!!! זה קביל בבחינת בגרות? יש אייקונים על המקלדת, למי שלא אוהב סימני פיסוק? I rest my case.
סיוני חזרת! ולא, אייקונים במקום סימני פיסוק זה לא מקובל!!! זה קביל בבחינת בגרות? יש אייקונים על המקלדת, למי שלא אוהב סימני פיסוק? I rest my case.
א אורלי_ל New member 7/11/01 #42 overruld again עוד פעם אחת and I´ll hold you in contempt אז דיר באלללאאאאאאק
א *אביבה* New member 7/11/01 #43 ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif you can hold what ever you want!!!!!!........
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif you can hold what ever you want!!!!!!........
R rubber duck New member 7/11/01 #41 זה מזכיר לי סצנה מהסרט בחזרה לעתיד כשמרטי נכנס למעבדה של אמט ןהולך לשחק עם המגבר וכמובן מביא אותו ל Ouverloaud וכל החדר מתפרק שרון
זה מזכיר לי סצנה מהסרט בחזרה לעתיד כשמרטי נכנס למעבדה של אמט ןהולך לשחק עם המגבר וכמובן מביא אותו ל Ouverloaud וכל החדר מתפרק שרון