rubber duck

New member
../images/Emo53.gif

איך מרגיעים אמא פולניה ואיך מרגיעים אבא ליטאי כשהם מנסים להבין איזו מדרכה לעשות בחצר
שרון

sunrise of love

New member
נותנים להם לריב בשקט

רק ככה הם ירגעו. הם זקוקים לזה כדי ........להשלים........

rubber duck

New member
ניסיתי - זה לא עובד ../images/Emo13.gif

מצד שני שיאכלו אחד את השני לצהריים
שרון

sunrise of love

New member
ניסיתי יקירי-

זה לא להיות שם, לא לשמוע, לא לראות........לא לדעת....... לא להרגיש את מה שאתה מרגיש כשהם רבים........ ניסיתי במקרה הזה זה הרבה יותר מאשר להקשיב ו.....לא להגיב.......

rubber duck

New member
נגדיר זאת כך

כשהתחיל הויכוח השטותי הנ"ל על גדר מטופשת שלא הם משלמים עליה בחרתי לאביע דעה מאד פשוטה תוציאו מהם כל מה שרק אפשר כשזה הגיעי לקטע של שיפוע 2 מעלות או 5 מעלות הבנתי שזה לא יגיע לשום מקום והיבעתי דעתי שזה פשוט לא משנה כלום וזה אכן לא שינה כלום הם המשיכו לריב על שטויות בסוף זה נסגר בזה ששואלים לדעת הקבלן בקיצור פולניה האמא שלי וזו עובדה ועד שהיאלא תבין שבעלה לא פולני זה לא יעזור
שרון ובכל מקרה תודה

rubber duck

New member
למדתי שאסור לי להתערב בעיניינים

שנוגעים לבית כמו כן למדתי שיש לי אמא פולניה ושאבא שלי עקשן
ושאני לא בנוי לוויכוחים ביניהם שרון
ובלי קשר זה נגמר וטוב שכך

sunrise of love

New member
גמרת לצחוק?

הבטן בסדר? יש לי פריחה ואלרגיה למילים "ככה זה צריך להיות......" מי אמר שככה זה טוב..... למה זה ככה צריך להיות..... בכלל ה"ככה הזה" מקומם אותי כל פעם מחדש. אבל. ..לא משנה העיקר שאתה למדת משהו מזה ולאוו דווקא שככה זה צריך להיות......

rubber duck

New member
../images/Emo13.gif והם עדיין לא הצליחו להוריד לי

את החיוך מהפנים
שימשיכו לנסות
שרון

sunrise of love

New member
ההודעה מתחלקת ל-2

הצחוק לאורלי כי היא מזמן בערך לפני איזה שלושת רבעי שעה החזיקה את הבטן והתפוצצה מצחוק. החלק השני - לכולם. אגב, אני לא חושבת שהם מנסים להוריד לך את החיוך מהפרצןף. הם עושים את מה שהם יודעים לעשות וזה ......ממש ממש לא עסק שלך
הבעת דיעה (ואפילו בכוונה הטובה ביותר.....) היא התערבות. ימי הויכוחים של הורי עדיין מצלצלים באוזני. הדבר הטוב ביותר שלמדתי מזה (אם אפשר ללמוד בכלל משהו מויכוחים.......) זה שזה ממש לא נוגע לי ואין לי כל אפשרות/צורך להכנס באמצע כי....זה לא מזיז/תורם שום דבר... זה משהו בשפה הפולנית - להביע דיעה.... יעני.... תאכלס, זאת התערבות......

rubber duck

New member
שחכתי לציין ששניהם מנסים להכניס

אותי לוויכו בתור בעל דעה אובייקטיוי וזה עושה עוד יותר בעיות נו מיילא
שרון

אורלי_ל

New member
מה מפריע לך (לסאני)?

שאמרתי שככה זה צריך להיות? אני לא חושבת שילדים צריכים להתערב בויכוחים בין ההורים שלהם, או בין מישהו אחר למישהו אחר. אז ככה זה צריך להיות לפי דעתי, וסליחה שהשמטתי את ה"לפי דעתי".

sunrise of love

New member
אורלי

ההודעה כוונה לכולם. ממש אין לי בעיה עם זה להפך. אני הרי הובלתי את שרון לזה. סתאם בא לי להגיד לכם מה אני חושבת על המשפט הזה. ראי את תגובותי. זהו אורלי. זה כל מה שיש בזה. שום דבר ממה שאת הוספת לזה. אין יותר מזה.

אורלי_ל

New member
אני חוטפת פריחה

מהמילים "זה כל מה שיש בזה". מי אמר? חיפשת קצת מעבר למה שיש? בבוידעם אולי? מאחורי הפאנלים? את לא עושה פאנלים? אוי ווי...

*אביבה*

New member
את מכירה את הבדיחה

על הבעל החרמן שחוזר הביתה גם שיכור ומוצא את אישתו הפולניה עם הסמרטוט ספונג´ה בידיים??? ו...לא אני לא עושה פנאלים...וגם לא שפם ושחי.....

למעלה