../images/Emo53.gif

שלום לכולם אני צריך את העזרה שלכם!! עוד 6 ימים יש לי טיול שנתי מיום ראשון עד שני ליומיים ובזמן הנסיעה לגליל שאנחנו נוסעים באוטובוס עם כל הכיתה רציתי לשאול תראו היה לי פעם דיסקמן והוא נהרס ועכשיו שהמציאו את הדבר הגאוני mp3 אני הולך לקנות אותו וכמובן שקניתי את הדיסק של עמיר ורציתי לשאול אם זה חוקי להעביר את השירים של הדיסק של עמיר לתוך הmp3 כי נאי לא רוצה לעשות דבר לא חוקי כי אני יודע שכמו שקניתי את הדיסק ויש לי דיסקמן אני שומע את הדיסק של עמיר בדיסקמן אבל הפעם זה להעתיק את השירים לMp3 אז זה בסדר?
"פעם כל כך רציתי להיות כמו גיבור מלחמה רציתי להיות כמו סבי הזקן..."

dor dn

New member
כל עוד לא תעביר את השירים לאף אחד..

אז מה הבעיה? גם אני עשיתי את זה כבר :) אם תרצה עזרה צריך תוכנה מיוחדת אי אפשר להעביר מהדיסק למחשב ככה סתם.. הוא מקורי הרי

נכון אז זה חוקי כי הדיסק מקורי

ואם אתה עשית את זה אז גם אני יכול תודה
פשוט הייתי חייב לשמוע ממישהו אחר מה הוא חושב על זה

eladisko

New member
אפשר לעשות להעתיק את השירים מהדיסק

אפשר לעשות להעתיק את השירים מהדיסק למחשב ואז להעביר לאמ פי

ו ר ד ב

New member
האמת?

שזה נראה לי הכי בסדר שבעולם... אתה קנית את המקורי, זה רק אמצעי שמיעה! לא יודעת מה עם כולם, אבל שאני הולכת עם ה-MP3 יש לי בתוכו בניון!

eladisko

New member
זה חוקי אחי...

מה קורה חן?.. יש לי mp3 וגם אני מעביר שירים מהמחשב לmp3 זה בסדר ...

מה העניינים אלעד?

באיזה עוד פורומים אתה נמצא בתפוז? כן אני יודע שזה חוקי

eladisko

New member
חחח אני בקושי בתפוזז

אבל אני נכנס לפעמים לפורום רן דנקר או עמיר בניון

ASOLTAN

New member
חוקי 100%

כל עוד קנית את הדיסק אתה יכול להוריד בקאזה ולהכניס לאמפי3 או מהדיסק להעביר למחשב ומשם לאמפי3 רק תקפיד אם אתה מוריד בקאזה או בתוכנת שיתוף להוציא מהSHERD FOLDER כדי שאחרים לא יורידו ממך

star211

New member
אין בעיה

תהנה בטיול עם השירים של עמיר בניון זה חוקי לחלוטין תשמור על עצמך ונסיעה טובה! אשרייך חן העלת חיוך:)

למעלה