גל גלגל

New member
../images/Emo53.gif

חיבבת המלצה על מסעדה/בית קפה רומנטי ולא רועש באיזור הרצליה

shelly1975

New member
יש הרבה מקומות נחמדים באזור

משכית שם, אזה"ת. LA HOLA למשל. ויש אחד במרינה הרבה טובים.

הלצה ../images/Emo26.gif

בית קפה " אור לחיים" נמצא בישיבת " תחיית המתים " ברחוב - תשב"ך שהרצליה פיתוח יצאניות, ליד חוף הים, למרגלות הר המתאבקים .

P u s s i c a t

New member
יש הרבה

מצדה. גלגלי הפלדה, מול החניה של קורקס, ראנינג סושי (לחובבי הז'אנר - מומלץ - פרגיות על מצע בטטה ועלי רוקט בטריאקי) לחם ארז, מקס ברנר (לא בשעות שהילדים מתפרעים) במרינה יש המון מקומות מקסימים. ומקום אחד במיוחד שמאוד אהבתי - נמצט באזור מעפן - אבל שווה - בשער העיר. מול תחנה מרכזית, לא זוכרת איך קוראים ו אבל נמצא בצד של הברגר קינג. מול סטימצקי. מול ניצת הדובדבן. מבחוץ נראה סתם מקום. בפנים - ספות וכסאות, ספריות ענק מלאות מגזינים וספרים. מטבח אחלה, עוגות - סוף... שירות פיצוץ. מחירים סבירים בהחלט אוירה כיפית. יש גם מקומות למעלה. עוד? מול הפארק, (גבול רעננה הרצליה) אדיסון, ארקפה. סניף די מוצלח. בערב ממש חביב שם. ספגטים. בתוך הפאק עצמו גם קפה (או גן קפה אפ'פם לא הצלחתי להבין מה השם המדוייק) מקום מקסים. לא חסר. באמת. האזור משופע אופציות. תהני

passioneta

New member
sushi

right now the only good place in herzelia is Kyoto. IMHO running sushi is not good (delicately speaking)

P u s s i c a t

New member
דברי אלוהים חיים?

לא זוכרת איך מנקדים פה... מבינה שקשה לך עם העברית... אבל המלצתי על פרגיות בראנינג. לא על הסושי. למרות שלטעמי הוא לא רע בכלל למי שמחפש ערב שקט במקום רומנטי - נטול פוזות ופלצנות... ואם כבר אז אוסיף - מנות אחרונות סופניות

passioneta

New member
שוב הסבר

רק כי את נחמדה: אני יכולה בעברית אבל קשה לי. לוקח פי 5 זמן ופי 10 ריכוז. ולא תמיד יש לי כוח. ומי שלא רוצה שיתעלם ממני. ושימוש באנגלית לסינון זה בצ'ט, לא בפורום. ואם ניסית פעם להכנס לצט את יודעת שצריך לסנן שם מהר ואנגלית זו אחלה דרך להפטר מאנשים שממילא הסיכוי שתהיה לי שפה משותפת איתם שואף לאפס.

P u s s i c a t

New member
אין לי בעיה לקרוא אנגלית

פשוט מוזר לי בכל פעם לראות אותך באותו עמוד ואפילו לפעמים באותו שרשור פעם ככה פעם ככה יש לי בעיה עם עקביות
ולא. משתדלת להמנע מצ'אטים... אם נכנסת זה רק לדבר עם חברים יחד באותו "חדר" בלי לחכות כל פעם שהודעה תשלח ובלי לבלבל לאנשים פה את המח בשיחות שלא יעניינו אותם. בעקרון כשנכנסת לצ'אטים - מסננת את כולם

למעלה