pussycat*

New member
../images/Emo53.gif

דיברתי עם מישהו שרוצה למכור GS500, יד 1, 28K ק"מ, שנת 97, רוצה 21K, עם אזעקה. עדיין לא ראיתי אותו אבל אולי עוד השבוע. מה אני צריכה לבדוק ולשאול ? איפה הכי כדאי לעשות בדיקה ? כמה הם נמכרים מתחת למחירון ? הוא טוען שהוא שמור פרט לכמה מכות קטנות, ובל נשכח כי החורף בפיתחנו... מי יעוץ לי מה לעשות ??? מי יכול לעזור לי ?

GPZiv

New member
רלקס

קודם כל, איפה לא לעשות בדיקה- אל תקחי את האופנוע לבדיקה במוסך בו האופנוע מטופל או במוסך עליו המוכר ממליץ. ישנם הרבה מוסכים הבודקים לפני קנייה כמו אישימוטו והשאר יפרטו יותר. כמובן שאת צריכה לשאול את המוכר אם האופנוע עבר תאונה, החלקה (סביר שכן...) מתי עבר טיפול אחרון, איזה טיפולים עבר וכו´.

pussycat*

New member
"וכו´" זה לא מספיק מפורט...

המליצו לי על סטארסייקל ? אמרו לי שהם מאוד קפדנים...מה דעתכם ?

TShavit

New member
כדאי...

מעבר לדברים הרגילים לשים לב לפרטים שעולים כסף מיידי: למשל מצב גלגלי-השיניים והשרשרת, צמיגים, בן כמה המצבר. בבדיקה לפני הקניה יאתרו בלאי מוגזם במנוע, רעשים חריגים, עבר תאונתי וכן הלאה. אני ממליץ לברר באיזה מוסך בוצעו הטיפולים ולבדוק שם את הכרטיס. כך תוכלי לדעת תדירות טיפולים, ביצועם במועד, ומה באמת בוצע. אני אישית מחזיק ממוטוטסט לביצוע הבדיקה (בגלל רקע אישי שלי), אבל שמעתי דברים טובים על עוד רבים, כולל סטארסייקל שהוזכר כאן. אני מניח שאחרים ימליצו על עוד.

GPZiv

New member
רגע

את מאיזור המרכז? אני לא זוכר שאמרת. כולם ממליצים פה על מוסכים מאיזור המרכז באופן טבעי כל כך.

ilan_k

New member
אם היא מרחובות..........

יש אחד ברחובות "סרוסי" אם אני לא טועה ---- עזבי אותך .......... יש באיזור ראשל"צ את "ריגל" שהם בסדר אבל אני אישית הייתי גורר את עצמך את המוכר ואת האופנוע לת"א, שם נמצאים המוסכים הטובים והיותר חשוב מכל מנוסים.

Gpsick

New member
אשימוטו???? אולי

אני לא מרחובות אני מראשל"צ וריגל למעשה המוסך שלי אבל עולה לי שם המון כסף ויש לציין שהאופנוע יוצא כמעט כמו חדש מרגישים את הטיפול אבל.... ידיד שלי המליץ לי על אישימוטו שהוא יותר זול (כך נאמר לי) מה אתם אומרים עליהם?

wuka

New member
מישהו יודע אם "ריגל" מטפלים בימהה

אני לפני טיפול 18000 שאני רוצה שיהיה מקיף וטוב. למשהו יש המלצות למוסך שמכיר ימהה ,כי למרבה הפלא ששאלתי במטרו לגבי הכבשה שלי (YZF 99) ענו לי ב"נבדוק אם אני יודע לטפל בו" ו"טוב יש לי ספר אז זה בסדר" לא שזה רע אבל ציפיתי ליותר ממוסך יבואן. טוב אז בכל-זאת: מישהו מכיר, מטפל וכו´.
2. איזה צמיגים מומלצים לנסיעה רגועה ופקוקה ביום יום ולטיולים בסופ"ש (נסיעה "ספורטיבית" רגועה). WUKA שרוצה את הטוב לכבשה שלו (
שמו
אבל לא כבשה)

pussycat*

New member
מאיפה אתה יודע שאני מרחובות ?

אני לא זוכרת שציינתי את זה אבל כנראה שכן. את המוסכים ברחובות (פריצל וסרוסי) אני לא סובלת, שני גנבים ורמאים ואני לא מתכוונת להתעסק איתם. וסליחה על ההשמצה.

boldjos

New member
לא מאמין שפיספסתי את זה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא להתקרב לפריצל וסרוסי !!! זוג נוכלים ! לא הייתי מפקיד בידהם את האופניים שלי. יש מוסך מצויין בראשון ! ריגל שמו לא להתקרב לשמשון ויובב אופס סליחה פריצל וסרוסי...

Gpsick

New member
מוסכים שתומכים בקוואסקי :)

לא ברצינות.... תמליצו לי על מוסך של קוואסקי לטיפול 20.000 אזור ת"א במוסך שלי שוחטים אותי למרות שאני יודעת שכמעט כולם כאלה מחכה למענה....

ספייק ®

New member
ובכן, טיפול 20000 זה טיפול גדול!

גדול - תרתי משמע, שמחייב תשומת לב לכל בורג באופנוע, לא בלחץ לא בעצבים, אלא ביישוב הדעת ובניחותא. אני הייתי ממליץ לך אפילו לרכב כ-40 דקות ולהגיע לירושלים לצורך הטיפול. יואש ממוסך "יוני אופנועים" ידוע במקצועיותו ובפדנטיות של עבודתו, תשאלי אפילו את easy-rider דובר המועדון שהדרים עם אופנועו לירושלים ויצא מרוצה ביותר. מומלץ בכל פה, במיוחד לטיפול גדול! ספייק.

Gpsick

New member
או קיי

אבל אני גרה בראשון למה לרוץ כל כך רחוק..... משהו בת"א אם ידוע לך על מוסף טוב ואמין. דרך אגב תודה

zataomm

New member
לגברת הנכבדת- Gpsick

על שני מוסכים אני סומך בארץ: יוני אופנועים בי-ם ו...ריגל ברשל"צ. ובכן מה משותף להם: הם יקרנים אבל מקצוענים! וכמו שעם הילד שלי אני לא אחוס על כספי ואחפש איזה מתמחה שיפשפש בקרביו כך גם לילד המכני שלי. מה לעשות אני פדנט, פרפקטציוניסט, מי סובל מזה? אני והמוסכניק. מי נהנה? בעל המוסך וכמובן האופנוע. יואש (מיוני אופנועים) וניקי (שאני משער שאת יודעת מיזה) הם מאנשי המקצוע הטובים ביותר בארץ. אנשים שבאמת אוהבים את מה שהם עושים ויותר מכך הם לא סוחרים, אין להם חלק במוסך ובבסיסם הם מכונאים נטו. יפה, עשית טיפול 20K באיזה מוסך וחסכת 20-30%, האם את יודעת אם מה יצאת? מה שמו לך באופנוע? הם יכולים לדחוף לך הכל לאופנוע ואת אפילו לא תשימי לב. והעיקר חסכת 200-300 ש"ח. אם באמת קשה לך עם התשלום, החבר´ה בריגל הם משכמם ומעלה, תבקשי הנחה, תבקשי תשלומים וכיו"ב. לסיכום: יתכן וקיימים עוד מוסכניקים טובים, אך אלה קנו את ליבי, לב של פדנט, שלא לומר מטורף קמעה. נ.ב. תמסרי ד"ש לרפי, ניר וניקי מיהונתן.

big_foot

New member
אני אישית מטפל אצל מוטי מאבנוע

ראשלצ - ליד קניון הזהב - הוא די אמין וכשלקחתי אופנוע אליו לבדיקה הוא פירק לו את הפיירינג (GPZ) והתקשר לסוכנות לבדוק אם היו קימים צבעים כאלו בשנתון של האופנוע (לא היו קיימים) , הוא משתדל מאוד ואני פשוט סומך אליו

Gpsick

New member
לא ידעתי שיש מוסך של אבנוע בראשל"צ

שאלה לי.... יש לי פרינג שבור והייתי רוצה לקבל הצעה לתיקון לא החלפה הוא טוב בזה? כלומר הדבקה + צבע וכו´ מחכה לתשובה ובכל זאת תודה

למעלה