alonert

New member
אני צריך שירים לריקודים בעברית למו

מופע קריוקי ושירה רוקיסטי ייחודי כרגע אני עובד על הרשימה שירים שאפשר לרקוד אותם בטירוף אבל גם "מושרים" - כאלה שאפשר לשיר אותם במילים אחרות - "התחלה חדשה" טוב , שירי הדג נחש - לא כל כך טוב (אע"פ שהם גדולים) יאללה, תרגשו אותי!

צריך עזרה בבקשה

הייתי מעוניין מאוד להשיג את הפלייבק "יד ביד" של עופרה חזה ז"ל.. האם יש למישהו קישור או משהו שממנו ניתן להוריד או להאזין ? זה חשוב לי. תודה לכם ויום מקסים

ליילהX

New member
עזרתכם...../images/Emo92.gif(מחפשת לחבר)

אתם אולי קצת יותר מעורים ממני במועדוני הקראוקי שבאיזור ת''א קצת- הרבה?? קיי.. ולבקשה ידיד שלי שמתקלט בבולדוג,פעם פעמיים בשבוע, מחפש עוד מקומות למלא את זמנו אולי שמעתם? על מקומות שחסר או מחפשים או בכלל עוד מועדוני שמתקלטים קרויקי באיזור ת''א רבתי.. כל עזרה ועיצה, תענה בברכה.

ליילהX

New member
תנסה..

הרקדן האוטומתי של פיק מעלה מעלה ועוד חידושים שלו... שירים של מוש בן ארי. כל הלטינוס המוכרים במועדונים רמיקסים וגירסאות חדשות של "אולדיס"עברית אנגלית כמו BOOTS של ג'סיקה סימפסון free frome desrie של גלה כל הרמיקסים של עופר ניסים voyage voyage אמינם הולך טוב הרמיקס של הוטל קליפורניה PRIVET DANCER-טינה טרנר תירצה עוד..אני אבדוק
(תחפש מקומות לקנות?. רק תבקש..)

להוריד או להאזין? כן, בחנויות ובאתר

שמוכרים דיסקים. הורדה מהאינטרנט זה לא חוקי.

ליילהX

New member
????

מה זה?? תתן לינק או משהו? בבקשה??. כבר חרשנו את כל אתרי/מנועי ומקומות הקראוקי בת''א רבתי לחפש להיתקשר ולברר אני כבר הולכת לישון

שירים למסיבה ישראלית

ניתן להשיג בדיסקים הבאים: סברס- רמיקסים למוסיקה ישראלית. אוסף המסיבות הישראלי- ניתן להשיג גם את הלועזי. מנהרת הזמן (כחול לבן)- ישנו גם מנהרת הזמןעם שירים לועזיים. כוכב נולד---> 1, 2, 3. כמובן צביקה פיק, גזוז ועוד... בהצלחה.

למעלה