שושו 353

New member
../images/Emo53.gif

שלום
אני אומנם לא כותבת הרבה בפורום אבל אני נכנסת לעיתים קרובות ואני יודעת שזה המקום לשאול ומקווה שתוכלו לעזור לי
אז ככה בסטודיו שלי אין שיעורים בחודש אוגוסט הם מתחדשים רק בספטמבר, כמובן שאני לא רוצה להפסיק לרקוד במשך חודש ולכן אני מחפשת מקום שבו אפשר לעשות שיעורים באופן חופשי (הכוונה בלי התחייבות למשך תקופת זמן) למשל כמו סטודיו בי, אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על סטודיויים בסגנון באזור המרכז. תודה לכל מי שיגיב

חחחח

זה קורס שהוא כל יום בבוקר משעה 10 עד 1 וחצי זה בלט קלאסי ובערך פעמיים בשבוע יש ג'אז המורה זאת אילנה פסטרנק... בעיקרון בקורס שהיא עושה לנו היא עובדת איתנו יותר על ניקיון מאשר על כושר ושרירים אבל תאמינו לי שזה עדיין מעייף רצח וקשה יש עוד שאלות???

אה ו....

זה מיום ראשון מתחיל עד סוף החופש וזה עולה 800 ש"ח אגב היה גם כל יולי אותו דבר. וזה בחורב רחוב דישראלי 54

../images/Emo12.gif כל כך יקר....

ואיי לא יודעת אם אני יכולה לממן את זה אוופ חבל מישהו שמע על משהו יותר זול או יש אפשרות לקחת באותו מקום משהו יותר זול?????

../images/Emo12.gif כל כך יקר....

ואיי לא יודעת אם אני יכולה לממן את זה אוופ חבל מישהו שמע על משהו יותר זול או יש אפשרות לקחת באותו מקום משהו יותר זול?????

אבל

אני בטוחה שזה שווה את זה...ביולי שילמתי 1200!!!!!!!!! ואני לא חושבת שתימצאי משהו יותק מקצועי בחיפה ממנה זה גם הרבה שעות יחסית וזה כל יום אם את רצינית בקלאסי אז שווה לך

7FANTA SHOKATA7

New member
המממ צריך לדבר עם אמא כי עוד מעט

יותר נכון מחר שעור אחרון שלנו בג'אז ואני מה זה לא רוצה לאבד את הכושר שלי חחחח

האמת

שאני- זתומרת אמא שלי צריכה לדבר עם אבא שלי לראות אם הוא מסכים עוד חודש...אם לא אני מתאבדת סופית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן חישבתי תשעות וזה בהחלט שווה אבל זה עדיין יקר ולא מצאתי עבודה בחופש אז שוקלת תעניין!! ואי היום היה השיעור האחרון בג'אז
ואני מזה הולכת להתחרפן כל אוגוסט כיאילו חימום ומתיחות זה לא בעיה אפשר בבית אבל לרקוד..... הייתי בשמחה הולכת לקורס הזה אבל אני קצת מפחדת כי לבלט יש השפעה ממש חזקה עליי אם אני עושה אותו יותר מדי אז קשה לי אחר כך לנטרל תגוף מקלאסי אני הולכת בטארד אאוט ברגליים ואז גם בג'אז כשאנחנו לומדים קטע שהוא היפ הופ או ג'אז ואין בו שמץ של קלאסי אז הכל פיראוטים אני עושה עם פונט ותמיד פוינט ברגלים וידיים קלאסיות ואני עושה את זה אוטומטית בעעעעעעעע ואני ממש לא מצליחה לשלוט בזה אז לא יודעת קריפי!!

חחח

לא מפסיקים לרקוד בלט בגלל דברים כאלה או בגלל ההשפעות של הבלט תלוי כמה את אוהבת את זה ועד כמה אכפת לך כי אין מה לעשות גם אני רוקדת ג'אז ותמיד הכל אצלי מתוח ברגליים בפויינט אבל אני יודעת להבדיל זה אנרגיות אחרות פשוט קלאסי זה באמת משפיע אבל מי אמר שזה לרעה אגב אם אתן מחיפה...איזה סטודיו אתן, אצל מי????

למעלה