מצב
הנושא נעול.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo53.gif

איזה קו מגיע מהרצליה להאנגר בתל אביב? אם תוכלו לעזור לי עוד הערב אני אודה לכם מאוד מאוד! תודה!

AndreaCorr ©

New member
אם לא זה...

איזה קו מגיע מהרצליה להאנגר בתל אביב? אם תוכלו לעזור לי עוד הערב אני אודה לכם מאוד מאוד! תודה!
אם לא זה...
אז לפחות אפשר טלפון של חברת מוניות בינעירונית שתוכל לקחת אותי מהרצליה לת"א? או חברת מוניות בתוך ת"א ואז אני אקח אוטובוס לתחנה המרכזית ומשם אזמין מונית? אני ממש אובדת עצות לגבי איך להגיע לשם...
ואם אסור מס' טלפון על גבי הטלפון אז במסר... תודה!

alantan

New member
את מבקשת כ"כ יפה אז...

אני ממש לא אוהבת להיות מהאנשים המציקים, אבל אני ממש זקוקה לעזרתכם.
את מבקשת כ"כ יפה אז...
נראה לי שקווי דן 47, 48 מגיעים הכי קרוב לנמל ת"א (כיכר מילאנו). משם זה הליכה של כרבע שעה דרך טיילת הירקון החדשה (רח בני דן) לתוך מתחם הבילויים של נמל ת"א. לחלופין, רכבת או קווי אגד 501, 502 לרכבת מרכז משם קו 55 למסוף רדינג, שפועל בתדירות סבירה עד חצות. בהצלחה!

אוהד11

New member
כל תחנת מוניות תשמח לשלוח מונית

את מבקשת כ"כ יפה אז...
נראה לי שקווי דן 47, 48 מגיעים הכי קרוב לנמל ת"א (כיכר מילאנו). משם זה הליכה של כרבע שעה דרך טיילת הירקון החדשה (רח בני דן) לתוך מתחם הבילויים של נמל ת"א. לחלופין, רכבת או קווי אגד 501, 502 לרכבת מרכז משם קו 55 למסוף רדינג, שפועל בתדירות סבירה עד חצות. בהצלחה!
כל תחנת מוניות תשמח לשלוח מונית
לנסיעה בינעירונית.

יהוושע

New member
לא יצחק "שילוני" אלא "שמעוני"

את מבקשת כ"כ יפה אז...
לא יצחק "שילוני" אלא "שמעוני"

מצב
הנושא נעול.
למעלה