frikin shin

New member
../images/Emo53.gif

זפזפתי (
בעע איזו מילה
) לי בערוצים בטלוויזיה ונתקלתי בעקוץ 10 - בנות גילמור! עונה שלישית!
ראיתי אותה כבר אבל... מתי היא התחילה? והאם זה מרמז על העונה הרביעית שתגיע בקרוב? מתי היא תגיע? היא תגיע ? לאיזה ערוץ? תודה מראש דניאל

morini77

New member
דניאל!! אז ככה...

היא התחילה מזמן.
סתם, לא זוכרת מתי היא התחילה. וזה מרמז שהעונה הרביעית תתחיל עוד מעט בהולמרק לא בערוץ 10. עד כאן, מור אלקובי, עזה.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif10 כנראה עוד הרבה זמן..

היא תתחיל לפני בהולמרק..ביולי נראה לי..
[למישו יש תאריך מדוייק?*בורחת*]

victoria777

New member
אבל למה בהולמרק?ערוץ 10 לא ירכשו

את הוענה הרביעית? (סורי שלא הצגתי את עצמי-רק רציתי להתעדכן)

morini77

New member
לפי הידע שלי, והוא לא רב...

וגם לא רבנית
סתם סתם, בדיחות של דוסים
לפי הידע שלי, כשערוץ קונה עונה מסויימת של סידרה מסויימת ערוץ אחר לא יכול לקנות את אותה עונה אלא אם כן הוא לא מתכוון לשדר אותה או שזה בהסכמתו או משהו כזה. בגלל זה הולמרק לא ישדרו אחרי העונות 1 ו-2 את העונה ה-3 כי ערוץ 10 משתמשים בה. לכן גם ערוץ 10 לא ישדרו את העונה ה-4 כי הולמרק קנו אותה ומתכוונים לשדר אותה. נשמע הגיוני לא?

Kill Bernard

New member
רגע. זה הגיוני, אבל.. ../images/Emo4.gif

אם הולמרק לא משדרים את השלישית, הם לא ישדרו את הרביעית. כי זה יהרוס להם את הרצף. ואם להולמרק יש את הרביעית, לפי מה שאת אומרת - ל-10 לא יכול להיות אותה. מה שאומר, שאחרי שהשלישית תגמר ב-10 לא תהיה הרביעית?

morini77

New member
הולמרק לא משדרים את עונה 3

בדקתי כבר. וכנראה ש10 באמת לא ישדרו את עונה 4.

מיטלוש8

New member
אז למה שמעתי ש...?

ערוץ 10 קנה מראש את עונות 3-4 ביחד?! איזה מוזרים הם... וגם היה כתוב בעיתון שזה יהיה בקרוב... איזה בעעע הם! תמיד הורדתי פרקים אבל כששמעתי שזה יהיה ב10 הפסקתי ועכשיו אני מחכה כבר מלא זמן ולא ראיתי את עונה 4...
(חוץ מהפרק האחרון...חח לא התאפקתי...)

gilmorefreak

New member
../images/Emo3.gifערוץ 10 אמרו המון דברים../images/Emo4.gif

והבטיחו הבטחות שווא.. למה? למה לעשות לעצמך את זה ולראות את הפרק האחרון בעונה הרביעית? זה ללא להבין מלא דברים, איך התפתחו קווי עלילה, מה גרם לאירועים שהתרחשו בפרק, מי הדמויות החדשות..
חבל

למעלה