!

hineta

New member
../images/Emo53.gif!

חברה שלי (בת 16) עלולה לתת מכות למישהי מהתיכון שלה. היא מתכוונת לפגוע בה קשה (פיזית)! היא מסוכנת! היא יודעת אומנויות לחימה... לא ממש הצלחתי לשכנע אותה לא לעשות את זה... חיפשתי את הטלפון של הילדה בתיכופוניסט (ספר טלפונים של כל התלמידים בעיר שלי) כדי להזהיר אותה ולא מצאתי... מה אני יכולה לעשות?!

s h o o s h a

New member
להתריע על אלימות

מאחר ואת יודעת על הכוונה של חברתך, דבר ראשון בבוקר, תפני אל מחנכת הכיתה וכן אל מנהל/ת בית הספר ותספרי את אשר סיפרת כאן. תערבי כל מי שאת רק יכולה כדי שידעו על הכוונה של הילדה להפעיל אלימות נגד מישהו אחר. הילדה האלימה מוכרחה להבין שאלימות אינה כלי ויכוח או כלי להשגת מטרות והתוצאה היחידה ש'עשויה' להתקבל היא פגיעה קשה ולעתים נזק בלתי הפיך. מקווה כי שוחחת גם עם הורייך בנושא והם מודעים לו. אני מקווה כי ההודעה תישאר כהודעה בלבד וכלום מתוכנה לא יבוא לידי ביטוי. בוקר טוב

שילה1

New member
לפנות גם למורה היועצת,לאחראי/ת על

המשמעת,ולחברותיה של הילדה. וביני לבינך?מעריכה את יושרך ואת גילוי האזרחות הטובה שלך. עלי והצליחי,תלמידה,עם עתיד לאזרחית לדוגמה!

seeyou

New member
הדחף הראשוני להסכים איתך...אבל

וזה מאוד חשוב במיוחד לגיל שלה ולסטטוס החברתי שלה לעשות "אזרחות טובה" מבלי להיפגע. הרבה פעמים יוצא שהאזרח הטוב יוצא נפגע, בגלל חוסר רגישות של הרשויות... וחוסר אמצעים להגנתו של האזרח. בגלל שהנושה מאוד מורכב וחשוב,אני נמנע מלהרחיב ולפרט.

למעלה