mara jade

New member
../images/Emo53.gif

In which books does the wizards from the U.U(you know the Dean, Brusar ETC.) appear?

mara jade

New member
nope

i mean Ridcully and the rest of the gang. i know that they were in 'Reaper man' and in 'The last continent' but where else? or whenever the story is about Rincewind they have a part too?

היי

מה כתובת הבלוג שלך? את מאוהבת? מזל"ט תני לי לנחש, את בעמוד 23? ומתקדמת? ולמה לעזאזל לכל אחד בפורום יש שני שמות משתמש???

Spirite

New member
כי זה נורא נוח

http://blog.tapuz.co.il/twilightzone ולא, אני לא בעמ' 23. אבל מתקדמת.

כמה שאלות בקשר לבלוגים

האם כדי להקים בלוג בתפוז צריך ידע בhtml? האם בלוג יכול להיסגר? יש תנאים מחייבים כלשהם? תודה ומזל"ט שוב על ההתקבלות

Spirite

New member
צדיק, צדיק...

אף אחד מהפורום לא טרח לרשום כלום חוץ ממנו. לא, אין לי מושג וכשפותחים בלוג יש את הכללים של תפוז.

Spirite

New member
אמרתי ואומר שוב: לא

עובדה שלי אין מושג על מה אתה מדבר.

תודה

html היא שם של שפה שבה בונים אתרים, ורציתי לדעת כי אני פשוט לא יודע כלום בhtml ורציתי לדעת אם אני אצטרך כי אני רוצה לפתוח בלוג.

Spirite

New member
go Grany go...

רק תזכור שלומר לליצן החצר שהוא טיפש הוא לא מעשה חכם ביותר. אחת וחצי בלילה... אני כותבת דברים מוזרים

למען האמת

ליצן החצר ישמח מאוד אם תאמר לו שהוא טיפש, כי הוא ידע שעוד עבודה בוצעה כהלכה, בדרך מעוד לקוח מרוצה...

well

In all the books of Rincewind that i've read (The color of magic, The light fantastic, Sourcery and Eric) and in akmost every book, like in Reaper man, Hogfather, Moving pictures, Lords and Ladies and many more.

ויימס

New member
יפה לך למסור מידע כוזב- טופס תלונה!

מישהו? מכשפי האוניברסיטה לא מככבים בצבע הכשף. דרקונים, כן, מוות, כן, בל שמהרוט, כן, מושל שמן שאיננו וטינארי בשום פנים ואופן, כן, לא המכשפים מהאוניברסיטה הנעלמת.

אבלאבלאבל

עד כמה שאני זוכרת - (וזה היה מזמן - אז יכול להיות שזה לא נכון) בצבע הכשף זה על סמתרוח, וסמתרוח מכשף. אזאז - אני חושבת שזה כן על מכשפים. כתוב שמה משהו על מכשפים. נראה לי

ויימס

New member
כן, אבל השאלה הייתה לא באיזה ספר יש

מכשף, אלא באיזה ספר מופיעה הג'מעה של האוניברסיטה. רידקולי וחברים...

אני גם צריך ../images/Emo53.gif

אני צריך שם של ערפדית מאחד הספרים של טרי תודה

ויימס

New member
ארררר, לקרימוסה אולי?

יש גם את דורין אבל היא לא באמת נחשבת, הא?

למעלה