שיר של יהורם גאון שהולך בפזמון ככה: "כן,כן אמרי הפעם כן הרי לא ייתכן שלא תאמרי לי כן". מישהו מזהה?
ב ב ר 5 New member 26/12/04 #1 ../images/Emo53.gif שיר של יהורם גאון שהולך בפזמון ככה: "כן,כן אמרי הפעם כן הרי לא ייתכן שלא תאמרי לי כן". מישהו מזהה?
../images/Emo53.gif שיר של יהורם גאון שהולך בפזמון ככה: "כן,כן אמרי הפעם כן הרי לא ייתכן שלא תאמרי לי כן". מישהו מזהה?
ב ב ר 5 New member 27/12/04 #6 ../images/Emo7.gif אני לא מוצאת את השיר תחת "כן כן".אולי יש לו שם אחר?
I Ice machinE New member 27/12/04 #7 אה, זה היה המלצה? זה היה נראה כמו שאר ההתפלספויות שלך סורי, אבל השיר הזה לא ממש מעניין אותי כדי לשמוע אם הוא דומה או לא לשירים אחרים
אה, זה היה המלצה? זה היה נראה כמו שאר ההתפלספויות שלך סורי, אבל השיר הזה לא ממש מעניין אותי כדי לשמוע אם הוא דומה או לא לשירים אחרים
C Charles Darwin New member 27/12/04 #9 ברור הכוונה הייתה שתקשיב ובגלל שזו הופעה לא תזהה ישר ותחשוב שזה נשמע מבטיח עד לרגע שבו תשמע את המשפט השנוא עליך, and I'd give up forever to touch you...
ברור הכוונה הייתה שתקשיב ובגלל שזו הופעה לא תזהה ישר ותחשוב שזה נשמע מבטיח עד לרגע שבו תשמע את המשפט השנוא עליך, and I'd give up forever to touch you...