ענת1986

New member
../images/Emo53.gif

אם הייתה לכם אפשרות ליצור לעצמכם מעין דיסק הופעה של ברי- איזה שירים הייתם מכניסים? השאלה נשאלת מכיוון שיש לי די הרבה בוטלגים של ברי על המחשב, ובא לי לעשות דיסק טוב עם 18 שירים במשוער, ואני ממש מתלבטת מה להכניס ומה לא. עזרו לי

israel1986

New member
זה תלוי, כמובן...

זה מאוד תלוי בגרסה של השיר - יכול להיות שיר שאת מאוד אוהבת, אבל בבוטלג שיש לך הביצוע שלו גרוע...

מתןפ

New member
שאלה מצויינת !

הפלייליסט שלי: השומר (חובה !) למעלה תני לי מקום בשבילך אם הייתי נפתלי לילי רגעים גליה בואי הביתה (עם צ'קלקלה) יהלום (חובה!!!) עד כלות שמשון אני יודע ככה זה (אקוסטי) עבדים עיר של קיץ שתי פנים רועד אבק בנעליים שוב שיגעון האחר את כל אלה הייתי שם בדיסק כפול ומשובח של בוטלגים.

גיל מ

New member
לא יודע איזה עוד שירים אבל..

את חייבת להכניס אם יש לך את "בבוקר של קטיפה" שהוא ביצע עם פורטיס ושרון רוטר בבר מצווה לנענע..

שאלה טובה... הנה כמה..

שאני הייתי מכניסה.. גוסטס לילי באים אותך לקחת טרמינל כמה יוסי כמעיין המתגבר אמונה עיוורת

אשף

New member
זה בחירה שלך...

אני לא הייתי מכניס את טרמינל, ואת כן... את צריכה עצות ? טוב בכל מקרה, שיהיה שם את "חבל שאת לא" מהדיסק. גרסא מצוינת. וגם sea song מהאקוסטי.

pink floydror

New member
סליחה על הבורות..

אבל מדובר בסי סונג של רוברט וואיט? או משו אחר..?

נ ו ר מ ה

New member
אני הייתי בוחרת....

1. רעש לבן 2. כמה יוסי 3. בשבילך 4. עיר של קיץ 5. מונסון 6. יום הולדת 7. ניצוצות 8. עבדים 9. 77 10.חם על הירח 11.נגיעות 12.מפנה מקום 13. ככה זה ( לאהוב אותך ) 14. אין קיץ לילדות 15. הדלת מסתובבת 16. יש יש יש 17. עוד חוזר הניגון 18. חלליות

למעלה