עומר-בת

New member
../images/Emo53.gif

אני רוצה לספר לחבר שלי על פנטזיה שיש לי לגביו ושאני רוצה לממש איתו.הממ...זה מה שקוראים פנטזיית אונס. אני אוהבת את החבר שלי וסומכת עליו באופן מלא.אני חוששת מהתגובה שלו וממה שהוא יחשוב עליי.אני לא מבינה מאיפה נהייתה לי המחשבה הזאת ,כי כשבני זוג שלי ניסו ספנקינג (מכות קלות בישבן )זה לא היה נעים ליואני אמרתי להם שאני לא רוצה וגם הוא ניסה ואמרתי לו שלא,ובמשחק של אונס הרי יש הרבה יותר אלימות .אני גם חוששת לזוגיות שלנו ,אני לא רוצה שזה יוציא איזה שד שאחר כך לא נדע איך לדחוף אותו חזרה.אני רוצה שזה יהיה משהו חד פעמי ואחר כך נחזור להיות כמו קודם.לפעמים נדמה לי שאני רוצה רוצה לייצר דרמה ואולי אני רוצה להוציא אותו מדעתו.גם לא ברור לי איך אני אמורה לשחק את התפקיד (זה לא שאני מבית צבי או משהו כזה) אם מישהו או מישהי מכם התנסו בזה ומוכן לשתף או אם לא התנסתם אבל אתם רוצים להגיד לי מה אתם חושבים אז אני אשמח

עומריקו תקשיבי רגע

קודם כל לפעמים יש קו הפרדה מאוד מאוד ברור בין פנטזיה מחרמנת לבין ביצוע של הפנטזיה. יתכן מאוד שזה המקרה הנוכחי. ולמה? כי כל נורות האזהרה פעלו. וזה בריא וטוב שהן פעלו. כנראה שזה לא יהיה נכון עבורך להגשים את זה. זאת פנטזיה הרבה יותר מורכבת מפנטזיה של ללקק את החור של התחת של בן הזוג עם קצפת בטעם בננה. כי יכולות להיות לה השלכות טראומטיות בגלל האלימות לכאורה שתהייה בחווית ה"כאן ועכשיו".רוצה לאמר שגם אם זה משחק עדיין את הרגש אי אפשר לרמות. מקווה שהצלחתי להסביר איכשהוא ת עמדתי. ביי מותק.

sam700

New member
זהירות רבה נדרשת!

צריך שאת תכירי אותו מכלפינה אפשרית.. כמה פעמים ראית אותו עצבני וכועס עד לנקודת רתיחה של איבוד שליטה??? סצינת אונס בדר"כ מפרקת בשלב זה או אחר את הזוגיות.. מאוד לא מומלץ אם את מתכננת עתיד ארוך טווח איתו...... חשוב שתביני לא משנה מה יקרה אחרי שתגידי מרגע שאמרת עברת את הגבול ומפה אין דרך חזרה.

Zאר

New member
היזהרי ממימוש פנטזיות

הפנטזיה נולדת ואמורה גם לסיים את חייה במקום אחד בלבד: בראש שלך!!! ברגע שהיא תצא משם היא תהפוך מפנטזיה למעשה עצמו - מפנטזיה לבגוד, לבגידה עצמה. ומפנטזיה של אונס לאונס עצמו. תהני לפנטז, אין כמו זה, תזהרי מהמימוש.

לא חייבת לחשוש כל כך

אני אומר זאת בניגוד להזהרות שאת מקבלת כאן , למרות שאני מסכים שצריך לנהוג בזהירות . אני חושב ומאמין שמי שבנויה לכך ויש לה בן זוג שבנוי לכך יכול וצריך לממש פנטזיות מסויימות . אני מתכוון לאנשים פתוחים ומבינים שיודעים מהי מהות הפנטזיה ויודעים שרוב הפנטזיות נשארות במוח ולא משנות את יחס האשה אל בן הזוג שלה . כי אשה שמפנטזת על זיון עם קבוצת גברים , זה לא קורה לה כי בן זוגה לא מספק אותה , זה קורה באותה מידה לנשים שהסקס וההרמוניה עם בן הזוג מצויינים . לכן , קודם כל , זה תלוי בבן הזוג שלך , מידת הפתיחות שלו , ההבנה שלו בעניין והמוכנות לשתף איתך פעולה . ידוע היום שיש לא מעט נשים שמפנטזות על אונס למרות שבשום אופן לא היו רוצות להאנס . אני אישית מכיר שתיים כאלה ודברתי איתן בהרחבה על כך . אחת מהן , היא בת זוג שלי , שספרה לי על כך רק אחרי שהכירה אותי טוב וידעה שאפשר לסמוך עלי . היא ספרה לי שהיא מפנטזת על קטע של אונס מסרט שראיתי גם אני , ששמו לא זכור לי עם ג'ודי פוסטר , בו היא נאנסת על ידי קבוצת גברים בבר כלשהו . אחרי שספרה לי על כך , עלה הרעיון לממש את הפנטזיה איתי בצורה מעודנת כמובן . דברנו על האפשרויות ובחננו אותן . בעבר נפגשנו עם גבר נוסף במיטה , אז שאלתי על דעתה לשתף מישהו נוסף בהצגת אונס כזאת . הרעיון נראה מסוכן מדי , כי צריך שיהיה מישהו שנכיר טוב ונסמוך עליו שלא יפגע בה , אז בטלנו אותו . מה שהחלטנו בשלב ראשון זה שאני , מדי פעם אזום פעולה פראית ואלימה , כשאני בעצם "אשחק" את האיש הרע . במקום בעדינות ואהבה . מה שקורה במציאות הוא שאני לרוב לא זוכר לעשות את זה . מי שיוזם את זה לפעמים , זו היא . תוך כדי מעשה האהבה , היא מבקשת ממני להכאיב לה ולשגע אותה ואני זורם עם זה . תופס אותה בכח , זורק אותה על המיטה , מראה כאילו אני כועס (למזלי אני שחקן לא רע) , משכיב אותה בפוזה לא כל כך נוחה לה , כשאני לא מבקש לשנות תנוחות , אלא מזיז אותה בכח , או מצווה עליה באיום . אני ממשש את איבריה האינטימיים בגסות ובכח , תוקע לה את הזין בפראות , כשאני גורם לה בידי כאב קל , על סף הבלתי נסבל . כל הסיטיואציה מאד מחרמנת אותה והיא ממשיכה לבקש שאכאיב לה ואשגע אותה . בשלב מסויים , כשהיא מתקרבת לגמירה , אני שולף את הזין שלי ומונע ממנה את ההמשך ואז היא כמעט בוכה ומבקשת שאחזור . אני חוזר ותוקע לה את הזין ואז היא נכנסת לאורגזמה חזקה בתוך שניה . מאחר והיא מולטי אורגזמית , אני ממשיך הלאה עוד כמה פעמים , עם הזין , או עם האצבעות , עד שאנחנו מתעייפים ואז מחבק אותה באהבה ובעדינות כשאני נהנה לראות אותה מסופקת כל כך . אחרי כן , אנחנו ממשיכים במעשי האהבה בצורה הרגילה והעדינה שהיא אוהבת לא פחות ובעצם הרבה יותר מהצורה האלימה .

כוכבית 1

New member
אחחח...איציק....

התיאור שלך כל כך מגרה.... אשריה וטוב לה לבת הזוג שלך

עומר-בת

New member
תודה רבה../images/Emo23.gif

תודה לפיונת,זר,סאם ואיציק שכתבתו לי.התיאור של איציק די זעזע אותי.נראה לי שזה לא מתאים לי.זה לא שראיתי בראש משהו אחר.כי לא ראיתי כלום בעצם.כשאמרתי שיש לי פנטזייה כזאת התכוונתי שיש לי רעיון למשהו כזה.זה לא שראיתי בראש את החבר שלי או מישהו אחר אונס אותי.גם לא ראיתי בסרט סצינה כזאת.זה יותר היה רעיון (שאין לי מושג מאיפה הגעתי אליו) וברור היה לי שאת המחשבות שלי והרעיונות שלי אני רוצה לשתף עם החבר שלי,ולממש אותם איתו.אבל את המחשבה הזאת נראה לי שאני אשמור לעצמי.כי בסיטואציה שאיציק תאר אני הייתי נפגעת ומתחילה לבכות (אני מכירה את עצמי).אני לא הייתי מסכימה שמישהו יכאיב לי או יתנהג איתי בכוח.כל הסיפור הזה מזכיר לי שפעם ביקשתי מהחבר שלי לנסות מין אנאלי והוא אמר לא.שזה לא בשבילי.שזה יכאב לי.שהוא לא רוצה להכאיב לי.יש לי רעיונות שהם לא בשבילי,שאני לא יודעת גם לרב מהם. אז שוב תודה עומר

החלוצה

New member
הסרט שהוקרן היום בHOT...

שלום לך, מומלץ בנושא: הסרט שהוקרן היום בHOT:נערות הרוקנרול!

למעלה