****!

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

דיייייייי........ אתן גורמות לי להסמיק......................... אני רק מנסה לעזור פה.. לחברה במצוקה..
מתה עליכן..

חחחח

אליושה בעצמו חכם:)) וכן אני חסרת ביטחון וכן קרו לי הרבהדברים..... אני גם חושבת שלא צריך להתבייש אבל...

the freaky girl

New member
גררררררררררר ../images/Emo46.gif

שוב אבל!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? אם את רוצה, את יכולה לשתף אותי במסרים.. אני פה כדי לעזור

the freaky girl

New member
אין צורך להתנצל.. ../images/Emo13.gif

פשוט פעם הבאה.. שימי מנעול על הלשון (מהסוג הכבד) כשתרצי לומר את המילה הזו.. :)

אוי.. מהסוג שיש לי על הלוקר...

בעע .... אני לעולם לא אלמד לפתוח אותו... 3 סיבובים למספר הראשון.. שניים לשני ואחד לשלישי... התבלבלתי איפה שם בסיבוב השני.. וצריך להתחיל הכל מהתחלה... =/

the freaky girl

New member
חחחחחחח...

לפחות לך יש לוקר, אנחנו בני העם הפשוט צריכים להסתובב עם תיק של חצי טונה (לא הדג..
.. לא מצחיקה.. ) ולשבור את הגב שלנו עם כל הציוד ה-!#$#$%##!@%@#$%%^ שאנחנו צריכים לסחוב לביצפר.. שמחי בחלקך.. :) או שאנחנו נצטרך לעשות את זה.. :)

the freaky girl

New member
אני אף פעם לא אחשוב שאת דפוקה../images/Emo70.gif

הרבה אנשים שמים מנעולים כבדים על הלשון שלהם.. יש כאלה שמשתמשים בציוד יותר מתקדם: מילות צופן עם קוד מסובך.. :)

the freaky girl

New member
חח.. סוניה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אין צורך לעוות את המציאות.. :) זה רק נדמה לך כי את עכשיו תחת היפנוזה ואני לוחשת לך מילים מסויימות..

אנשים!!

אני לא תחת היפנוזה ואני שפוייה לגמרי(אני בדיכאון אבל שפוייה) ונסטי באמת חמודה ומתוקה!!!!!!!

the freaky girl

New member
../images/Emo12.gif

זה הכדורים הכחולים שהם שלך!! שוב לקחת לי את הוואליום!!!! פעם הבאה לוקחים תרופות באור ולא בחושך
סוניצ'קה..
אני כאן כדי לעזור :) אני כמו הדובי שמחבקים בלילה לפני שהולכים לישון, אני כמו ההליכון של הזקנה שקשה לה לעבור את הכביש, אני כמו המשקפיים של הקירח.. חח.. האחרון לא קשור, אבל סתם רציתי לומר.. :)

אופס!!!!!

באמת לקחתי לך את התרופות
חחח מממממ אם את כמו דובי שמחבקים בלילה אז מה בדיוק את עושה מחוץ לבית שלי בלילה????????????????????????????????????????? תבואי מהר לפה עוד מעט אני הולכת לישון(כןעוד"מעט" עוד 5-6 שעות חחח)

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

אני עייפה וחצי חולה, אז לא ממש כדאי..
אני הולכת לישון עכשיו, אז שיהיה לכולם לילה טוב, וחלומות על בראד פיט..

למעלה