שאלה: איך אני כותבת בספרדית את המילה סיביינה? (הריקוד העממי) ומי המבצע המועדף עליכם?
L L a d Y R e D New member 30/8/04 #1 ../images/Emo53.gif שאלה: איך אני כותבת בספרדית את המילה סיביינה? (הריקוד העממי) ומי המבצע המועדף עליכם?
../images/Emo53.gif שאלה: איך אני כותבת בספרדית את המילה סיביינה? (הריקוד העממי) ומי המבצע המועדף עליכם?
G gypsy de sevilla New member 30/8/04 #2 sevillanas והאמת שאין לי העדפה אני אוהבת כמעט את כל הביצועים של sevillanas
F flamenca New member 31/8/04 #3 sevillanas פשוט מהמם... יש שיר אחד שהוא פשוט מהמם בעיני - לקוח מתוך הסרט של קרלוס סאורה ונקרא solano de las marismas בביצוע להקה שאת שמה אני לא זוכרת...
sevillanas פשוט מהמם... יש שיר אחד שהוא פשוט מהמם בעיני - לקוח מתוך הסרט של קרלוס סאורה ונקרא solano de las marismas בביצוע להקה שאת שמה אני לא זוכרת...
L L a d Y R e D New member 31/8/04 #4 מגניב../images/Emo6.gif התלהבתי מהשיר ואני מזמזמת אותו בלי סוף.... ואני גם רוצה להתאמן על הריקוד תודה
מגניב../images/Emo6.gif התלהבתי מהשיר ואני מזמזמת אותו בלי סוף.... ואני גם רוצה להתאמן על הריקוד תודה