Vivi Sparrow

New member
../images/Emo53.gif

אתן יכולות לומר לי איזה סרט הכי כדאי לראות ואיזה לא מתוך אלה?? Lost In La Mancha (2002) Blow (2001) Man Who Cried, The (2000) Ed Wood (1994) Arizona Dream (1993) Cry-Baby (1990)

Johnnit

New member
ראיתי את זה היום

זה פשוט מפתיע כל פעם מחדש איזה שחקן מעולה הוא ג'וני. אד כל כך שונה ממנו, זה פשוט אדם אחר לגמריי זה מדהים!

לילשוש

New member
איפה איפה איפה????

איפה ראית היום? אצלך בבית, או שהיה בטלויזיה משהו?

נכון בגלל שאת מכירה את ג'וני מהגן..

ג'וני כבר אמר מה הוא מרגיש לדמויות שלו. חלק ממנו. תנסי לזכור את זה להבא

בואי אני אתן לך את סדר העדיפויות:

1. אד ווד 2. BLOW 3. Lost in La Mancha - אני מקווה שאת יודעת שזה דוקומנטרי ולא סרט בידיוק... 4. man who cried 5. Arizona Dream. לא ראיתי אותו אבל אני מניחה שהוא יותר טוב מקריי בייבי 6. Cry Baby

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo41.gif כבר לקחתי את אד ווד!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

השארתי את ההודעה ולא הספקתי לקרוא מה שכתבתן אז החלטתי לקחת את אד ווד כי זה סרט יפה והרבה כבר אמרו לי שכדאי לי לראות אותו! ואני יודעת שLost in La Mancha זה דוקומנטרי אבל החשבתי את זה בכל מקרה. :) איפה אפשר להשיג את Arizona Dream? לא ראיתי את הסרט בשומקום??

Vivi Sparrow

New member
זה בוידאו

אין על העטיפה שום רמז לגירסא חדשה/ישנה. אני לא ידעתי שיש בdvd את אד ווד, מה, יש?

אה :|

בוידאו יכולה להיות רק גרסא אחת משום שאין ספישלז פיצ'ורס כן יצא חדש אבל רק למיצי יש אותו חחחחחחחחחחח כי דחו את ההוצאה בגלל שמרטין לנדאו מקלל את אולפני יוניברסל אם אני זוכרת טוב... באחת מהסיצנות החתוכות

MichalDepp

New member
אביה,תגידי!

את כותבת באתר של ג'וני מדי פעם? נראה לי שראיתי את שמך מספר פעמים..:)

Bubbles Depp

New member
לא יודעת, לא ראיתי אד ווד

אבל ראיתי BLOW וזה היה סרט פשוט מדהים! ולא בגלל שג'וני נראה שם מצויין או עשה איזה משחק מצחיק. הוא שיחק שם מדהים, והעלילה כל כך נפלאה ומשכנעת ובכיתי כל הסוף כמו איזה מישהי לפני שעומדים להוציא אותה להורג. זה היה ממש מדהים.

MichalDepp

New member
אד ווד הרג אותי מצחוק..

פשוט לא יכולתי! זה היה כל כך מצחיק...נשפכתי כל הסרט.

MichalDepp

New member
שימו לב!!!!!!!

מבצע טיסה של ערוץ שמונה הסתיים..אם אתן יודעות מזה. קיצר,היה צריך להצביע לשחקנים שאתה אוהב. והצבעתי מלא מלא..וקיצר,אולי זכיתי. אבל זה לא העניין! ג'וני דפ - הפרק ישודר בשני, 28.6 בשעה 21:50 הוא הגיע מקום חמישי! וי לאב יו ג'וני!

למעלה