עָנת

New member
../images/Emo53.gif

כפי שכתבתי,אנחנו במו"מ לקראת סיום ההתקשרות עם הפונדקאית. בפועל עברנו 3 החזרות! והיו גם 3 החזרות שהופסקו באמצע. הנאמן שלי,אומר:שגם אם הפסיקו טיפול באמצע,צריך לשלם את מלא הסכום של ההחזרה(שלא נעשתה) אני בטוחה ,בטוחה,שזה לא נכון(זה לא הגיוני)(העו"ד שמטפלת בי,בחופשת לידה,ועו"ד אחרת מחליפה אותה) התקשרתי לאביבה. בנות,מה אפשר לעשות? למי אפשר לפנות? רוצה לציין,שעבור הטיפול שהופסק באמצע(והפונדקאית כבר החלה לקחת טיפול) שילמתי 150$(שיהיה הרגשה טובה,וגם זה לא מעוגן בחוזה)

עָנת

New member
שכחתי:פקססתי לאביבה את הסעיף

והיא תעביר את זה ליעוץ משפטי. אביבה ,לכל אורך הדרך פשוט מקסימה,ומלאת סבלנות

ענת את יכולה קצת יותר לפרט.....

למה הכוונה טיפול שהופסק באמצע? והאם אין לך סעיף בחוזה שבו היית אמורה לשלם לפונדקאית סכום מסויים עבור הפסקת התקשרות?????????????

מירבי*

New member
טיפול הפריה שנכשל

רק טיפול הפריה שנכשל מזכה את הפונדקאית בכסף, אם הטיפול הצליח ויש הריון משלמים לה החל מהיום שבו נצפה דופק. הסכומים האופציונאלים שההורים המיועדים משאירים בחשבון הנאמנות כוללים בין היתר 6 נסיונות כפול הסכום על כל החזרה שנכשלה. יוצא מכך, שלא משלמים על החזרה שלא היתה ולצורך העניין זה גם לא נספר כטיפול במניין הטיפולים שהוקצבו לכם.

עָנת

New member
ציצינה,קורה ויש טיפול הפרייה

ובעצם לא מגיעים להחזרת העוברים(ולא עקרוני/ לא משנה , מה הסיבה ) ובעצם ,בחוזה שלנו אין סעיף,על טיפול שהתחיל,ולא הגיע לשיא(החזרה) ובחוזה,ברור שיש את הסעיף של הפסקת הקשר
מירבי- גם אני חושבת כך
מקוה מאוד שהפרק הנוכחי יהיה מאחורי במהרה

אז ענת אם הכול ברור איפוא הבעיה../images/Emo4.gif

הרי יש חוזה ..............?! אולי תשתפי אותנו כדאי שלאחרות זה לא יקרה...............

עָנת

New member
הי ציצינה../images/Emo24.gif

הבעייה היא שבחוזה הקיים,לא מופיע סעיף שאומר:מה צריך לעשות אם הטיפול הופסק, וההחזרה לא נעשתה
ההגיון אומר שלא צריך לתת את כל הסכום שמגיע אחרי ההחזרה.(כי הרי לא בוצעה ההחזרה)

אין החזרה אז אין תמורה../images/Emo88.gif

נראה לי מספיק מוצדק עם כול הכאב והבעסה
של לקיחת הורמונים זריקות וכו

אין החזרה אין כסף!

היה לי טיפול שהופסק כיוון שהרופא המטפל לא היה מבסוט מהרירית ( שלפי דעתי הלא מקצועית התפתחה יפה )..אבל בחוזה מדברים על החזרה ובעקרון מקבלים כסף על החזרה לא על תחילת טיפול ! והתשלום אמור להתקבל גם ביום ההחזרה ! נראה לי שזו סוגיה מאוד ברורה ! ( לכל מי שמסוגל לקרוא את החוזה).. ענת , אם נתת לה פיצוי אז עשית מעשה נחמד ונדיב ! ביי ודי שתהיה שבת שקטה כי כבר אי אפשר לעמוד במה שקורה לחיילים שלנו ..

עָנת

New member
כן,עבור טיפול שהופסק שילמתי

מחצית מסכום ההחזרה המקורית(סה"כ 150$,כאשר החזרה =300$) שילמתי,כי לא רציתי לבעס את הפונדקאית
סיגל,וציצינה אתן יודעות:אין בעייה בחוזה,אלא בעייה ב פרשנות של סעיף ההגדרה:"החזרה" בכולופן,הנושא כרגע בדיון,גם במשרד הבריאות,וגם עם 2 העו"ד(אחת המקורית ואחת שמחליפה אותה) מקווה שבשבוע הבא העיניין יאיר לי פנים,ונוכל להגיד ביי ביי לפונדקאית (למרות שהיא בחורה סבבה בבי
,אבל לא נראה לי שאני והיא זיווג מתאים, המרחק העצום בינינו בהחלט השפיע על השנה האחרונה.

האמת ענת שילמת לה אחלה סכומים

זה נראה לי קצת מוגזם..........
ויחד עם זאת עוד יש לה טענות
אז כמו שאמרה סיגל באמת כול-הכבוד

למעלה